Ben bgn başlayamadım malesef. Ama kötü bşy de yemedim yani sebzeli bulgur pilavı ve cacık sadece.
kızım zaten sezeryandan sonra oluştu bende ameliyathane korkusuKızım ne demek korkuyorum ??? Doğum yapmış insansın , burun ameliyatı nedir ki ???
Felaketim , aynen çok halsizim
Oooo Portofino olayına girömişsiniz sizOhhh iyi olmuş , değişiklik olmuş , maden suyu da afiyet olmuş valla
Ben bgn başlayamadım malesef. Ama kötü bşy de yemedim yani sebzeli bulgur pilavı ve cacık sadece.
kızım zaten sezeryandan sonra oluştu bende ameliyathane korkusu..resmen ameliyathanenin önünden geçerken bile ürperiyom..ayyyy
vitamin takviyesi yap datlım..sıcakta da hiç çekilmiyo değil mii
evet güseldi değişikti..
cıslı bişey yemediysen başladın demektir..vazgeçme..
Çok komiksin kıssss , ameliyathaneye gidene kadar bayılmış oluyosun zatenYalnız ben bi kere uyanıp "çok soğuk-battaniye" getirin demiş idim , tam bayıltmamışlar demek ki
kısslar ben yatıyom..gözlerim kapanıyo adeta..yarın umarım tartı yüzümüzü güldürsün ..iyi geceler güsel rüyalar olsun...
öpüldünüsss
he he komiğimdir biliyosunama benim o korkum da var zaten hani anestezi filmindeki gibi ya bayıldım sanarlarsa da herşeyi hissedersem..
abowww..
iyi geceler datlım gıymatlım..
kısslar ben yatıyom..gözlerim kapanıyo adeta..yarın umarım tartı yüzümüzü güldürsün ..iyi geceler güsel rüyalar olsun...
öpüldünüsss
Topiğe hoşgeldin Senem...Bulgur pilavı bu topiğin en kral yemeğidir
Heh , astım geldim...Ah canımcım yaaa , sıcak senin düşmanın şimdi , ben bile durduğum yerde terliyorum sen ne haldesin kim bilir ? İnşallah çabucak sonbahar gelir de rahatlarsın bir an evvel.Reglimi anlamadım valla..Dün trafikte mahsur kaldık ve başım tuttu.Asprin varmış arabada , ondan içtim bi tane , belki o yapmıştır ama inan geberdim sabahtan beri.Pedi değiştirmemle yenisini açmam arasında 15 dakika falan geçiyo maximum.Bütün günümü tuvalette geçirdim desem yalan olmaz....
İnşallah işlerin yolunda gider de biraz tatil yapıp dinlenirsin hayatım yaaaa...Sen de mahvoldun bütün sene yollarda...Hava değişimi bile tek başına iyi geliyo valla ...
çamaşır sonrası film seyretmeye dalmışım o yüzden geciktim özür
canım türk kahvesi dışındaki kahve yasak ama ne yalan söyleyeyim ben de arada latte içiyorum..hani söyleyeyim dedim
Estafitifiti hayatım.Ben de aynı anda bi sürü şey karıştırdığım için unuttum buraya bakmayı zaten...N'aber , ne alemdesin ?
yok yok sorun değil, iki kitabında da yazıyor. Türk kahvesi içebilirsiniz ama asla çözülebilen işlenmiş kahvelerden içmeyeceksiniz diyor. filtre kahveyi ben kendim yapıyorum. yani evde makinem var. kahve çekirdekleri alıyorum ve makinede çekip sıcak sıcak kokusu üzerindeyken yapıyorum. kahve çekirdeklerini öğütme şekline göre isim verilir, türk kahvesi çekimi vardır, filtre kahve çekimi vardır, iki kat çekilmiş americano çekimi vardır gibi. tıpkı türk kahvesi nasıl çekiliyor çekirdekten onun gibi.
zaten oldum olası çözülebilen marketlerde satılan hazır paket kahvelerden haz etmem. tadı iğrenç olur. çünkü o satılanlar kahve çekirdeklerinden değil kimyasallardan yapılır. Karatay Hocanın bu konuya da önem vermesi okurken beni ayrı memnun etmişti zaten.
eğer benim gibi kahve seven varsa biraz paraya kıyıp kahve çekme makinesi ve filtre kahve makinesi alırsa kahve keyfine de son vermek zorunda kalmaz. hakiki kahve çekirdeği alarak kendi türk kahvenizi, filtre kahvenizi, kendi expressonuzu yapabilirsiniz. kokusu ve gerçek kahve içimi benzersiz oluyor.
ve türk kahvesi olsun kendi çektiğiniz kahve olsun asla içine süt ve şeker girmeyecek, sade olacak
Yok yok rahat ol , gayet güzel başlamışsın.Bulgur candır yawww :)teşekkür ederim(o kdr kötü bi başlangıç değil diosun yani. sevindim şimdi
Aspirin kanı sulandırıyor kesin etkilemiştirevet sıcak benim ve ben gibi menopozla boğuşanların düşmanı daa ne zaman bitcek bu işkence be yaw tam bitti diyodum yine yumurtlayıp iki ay üstüste regl oldum şimdide ateş basıp terlemeler başladı
Ah o yolları en az 1 sene daha çekicemsabır sabır hava ve yer değişimi kime iyi gelmezkii
teşekkür ederim(o kdr kötü bi başlangıç değil diosun yani. sevindim şimdi
Nolsun anamın evinde yalnızdım bugün yiğen geldi pc ye kavuştum kaçgündür internet kafeden giriyodum bilmem geçmişi okudunmu :44:
Onun dışında yeni kitaplar okumaya başladım ''bir psikiyatristin gizli defteri'' bitti, tatil için tanrının unutulan çocukları nı aldım ,şu ara elimde üstün dökmen in varolmak gelişmek uzlaşmakı var yollarda onu okuyorum
Selam güzel bilgiler için teşekkür edrizşekeri biliyoduk ama süt niye yok :44: kitapta yazıyomuydu gerçi ben süt kullanmıyorum ama çok kullanan var ondan sordum :44:
Nolsun anamın evinde yalnızdım bugün yiğen geldi pc ye kavuştum kaçgündür internet kafeden giriyodum bilmem geçmişi okudunmu :44:
Onun dışında yeni kitaplar okumaya başladım ''bir psikiyatristin gizli defteri'' bitti, tatil için tanrının unutulan çocukları nı aldım ,şu ara elimde üstün dökmen in varolmak gelişmek uzlaşmakı var yollarda onu okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?