Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşam

mercimek çorba
actifrayda karışık kızartma(patates yok tabii)
yoğurt

5 te hortladım ne hikmetse..birazdan sızarım..sonra görüşürüz canlarım

günaydıııınnn,
hepinize bol leptinli guzel bır hafta dılıyorum kızlar
hafta sonları topıge gırmek bıraz zor oluyor bana . malum telefondan gırıyorum. ama yınede aksatmamaya calısıyrm . bır kere de olsa gırmeye calısıyrm
daha oncede yazdıgım gıbı hafta sonu beklenen durum gerceklestı ve regl....
ama bu sıslıkler halaa gecmedi . gectımı acaba dıye baskul tepesınde beklemekteyım
son durumdan sonra sabahları tartılıyrm ve oncesıne gore nerden baksan 500 grm fazla cıkıyrm ve bu benı sınır edıyor. acaba dıyorum sıslıkler bır yana oruc ıken iftardan once tartılıyorduk sımdı ıse sabah tartılıyoruz bu da fark ettırıyor mu kı_?:26:
oruc ıken butun bır gunun sonunda ac tartılıyoruz ama sımdı sabahları yarı tok gıbıyız ya:26: ne bılım ıste ya kafam karıstıı:26:
neyseee , ben menulerımı yazayım:
sabah:
-peynırlı omlet (1 yumurtadan)
-peynır
-5 adet zeytın
-3 adet cevızlı gun kurusu kayısı
-bır kac tane cekırdeklı uzum kurusu
ögle:
-domates
-salatalık
-ayran
-3 adet cevızlı gun kurusu
akşam:
-mercımeklı tarhana corbası
-1 adet kabak sandal
-börulce salatası
-yeşil salata

herkese güzeelll bır hafta dılıyoruuummm

Herkese iyi haftalar bol bol kilo vermeler canlarım

canım o 500 gr regl den ..bende 1 kilo bile farkediyor..regli bittikten sonra 4-5 gün geçince o şişlikler gidiyor..
hele reglyken biraz daha sıkarsan ve kaçamak yapmazsan metabolizma çok hızlandığından daha fazla kilo verirsin..

sabah 5 te hortlamamın tesiriyle 7 de uykuya dalıp 10.30 a kadar uyudum çok şükür..
kahvaltım

omlet
dünden kalan karışık kızartma
yoğurt
8-10 kiraz
2 gün kurusu ceviz

çay çayy..

hımmm du bakım , o zaman ben bıraz daha ozenlı olayım da bayrama kadar 66 yı goreyım barii

hımmm du bakım , o zaman ben bıraz daha ozenlı olayım da bayrama kadar 66 yı goreyım barii

evet kıss sık dişini ..ben de bu hafta regl olucam tatile 1 hafta kala tatile şu 73 ü görerek girmeyi umuyorum..
hadi bakalım sıkı yönetim

Son düzenleme:
kızlaar bişey sorcam ben yaklaşık 1 ayda 3 kilo falan verdim ama alt bacak(baldır) denen kısmım hiç erimedi gibi bikaç yerde o erimez kalır diyolar sizce öyle mi benim baldırlarım çok kalın vucüt ince baldır kalın kötü olur diye düşünüyorum ne dersiniz ne yapmalıyım?

canım bazen bölgesel yağlar sorun olabiliyor..bende de basen sorunu var ama yavaşta olsa gidiyor..spor şart..leslie deneyebilirsin dışarıda spor yapma şansın yoksa..youtube dan leslie 2 mil 3 mil yaz çıkıyor..ya da bölgesel zayıflama sağlayan hareketleri araştır.. ben leslie ve yürüyüş dışında spor yapamıyorum bel fıtığım olduğu için..ama onun da çok faydasını görüyorum..

filizcim zaten karatayın kitabında da yazıyor masum kaçamaklar olarak yufkadan börek(mesela otlu tava böreği) falan da var zaten..
önemli olan ana kuralları bozmamak ve abartmamak..afiyet olsun..

teşekkür ederim canım moral verdin:29:

dünkü iftar yemeğim

2 lahmacun
1büyük ayran
3 kaşık hoşaf
salata
2 büyük bardak su
çayyyyy
sahurda

avuç içi kadar pide
tereyağı kaymak
zeytin peynir domates salataık
fındık sucuk birkaç tane
çayyyyyyyy
3 büyük bardak su
kızlar tuvalet sorunu yaşıyorum bide şişkinlik var regl çok yaklaştı artık 69 a düşerim derken çıkıyorum hayırlısı
canlarım öpüyorum

kızlar müsli için hocamızın yasak dedıgını hatırlıyorum.ama neden yasak oldugunu hatırlayamadım. ????:44::44::44:

teşekkür ederim canım moral verdin:29:

kolay gelsın canım.ben de ıyıyım bızımkıler denızde evde takılıyorum bırazdan gıderım yanlarına.
hala tatilde misiniz canım..ben ist.a döndünüz sandımdı:44::44::44:
kızlar müsli için hocamızın yasak dedıgını hatırlıyorum.ama neden yasak oldugunu hatırlayamadım. ????:44::44::44:

canım müsli yasak evet... karbonhidrat ama ekmek türü karbonhidrat ve işlenmiş gıda ondan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…