Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızım zaten sezeryandan sonra oluştu bende ameliyathane korkusu..resmen ameliyathanenin önünden geçerken bile ürperiyom..ayyyy

vitamin takviyesi yap datlım..sıcakta da hiç çekilmiyo değil mii
evet güseldi değişikti..

Ben bgn başlayamadım malesef. Ama kötü bşy de yemedim yani sebzeli bulgur pilavı ve cacık sadece.

cıslı bişey yemediysen başladın demektir..vazgeçme..

Çok komiksin kıssss , ameliyathaneye gidene kadar bayılmış oluyosun zaten Yalnız ben bi kere uyanıp "çok soğuk-battaniye" getirin demiş idim , tam bayıltmamışlar demek ki

kısslar ben yatıyom..gözlerim kapanıyo adeta..yarın umarım tartı yüzümüzü güldürsün..iyi geceler güsel rüyalar olsun...

öpüldünüsss

Çok komiksin kıssss , ameliyathaneye gidene kadar bayılmış oluyosun zaten Yalnız ben bi kere uyanıp "çok soğuk-battaniye" getirin demiş idim , tam bayıltmamışlar demek ki

he he komiğimdir biliyosun ama benim o korkum da var zaten hani anestezi filmindeki gibi ya bayıldım sanarlarsa da herşeyi hissedersem..
abowww..

iyi geceler datlım gıymatlım..

kısslar ben yatıyom..gözlerim kapanıyo adeta..yarın umarım tartı yüzümüzü güldürsün..iyi geceler güsel rüyalar olsun...

öpüldünüsss

he he komiğimdir biliyosun ama benim o korkum da var zaten hani anestezi filmindeki gibi ya bayıldım sanarlarsa da herşeyi hissedersem..
abowww..

iyi geceler datlım gıymatlım..

İyi geceler muhtarım , yarın için bol şans ...

Aspirin kanı sulandırıyor kesin etkilemiştir evet sıcak benim ve ben gibi menopozla boğuşanların düşmanı daa ne zaman bitcek bu işkence be yaw tam bitti diyodum yine yumurtlayıp iki ay üstüste regl oldum şimdide ateş basıp terlemeler başladı

Ah o yolları en az 1 sene daha çekicem sabır sabır hava ve yer değişimi kime iyi gelmezkii

canım türk kahvesi dışındaki kahve yasak ama ne yalan söyleyeyim ben de arada latte içiyorum..hani söyleyeyim dedim

yok yok sorun değil, iki kitabında da yazıyor. Türk kahvesi içebilirsiniz ama asla çözülebilen işlenmiş kahvelerden içmeyeceksiniz diyor. filtre kahveyi ben kendim yapıyorum. yani evde makinem var. kahve çekirdekleri alıyorum ve makinede çekip sıcak sıcak kokusu üzerindeyken yapıyorum. kahve çekirdeklerini öğütme şekline göre isim verilir, türk kahvesi çekimi vardır, filtre kahve çekimi vardır, iki kat çekilmiş americano çekimi vardır gibi. tıpkı türk kahvesi nasıl çekiliyor çekirdekten onun gibi.

zaten oldum olası çözülebilen marketlerde satılan hazır paket kahvelerden haz etmem. tadı iğrenç olur. çünkü o satılanlar kahve çekirdeklerinden değil kimyasallardan yapılır. Karatay Hocanın bu konuya da önem vermesi okurken beni ayrı memnun etmişti zaten.

eğer benim gibi kahve seven varsa biraz paraya kıyıp kahve çekme makinesi ve filtre kahve makinesi alırsa kahve keyfine de son vermek zorunda kalmaz. hakiki kahve çekirdeği alarak kendi türk kahvenizi, filtre kahvenizi, kendi expressonuzu yapabilirsiniz. kokusu ve gerçek kahve içimi benzersiz oluyor.

ve türk kahvesi olsun kendi çektiğiniz kahve olsun asla içine süt ve şeker girmeyecek, sade olacak

Estafitifiti hayatım.Ben de aynı anda bi sürü şey karıştırdığım için unuttum buraya bakmayı zaten...N'aber , ne alemdesin ?

Nolsun anamın evinde yalnızdım bugün yiğen geldi pc ye kavuştum kaçgündür internet kafeden giriyodum bilmem geçmişi okudunmu :44:

Onun dışında yeni kitaplar okumaya başladım ''bir psikiyatristin gizli defteri'' bitti, tatil için tanrının unutulan çocukları nı aldım ,şu ara elimde üstün dökmen in varolmak gelişmek uzlaşmakı var yollarda onu okuyorum

Selam güzel bilgiler için teşekkür edriz şekeri biliyoduk ama süt niye yok :44: kitapta yazıyomuydu gerçi ben süt kullanmıyorum ama çok kullanan var ondan sordum :44:

teşekkür ederim( o kdr kötü bi başlangıç değil diosun yani. sevindim şimdi
Yok yok rahat ol , gayet güzel başlamışsın.Bulgur candır yawww :)

Canımcım evet galiba asprinden oldu ya da olacağı vardı oldu...Şimdi sakinleşit biraz şükür....Bayılıcam sandım bi ara valla...
Yaa evet yaaaa , yaz gelmesin , hava maximum 18 derece olsun...Benim abimin eşi de girdi menopoza , o da aynen sıcaklarla boğuşuyo , çok fena...Aslında yumurtlaman güzel , demek ki hala östrojen yapıyo vücut ama tabi bi olup bi olmayınca insan manyağa dönüyo.Hormon işleri çok fena , bu yıl ben neler çektim biliyosun...Kemik yoğunluğu ölçtürdün mü , sorun yoktur diye tahmin ediyorum...Aaa bu arada bende bi arıza daha çıktı (40 yaş kadar uyuz bi yaş olamaz , birden yaşlandım valla) ...Bugün göz doktoruna gittik kontrole.Galiba glokom başlangıcı var.Babam da var yıllardır ve geçen sene ameliyat olmuştu.Beyoğlu göz hastanesinden randevu aldım , bi de bunula uğraşıcam şimdi....Görme alanı testi lazım falan dedi bugünkü doktor.....Hayaaaaat beni neden yoruyosssuuuun

akşam menüm

150 gr. balık
turp, soğan, roka

bugünkü yürüdüğüm yol kadar hiç yürümemiştim. Ankara'yı bilenler anlar. Çankaya'dan Kızılay'a yürüdüm, sonra oradan otobüsle G.O.P'a gittim. G.O.P'dan aşağıya Kızılay'a kadar yeniden yürüdüm. Ayaklarım şu anda tanınmaz halde. Bugün işlerim çok olduğu için spor yapamayacağım bari hem işlerimi halledeyim hem de arada sporumu da yapayım dedim

ama KPSS çalışmaya vakit kalmadı, artık gece uyuyana kadar çalışacağım.

kitapların çok güzel, galiba psikoloji okumayı seviyorsun, yoksa psikoloji eğitimi mi aldın ?

Yok hayatım bakamadım geçmişe ...Ah tatlım bi de kafelere mi gittin bu sıcaklarda , ne kadar vefalısın yawww , çok seviyorum seni
Kitap di mi , ben de elime yapışmış olan Atila'yı bitirdim , şimdi gerçek casusluk hikayeleriyle ilgili bi kitap okuyorum ; Kukla Ustaları....Tarihte istihbaratın önemiyle ilgili bi kitap.Tarih okumayı seviyorum ben...
Bunun dışında günlük işleri yapmaya çalışıyorum.Dün biraz temizlik yaptım...Part-time iş bakıyorum kendime , bu yıl ev sıktı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…