Çok geçmiş olsun cnm ya benim annem babam da atlattı çok şükür ağır geçirmediler ilk aşıyı olmuşlardı babamın öksürüğü çok zor geçti 1 ayaCanım babam biraz zor geçiriyor.
Surekli başı yastıkta, telle konuşacak hali bile yok, teli kapalı sadece yatıyor.
İshal çok yoğundu, vücudu halsiz düştü, hastaneye gittiler, ilaç verildi o geçti şükür.
Halsizlik, baş ağrısı devam ediyor. Dün gecesi de 38 üstü ateşle geçince bugün yine hastaneye gitti, kan tahlili yapıldı enfeksiyon çıkmadı, eve gönderdiler.
Yine buna da şükür. Belirtiler gostereli 9. Gün, pozitif çıkalı 7. Gün, toparlanma evdesine geçmedi daha.
Onlara da çok geçmiş olsun canim.Canim soyledim mi bilmiyorum gecen jaftalarda benim hem annem hem de babam oldu 10 gun dolup negatif ciktiktan sonra anca toparladilar istah gitti ates cok yuksekti ama gecti sukur insallah baban da atlatir
Babam da ilk aşıyı olmuştu.Çok geçmiş olsun cnm ya benim annem babam da atlattı çok şükür ağır geçirmediler ilk aşıyı olmuşlardı babamın öksürüğü çok zor geçti 1 aya
Çok geçmiş olsun adacımCanim soyledim mi bilmiyorum gecen jaftalarda benim hem annem hem de babam oldu 10 gun dolup negatif ciktiktan sonra anca toparladilar istah gitti ates cok yuksekti ama gecti sukur insallah baban da atlatir
Çok geçmiş olsun ailenizeÇok geçmiş olsun cnm ya benim annem babam da atlattı çok şükür ağır geçirmediler ilk aşıyı olmuşlardı babamın öksürüğü çok zor geçti 1 aya
Yine yemeli içmeli geçtihayal_hatun nasılsın canım, günün nasıl geçti ?
Senin 73 le bırakacağını hic sanmıyorum canım aldın bi kere kilo vermenin tadını105.99 ile baslayan zayiflamamacerami 73.95 ile bitti❤❤❤❤❤
Vermemem lazim ama aliskanlik oldu yaaaSenin 73 le bırakacağını hic sanmıyorum canım aldın bi kere kilo vermenin tadını
Bu kadar hızlı vermen beni şaşırtıyor ama cok bişey yemiyorsun inşallah emeklerin boşa gitmez kilonu korursun canımVermemem lazim ama aliskanlik oldu yaaa
Buna bende cok sasiriyorum ama yemiyorum gunumun yarisi hareketli geciyor ondan diye dusunuyorum bide her yemekte aciyi arttirdim ardindan 3 litreden fazla su iciriyor aci biber metabolizmam sasirdi sanirsam sabah baya yedim ama tost most yemege basladim fakat normal ekmek le deil karabugday ekmegiyle kendim yaptimBu kadar hızlı vermen beni şaşırtıyor ama cok bişey yemiyorsun inşallah emeklerin boşa gitmez kilonu korursun canım
Geçmiş olsun canım benim babamlarda atlattı annemden ağır geçirdi babam annem ne bulursa içti nane limon ballı limon babamın öksürük zor geçti ya Allah kolaylık versin inşallahCanım babam biraz zor geçiriyor.
Surekli başı yastıkta, telle konuşacak hali bile yok, teli kapalı sadece yatıyor.
İshal çok yoğundu, vücudu halsiz düştü, hastaneye gittiler, ilaç verildi o geçti şükür.
Halsizlik, baş ağrısı devam ediyor. Dün gecesi de 38 üstü ateşle geçince bugün yine hastaneye gitti, kan tahlili yapıldı enfeksiyon çıkmadı, eve gönderdiler.
Yine buna da şükür. Belirtiler gostereli 9. Gün, pozitif çıkalı 7. Gün, toparlanma evdesine geçmedi daha.
Tartıldım canim saat 3 te şimdi yazmaya fırsat buluyorumHanımlar nerde kaldı bildirimleriniz iftarı mı bekliyorsunuz yoksa
Tamam canimYine yemeli içmeli geçti
bugün tartılmayacağım zaten reglim orda +2 kg fazla görüp daha da canım sıkılarak yemeklere saldırmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?