- 31 Ağustos 2012
- 22.185
- 35.382
- 798
Yok şaka değilBunun neresi cok hayalcim latife yapiyorsun sanırım
Canim reglim etkisi iştah açıklığı.Yok şaka değil
Yoğurtlu salata dediğim şu büyük salata kaselerine yapmıştım ve akşam yemeğim oydu. Sonra eşime pilav pişirirken bir güzel koktu geldim gittim ayakta yedim yine. Sonra içim yandı bir dikişte limonatayı içtim. Baktım iştahım açık gibi hemen kahve yaptım hurma topuyla onu da yedim. Sonra masada çilekler duruyordu onlardan da bir kase yedim. Aşırı rahatsız oldum. Oruçta bile iftarda böyle şişmiyordum.
Midem elverirse daha da yiyecek gibiyimCanim reglim etkisi iştah açıklığı.
Ama bence bundan sonra birşey yemezsen, çok abartı olmamış diğerleri.
Canım varsa kıyma veya ton balığı gibi protein ağırlıklı bir şeyler tüketebilirsin.Canim reglim etkisi iştah açıklığı.
Ama bence bundan sonra birşey yemezsen, çok abartı olmamış diğerleri.
Dünden 3 köfte kalmıştı, onları yiyeyim dediğin gibiCanım varsa kıyma veya ton balığı gibi protein ağırlıklı bir şeyler tüketebilirsin.
Baya bi erken olmuş aman boşver uykusuzluk daha kötü bugün zombi gibiydim meselaSahur
1.5 köfte
1 dilim ekmek
1 kaşık süzme yoğurt
Bal kaymak
Sahur erken oldu biraz.
Dün Yat kalk olmasın diye sahuru bekledim, 2Baya bi erken olmuş aman boşver uykusuzluk daha kötü bugün zombi gibiydim mesela
Uykusuzluk zor dun gece en fazla 4 saat uyumusumdur her sabah en gec 9 da kalkiyorum zaten kızın dersi var az kaldı zaten son 9 günDün Yat kalk olmasın diye sahuru bekledim, 2
Buçuk gibi yeyip 3 te yattım. Sabah 9 da kız uyandı kalkmak zorunda kaldım. 6 saatlik uykuyla duruyorum. Eşim de evde yoktu gündüz uyuyamadım.
Ondan bugün de böyle olsun. Basım agrimadigi sürece, açlık çok etkilemiyor beni.
Yine az besleniyorsun gibime geliyor yanılıyor muyum ?Benim dun sabah kahvaltisi ve aksam yemegi vardi ha ara ogunde birseyler yedim sadece pazar gunu butun gun sabahharic yiyemedim hic bisey
Gun geçtikçe eriyorsun 4 gunde 2 kilo maşallah bacım sen haşimatolu olduguna emin misin??Gunaydin kizlar bugun sabah tartida 75 .50gordum mucize bu şok tayim dun tartildim sabah 76. Kusurdum sporun mucizesi herhalde bu cuma dan saliya 2 kilo gitmis bu bir mucize benim
Hasimatoluyum canim hatta kontrolum vardi doktor 18 mayistan sonraya ertelemisGun geçtikçe eriyorsun 4 gunde 2 kilo maşallah bacım sen haşimatolu olduguna emin misin??
Midem kaldirmiyor artik cok yemegi midem kasik kadar kaldi azcik fazla lokma alsam mide mulantisi oluyor cok afedersinYine az besleniyorsun gibime geliyor yanılıyor muyum ?
Sporu cok yapiyorum canim maalesef azcik spor yapmasam kötü bisey olmus gibi sucluluk duygusu hissediyorum daha dogrusu soyle spor derken agirlik filan gobek filan calismiyorum sadece gun icersinde cok nadir oturuyorum kendi capimda sagi solu toparlamaya ayaklarimi kollarimi calistirmaya calisiyorum badenlerim kaldi biraz erimiyor bir türlü kafayi ona taktimGun geçtikçe eriyorsun 4 gunde 2 kilo maşallah bacım sen haşimatolu olduguna emin misin??
Latife yaptım canım tiroidlerinin çalışması normala dönmüş olabilirHasimatoluyum canim hatta kontrolum vardi doktor 18 mayistan sonraya ertelemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?