Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende bugun sabah kahvaltisinda yesillik yedim
Ardindan yulafli yogurt

Ara öğün
Espresso

Öğle yemegi
Lahana salatasi koca tabak yemez olaydim tiroidime zararlu oldu halde bile bile yedim tum guntansiyonum yerlerde gezdim halsizlikten abarrttim resmen salatayi bidaha tövbe elim ayagimbuz kesti
Yoğurt

Ara öğün
Galeta
Aksam yemegi

Brokoli tabanli pizza 1 dilim cok tuzlu peynirden yapmisim bilmeyerek icim yaniyor su icmekten şiştim

Yogurt

Salata

Evet canim lahana troid e hiç iyi gelmiyor. Boşver sokma eve hiç.
Kabak ve lahana sokma sen eve

Canin saolsun ara sira kendini odullendir hic uzme strese girme deki kendi kendine ohh sefam olsun bir guncuk yedim ertesi gun nasil olsa dengelerim de
Evet bir güncük yedim dün akşam. Bugüncük de yiyebilirim. Yeme atağım nüksetti çünkü. Umarım uzun sürmez.

Evet bir güncük yedim dün akşam. Bugüncük de yiyebilirim. Yeme atağım nüksetti çünkü. Umarım uzun sürmez.
Surmez merak etme yeme atagin geldiyse ki benim oluyor aman deyip bosverdigim zaman dur diyorum icimden uc kere derin nefes aliyorum bir bardak su iciyorum atagim geciyor

Hayalcim leblebili kurabi buldum cok az seker yag ve leblebi ile yapilan baska birsey yok minicik hemen aldim seker hakketen cok cok azdi kahvenin yanina guzel gidiyor
Off off safrancim şu goruntulere bak acaba diyorum sen evden yemek sirketi falan mi kursan
Dün akşam 1 avuç çekirdek yedim, kavrulmamis.

Sahur
2 gün kurusu

İftar
1 kepçe ekşili köfte
Kendi yaptigim lavaş arası tavuk döner
Eki Görüntüle 2842357
Ellerine saglik nasil guzel girunuyorlar masallah
Gece
2 dilim ekmek
1 yumurta
Biraz peynir

Akşam
Biraz firinda tavuk
4 kasik pilav
Salata , cacık

Cayla yarım porsiyon profiterol yedim tatlı isteğimin sebebi bugün belli oldu
Zezecim yarim profiterol yemissim tebrikler zaten pek tatli yemiyordun sen ama yiyince yarida birakmak da cok oenmli ondan tebrik ettim

Ttesekkur ederim adacigim

Surmez merak etme yeme atagin geldiyse ki benim oluyor aman deyip bosverdigim zaman dur diyorum icimden uc kere derin nefes aliyorum bir bardak su iciyorum atagim geciyor
Canim asimdi haberlerde izledim. Turizm sektöründe olan herkes bu ay sonuna kadar aşılanacak mis. Eşin de turizm sektöründe değil mi, o da asilanir o zaman. Darısı sana

Canim asimdi haberlerde izledim. Turizm sektöründe olan herkes bu ay sonuna kadar aşılanacak mis. Eşin de turizm sektöründe değil mi, o da asilanir o zaman. Darısı sana
Turizm personeliyim bende emekli olmadim icin bende asilanirim fakat esim turizmi birakali cok oldu o baska bir sektorde onu kapsamiyor maalesef
canim insallah artik asilaniriz hepimiz haziran basi 40 yas ustu asilanacakmis

Safransari canim baban nasil oldu?
Canım babam biraz zor geçiriyor.
Surekli başı yastıkta, telle konuşacak hali bile yok, teli kapalı sadece yatıyor.

İshal çok yoğundu, vücudu halsiz düştü, hastaneye gittiler, ilaç verildi o geçti şükür.

Halsizlik, baş ağrısı devam ediyor. Dün gecesi de 38 üstü ateşle geçince bugün yine hastaneye gitti, kan tahlili yapıldı enfeksiyon çıkmadı, eve gönderdiler.

Yine buna da şükür. Belirtiler gostereli 9. Gün, pozitif çıkalı 7. Gün, toparlanma evdesine geçmedi daha.

Inşaallah tez zamanda iyileşir canım bazı kisilerde toparlanma biraz zaman alabiliyor

Canim soyledim mi bilmiyorum gecen jaftalarda benim hem annem hem de babam oldu 10 gun dolup negatif ciktiktan sonra anca toparladilar istah gitti ates cok yuksekti ama gecti sukur insallah baban da atlatir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…