Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çok geçmiş olsun cnm ya benim annem babam da atlattı çok şükür ağır geçirmediler ilk aşıyı olmuşlardı babamın öksürüğü çok zor geçti 1 aya

Canim soyledim mi bilmiyorum gecen jaftalarda benim hem annem hem de babam oldu 10 gun dolup negatif ciktiktan sonra anca toparladilar istah gitti ates cok yuksekti ama gecti sukur insallah baban da atlatir
Onlara da çok geçmiş olsun canim.
İnşallah.
Çok geçmiş olsun cnm ya benim annem babam da atlattı çok şükür ağır geçirmediler ilk aşıyı olmuşlardı babamın öksürüğü çok zor geçti 1 aya
Babam da ilk aşıyı olmuştu.
Rabbim sevdiklerimize sağlıklı ömür nasip etsin.
İnsan hep en kotu seneryoyu aklına getiriyor korkuyor

Canim soyledim mi bilmiyorum gecen jaftalarda benim hem annem hem de babam oldu 10 gun dolup negatif ciktiktan sonra anca toparladilar istah gitti ates cok yuksekti ama gecti sukur insallah baban da atlatir
Çok geçmiş olsun adacım
Çok geçmiş olsun ailenize
Safransari inşallah baban da atlatır biran önce canım

Bu kadar hızlı vermen beni şaşırtıyor ama cok bişey yemiyorsun inşallah emeklerin boşa gitmez kilonu korursun canım
Buna bende cok sasiriyorum ama yemiyorum gunumun yarisi hareketli geciyor ondan diye dusunuyorum bide her yemekte aciyi arttirdim ardindan 3 litreden fazla su iciriyor aci biber metabolizmam sasirdi sanirsam sabah baya yedim ama tost most yemege basladim fakat normal ekmek le deil karabugday ekmegiyle kendim yaptim

Geçmiş olsun canım benim babamlarda atlattı annemden ağır geçirdi babam annem ne bulursa içti nane limon ballı limon babamın öksürük zor geçti ya Allah kolaylık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…