Herkese iyi haftalar bol bol kilo vermeler canlarım
canım o 500 gr regl den ..bende 1 kilo bile farkediyor..regli bittikten sonra 4-5 gün geçince o şişlikler gidiyor..günaydıııınnn,
hepinize bol leptinli guzel bır hafta dılıyorum kızlar
hafta sonları topıge gırmek bıraz zor oluyor bana . malum telefondan gırıyorum. ama yınede aksatmamaya calısıyrm . bır kere de olsa gırmeye calısıyrm
daha oncede yazdıgım gıbı hafta sonu beklenen durum gerceklestı ve regl....
ama bu sıslıkler halaa gecmedi . gectımı acaba dıye baskul tepesınde beklemekteyım
son durumdan sonra sabahları tartılıyrm ve oncesıne gore nerden baksan 500 grm fazla cıkıyrm ve bu benı sınır edıyor. acaba dıyorum sıslıkler bır yana oruc ıken iftardan once tartılıyorduk sımdı ıse sabah tartılıyoruz bu da fark ettırıyor mu kı_?:26:
oruc ıken butun bır gunun sonunda ac tartılıyoruz ama sımdı sabahları yarı tok gıbıyız ya:26: ne bılım ıste ya kafam karıstıı:26:
neyseee , ben menulerımı yazayım:
sabah:
herkese güzeelll bır hafta dılıyoruuummm
canım o 500 gr regl den ..bende 1 kilo bile farkediyor..regli bittikten sonra 4-5 gün geçince o şişlikler gidiyor..
hele reglyken biraz daha sıkarsan ve kaçamak yapmazsan metabolizma çok hızlandığından daha fazla kilo verirsin..
hımmm du bakım , o zaman ben bıraz daha ozenlı olayım da bayrama kadar 66 yı goreyım barii
haydi o zamaaannn , hedefler belliiii durmadan devammmmevet kıss sık dişini..ben de bu hafta regl olucam tatile 1 hafta kala tatile şu 73 ü görerek girmeyi umuyorum..
hadi bakalım sıkı yönetim
kızlaar bişey sorcam ben yaklaşık 1 ayda 3 kilo falan verdim ama alt bacak(baldır) denen kısmım hiç erimedi gibi bikaç yerde o erimez kalır diyolar sizce öyle mi benim baldırlarım çok kalın vucüt ince baldır kalın kötü olur diye düşünüyorum ne dersiniz ne yapmalıyım?
gunaydın sersumum
iyiyim datlım..işe gitçem birazdan..ööle mayıştım sabahtan beri..hiç bişey yapmadım. .sen de iyisindir inşallah..
filizcim zaten karatayın kitabında da yazıyor masum kaçamaklar olarak yufkadan börek(mesela otlu tava böreği) falan da var zaten..
önemli olan ana kuralları bozmamak ve abartmamak..afiyet olsun. .
teşekkür ederim canım moral verdin:29:
kolay gelsın canım.ben de ıyıyım bızımkıler denızde evde takılıyorum bırazdan gıderım yanlarına.
kızlar müsli için hocamızın yasak dedıgını hatırlıyorum.ama neden yasak oldugunu hatırlayamadım. ????:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?