Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

KİLO VERENLER

leylak84 3 kilo ---%4.109
ficans 1.5 kilo ----%2.14
efsanur 1 kilo ----%1.31
serpp 600 gr --%0.85
_kardelennn_ 500 gr ---%0.649
filiztoprak 200 gr ---%0.218

KİLO ALANLAR

ihya 200gr+++%0.234
sersum 300 gr+++%0.403
birdy 700 gr +++%1.550
guleryuz2011 1200gr +++%1.690

Son düzenleme:

başda leylak84 sonrada kilo veren veremeyen herkesi kutlarım eline sağlık güleryüz2011

ellerine sağlık güleryüzlüm herkesi tebrik ederim ..biz buradayız ve öyle ya da böyle başarıyoruz daha ne olsun

İftara dünden çorbamız var onu yeriz bugdaylı yogurt çorbası ev yapımı lahmacun biraz salata közlenmiş kırmızı biber 1-2 çatal tatlıdan alacagım gibi cuma hatrına yalancı tavuk göğsü iyi iftarlar kızlar

1.mizi tebrik ediyorum. kilo alan arkadaşlarımı öbür hafta verirler kendilerini üzmesinler.liste çok güzel olmuş.eline sağlık canım.

eline emeğine sağlık güleryüzcümtüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum

başda leylak84 sonrada kilo veren veremeyen herkesi kutlarım eline sağlık güleryüz2011

1.mizi tebrik ediyorum. kilo alan arkadaşlarımı öbür hafta verirler kendilerini üzmesinler.liste çok güzel olmuş.eline sağlık canım.

inşallah kızlar listeyi begenmissinizdir çocuklardan ancak bu kadar oldu. cimcime hic durmadı bugün birde net sürekli gitti geldi listeyi yaıyınlayamayacam diye cok korktummm...

inşallah kızlar listeyi begenmissinizdir çocuklardan ancak bu kadar oldu. cimcime hic durmadı bugün birde net sürekli gitti geldi listeyi yaıyınlayamayacam diye cok korktummm...

harika harika..okadar iş güç arasında daha ne olsun canım..ellerine sağlık

iyi iftarlar kızlar sizlere ben kızı uyutmuştum yine uyandım iftara daha bi sey de yapamadım kociş beni kovalayacak...

akşam

1 kabak 2 kuru biber dolması
2 yaprak sarma
kuru patlıcan ve biber kavurması(yoğurtlu)
eşime yaptığım poğaçadan yarım poğaça(kokusuna dayanamadım:18::18:)

şimdide çay çayy

herkese afiyet olsun...

Kızlar selam ,
Birsürü alıntı yapmıştım ama internet gitti-geldi hepsi yok oldu
Sersumum anneciğin için çok üzüldüm , Allah bu kötü doktorlardan hepimizi korusun ve sağlam gözüne kuvvet versin.Bakalım benim durumum neymiş , 24 Temmuz'a randevu alabildim :18::18::18:
Leylakım bu nasıl kilo vermektir kıssss , gözlerim ekrana gitti-geldi , gitti-geldi Valla azmin zaferi bu...Yalnız inşallah bu kiloları o güzel ayaklarından vermemişsindir , aksi takdirde ayakların tüm güzelliğini yitirir
Diğer tüm kilo veren canları da alıntı yapmıştım tebrik etmek için ama şimdi unuttum isimleri.Hepinizi çok çok kutluyorum , devamını görmenizi temenni ediyorum.
Güleryüzüm liste için ellerine sağlık canımcım.Görüşemiyoruz hiç , nasılsın , iki çocuklu hayata alışabildin mi ?
Aaaa daha bi sürü şey yazacaktım , küllüm unuttum Neyse hatırlayabilirsem yazarım daha sonra yine.
İstanbul tiksinç derecede sıcaktı bugün.Annemlere gittim-geldim (3 km yürüyüş) , dönüşte bayılayazdım valla.Heh havadan da konuştum , az da sudan konuşiiim ; Sular da çok bulanık bu günlerde Heh bu da oldu , demek ki bana müsaade...Sonra yine uğramaya çalışırım

:124: leylak84 bir haftada tam 3 kilo tebrik ediyorum :81::109:

keşke ben de versem iki hafta sonra aranıza katıldığımda :108: umarım şimdiki kilo haneme 65 yazarım ya da 64 ya da 63 :112:

dediğim gibi 1. oldun bebişim..tebrikss takdirss..

yok aplam,o caaanım ayaklarımın güzelliği bozulmasın diye ellerimin üzerinde yürüdüm hepöyle verdim kilocuklarımı

:124: leylak84 bir haftada tam 3 kilo tebrik ediyorum :81::109:

keşke ben de versem iki hafta sonra aranıza katıldığımda :108: umarım şimdiki kilo haneme 65 yazarım ya da 64 ya da 63 :112:

sağol canım
inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın sende tatlım:112::112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…