Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bunun neresi cok hayalcim latife yapiyorsun sanırım
Yok şaka değil
Yoğurtlu salata dediğim şu büyük salata kaselerine yapmıştım ve akşam yemeğim oydu. Sonra eşime pilav pişirirken bir güzel koktu geldim gittim ayakta yedim yine. Sonra içim yandı bir dikişte limonatayı içtim. Baktım iştahım açık gibi hemen kahve yaptım hurma topuyla onu da yedim. Sonra masada çilekler duruyordu onlardan da bir kase yedim. Aşırı rahatsız oldum. Oruçta bile iftarda böyle şişmiyordum.

Canim reglim etkisi iştah açıklığı.
Ama bence bundan sonra birşey yemezsen, çok abartı olmamış diğerleri.

Baya bi erken olmuş aman boşver uykusuzluk daha kötü bugün zombi gibiydim mesela
Dün Yat kalk olmasın diye sahuru bekledim, 2
Buçuk gibi yeyip 3 te yattım. Sabah 9 da kız uyandı kalkmak zorunda kaldım. 6 saatlik uykuyla duruyorum. Eşim de evde yoktu gündüz uyuyamadım.

Ondan bugün de böyle olsun. Basım agrimadigi sürece, açlık çok etkilemiyor beni.

Uykusuzluk zor dun gece en fazla 4 saat uyumusumdur her sabah en gec 9 da kalkiyorum zaten kızın dersi var az kaldı zaten son 9 gün

Gun geçtikçe eriyorsun 4 gunde 2 kilo maşallah bacım sen haşimatolu olduguna emin misin??
Sporu cok yapiyorum canim maalesef azcik spor yapmasam kötü bisey olmus gibi sucluluk duygusu hissediyorum daha dogrusu soyle spor derken agirlik filan gobek filan calismiyorum sadece gun icersinde cok nadir oturuyorum kendi capimda sagi solu toparlamaya ayaklarimi kollarimi calistirmaya calisiyorum badenlerim kaldi biraz erimiyor bir türlü kafayi ona taktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…