Basenlerin incelmiş Safran, göbek bolgen de gayet farketmiş tebriklerrr
Canim benim tesekkur ederim❤❤❤❤❤❤❤Safrancimmm sanirim buraya geldin geleli bu kikoyu hic girmemistin tebrikler cnm
Sen de guzel verdin cnm tebrikler
Muhtesem resimlerin arasindaki kilo farki baya belli
Safrancim aradaki fark cok anlasiliyor basemler gitmis ustten de gitmis
Zezecim seni de tebrik ederim hatta esas seni ederimBasenlerin incelmiş Safran, göbek bolgen de gayet farketmiş tebriklerrr
Tebriğin için teşekkürler canım niye kandırıyormuşum onu anlamadımZezecim seni de tebrik ederim hatta esas seni ederimkizlar zeze sizi kandiriyor haysl sadran gelmeyin oyunlara
Canim benim cok tesekkur ederim❤❤❤❤❤❤Kızlar merhaba ben bu günü akşama kadar perşembe sanarak yaşadım hatta sabah tartılmayı unutmayı derken halamın cuma mesajını gördüm halam erken cuma yaşıyor diye güldüm taa ki eşim işten gelirken çok şükür bu haftayıda bitirdik yarın tüm gün uyuyacam deyince benim kafa dank etti ama regl olduğum ve gün içinde yediğim için o saatten sonra da tartılmadım sabah tartılıcam inşallah almamışımdır oruçtan çıkınca bu hafta fena yeme atağım oldu ne bulduysam yedim kendime sahip olamadım yarın tekrar oruca başlayabilirmiyim bilmiyorum duruma göre bakıcam ama oruç tutacak gibi sahur yapacam
Hepiniz çok güzel kilo vermişsiniz maşallah @sarfansari ve E Eftalios sizi ayrıca tebrik ederim kızlar
Ellerin zarifliği nazardan korusun rabbim
Sen zaten kilolu deilsinki basenler baya gitmis yuzunde cok guzel masallah aynaya yansimis ordan gordum
epey farkettmiş canım maşaallah :)
Teşekkür ederim canimEllerin zarifliği nazardan korusun rabbimtelefon tutusunun zarifligi ❤❤❤❤❤❤
Geçmiş olsun canım bol su icsin, C ve D vitamini almayı unutmayın.Kizlar sabahtan beri carsi paxar kosusturuyorum esimin is arkadasi pozitif cikmis 3 gun once gordugu icin onu komple herkesi karantinayanaya aldilar 10 gun sabah filalasyon ekibi geldi esimin testi negatif cok sukur fakat 10 gun karantinada kalacakmis odasini ayirdim bana gerek olmadigini bu karantina sadece tedbir amacli oldugunu soylediler bana onerileriniz varmi ne yedireyim iceireyim sukur negatif ama karantina fikri bile insani kotu yapiyor ben tavuk balik kemik suyu ne varsa aldim
Cok saol canim kefir aldim dediklerinin hepsini aldim hazirliycam simdi. Maskeli dolasiyoruz evin icinde onun odasini ayirdim bide elektronik ates olcerden almistim surekli kontrol ediyor kendisi negatif ama bu illett oyle bir illetki bir an once defolup gitsin artik diken ustundeyiz. Hap vermis filalosyon ekibi 6 tane sabah 8 tane aksam icmesi icin su 10 gun nasil gececek bilemiyorum vallahi tekrardan cok saol canim benim❤❤❤❤Geçmiş olsun canım bol su icsin, C ve D vitamini almayı unutmayın.
Sogan ,sarımsağı bol tüketsin. Yogurt, kefir , turşu tuketmeye çalışın.
Tekrardan geçmiş olsun
Negatifse neden ilac içiyor anlamadımCok saol canim kefir aldim dediklerinin hepsini aldim hazirliycam simdi. Maskeli dolasiyoruz evin icinde onun odasini ayirdim bide elektronik ates olcerden almistim surekli kontrol ediyor kendisi negatif ama bu illett oyle bir illetki bir an once defolup gitsin artik diken ustundeyiz. Hap vermis filalosyon ekibi 6 tane sabah 8 tane aksam icmesi icin su 10 gun nasil gececek bilemiyorum vallahi tekrardan cok saol canim benim❤❤❤❤
İnşallah birşey yoktur canim.Kizlar sabahtan beri carsi paxar kosusturuyorum esimin is arkadasi pozitif cikmis 3 gun once gordugu icin onu komple herkesi karantinayanaya aldilar 10 gun sabah filalasyon ekibi geldi esimin testi negatif cok sukur fakat 10 gun karantinada kalacakmis odasini ayirdim bana gerek olmadigini bu karantina sadece tedbir amacli oldugunu soylediler bana onerileriniz varmi ne yedireyim iceireyim sukur negatif ama karantina fikri bile insani kotu yapiyor ben tavuk balik kemik suyu ne varsa aldim
Tedbir amacli demisler onlarda bilmiyor senin anlayacagin sanirsam negatif ciksada uc gun sonra test yapildiginda pozitif cikanlar olabiliyormus sanirsam bunun onune gecmesi icin vermislerNegatifse neden ilac içiyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?