Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar merhaba ben bu günü akşama kadar perşembe sanarak yaşadım hatta sabah tartılmayı unutmayı derken halamın cuma mesajını gördüm halam erken cuma yaşıyor diye güldüm taa ki eşim işten gelirken çok şükür bu haftayıda bitirdik yarın tüm gün uyuyacam deyince benim kafa dank etti ama regl olduğum ve gün içinde yediğim için o saatten sonra da tartılmadım sabah tartılıcam inşallah almamışımdır oruçtan çıkınca bu hafta fena yeme atağım oldu ne bulduysam yedim kendime sahip olamadım yarın tekrar oruca başlayabilirmiyim bilmiyorum duruma göre bakıcam ama oruç tutacak gibi sahur yapacam
Hepiniz çok güzel kilo vermişsiniz maşallah @sarfansari ve E Eftalios sizi ayrıca tebrik ederim kızlar

Canim benim cok tesekkur ederim❤❤❤❤❤❤

Kizlar sabahtan beri carsi paxar kosusturuyorum esimin is arkadasi pozitif cikmis 3 gun once gordugu icin onu komple herkesi karantinayanaya aldilar 10 gun sabah filalasyon ekibi geldi esimin testi negatif cok sukur fakat 10 gun karantinada kalacakmis odasini ayirdim bana gerek olmadigini bu karantina sadece tedbir amacli oldugunu soylediler bana onerileriniz varmi ne yedireyim iceireyim sukur negatif ama karantina fikri bile insani kotu yapiyor ben tavuk balik kemik suyu ne varsa aldim

Geçmiş olsun canım bol su icsin, C ve D vitamini almayı unutmayın.
Sogan ,sarımsağı bol tüketsin. Yogurt, kefir , turşu tuketmeye çalışın.
Tekrardan geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım bol su icsin, C ve D vitamini almayı unutmayın.
Sogan ,sarımsağı bol tüketsin. Yogurt, kefir , turşu tuketmeye çalışın.
Tekrardan geçmiş olsun
Cok saol canim kefir aldim dediklerinin hepsini aldim hazirliycam simdi. Maskeli dolasiyoruz evin icinde onun odasini ayirdim bide elektronik ates olcerden almistim surekli kontrol ediyor kendisi negatif ama bu illett oyle bir illetki bir an once defolup gitsin artik diken ustundeyiz. Hap vermis filalosyon ekibi 6 tane sabah 8 tane aksam icmesi icin su 10 gun nasil gececek bilemiyorum vallahi tekrardan cok saol canim benim❤❤❤❤

Negatifse neden ilac içiyor anlamadım

İnşallah birşey yoktur canim.
Bence 3 gün sonra tekrar test yaptırın.
Boşu boşuna ilaç yüklemesi yaşamayın.
Çünkü kullanılan ilaçlar da ağır ilaçlar. Corona olduğunda kullanılması mecbur ama olmadan kullanıp vücuda işkenceye gerek yok.

Benim tavsiye edeceğim herşeyi almışsın zaten. Tavuk suyu ile çorba içsin canim. Eğer pozitif olursa destek almaya baslarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…