Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aynı dertten muzdaribiz desene..Allah beterinden saklasın..ama korkmakta haklıyız..dayabildiğim yere kadar dayanıcam valla

Haklısın canım bu işi tamamen çözecek dr u bulmakta sorun....

canım cok geçmiş olsun bi kac sene önce ben de KBB doktoruna gittiğimde burnum da eğrilik olduğunu ameliyat olmam gerektiğini bir de sinüsümün bir tanesi kapalı olduğu içinde bende emziriyordum oglusu vazgeçtim suan bi rahatsızlık hissetmiyorum allaha sukur ama ilerde ne olur bilemem.

kızımı emzirdiğimden oruç tutamıyorum. 3 öğün besleniyorum bu aralar tatil biraz beni bozdu ama durmak yok yola devam.sporada 2 gun oldu başlayalı 10 günlük aradan sonra kendime geldim.

bugün 9 km 90 dk yürüdüm
oglen yemeğinden önce dk hız 6 260 kalori 3 km
ıkındi sporum 60 dk 6 km hız 6 490 kalori

yarın liste sırası bende hatasız yapmak dilegiyle

sağol tatlım
Allah beterinden korusun canım..napalım idare ediyoruz..
bravo sana

Haklısın canım bu işi tamamen çözecek dr u bulmakta sorun....

:86::86::86::86:

İlk bildirim benden olsun iftara yakın unutmadan yazayım dedim

rumuz:_Kardelennn_
baş.tarihi:13.03. 2013
baş.kilo:90.5 kg
geçen hafta kilo:77 kg
bu hafta kilo:76.5 kg
fark:500 gr
yüzde:% 0.649
toplam fark:14 kg
beden:42-44
spor:yok

yine iyi verememekdense gr gr gitmeye razıyım yürüyüş yapsaydım dahada giderdi canım saolsun

Muhtarım , Leylakım ve burun kemiği eğri olan bütün canlarım : Öncelikle cümleten çok geçmiş olsun.Konu tanıdık olunca amanın geri kalmiim , hemen ve acilen yorum yapiim istedim (sarı kafalar çalışmıyo niyeyse)...Kızlar benim kocamın da burun kemiği yamuktu ve kendisi yıllarca nefes almadan adeta solungaç solunumu yaparak yaşadı.En nihayet dayanamadı ve doktora gitti.Doktor da haliyle "ameliyat" dedi.İki gün sonra da ameliyat oldu.Girdisi-çıktısı-bayıldısı-ayıldısı sanırım 1 ya ada 1.5 saat kadar sürmüştür.Kemiği eğelemişler sanırım ve tırnağım büyüklüğünde belki 5-6 tane parça yontmuşlar.Bununla da kalmayıp bi miktar burun etini de çıkartmışlar.Ayıldıktan 1 saat sonra falan eve geldik.Doktor 2 gün sonra tamponları almak için hastaneye gelmemizi istedi.Neticede tamponlar 2 gün kaldı.Bu süre içinde ara kanamalar oldu.Evde bol gazlı bezle idare ettik.3. gün doktora gittiğimizde tampon çıktı , kanama yok denecek kadar azaldı ve 1 hafta içinde de hemen hemen tamamen iyileşti.Bu olayın üzerinden 1.5 sene kadar geçti.Hiçbir şikayeti yok , nefes alabilmenin ne kadar harika bişey olduğunu söylüyor sık sık.Velhasıl kelam ; bu kadar musdaripken niçün ısrarla ameliyat olmaktan kaçıyosunuz ? Olun-kurtulun anacım.Cefası 1 hafta sefası ömür boyu ....

akşam

2 bardak naneli sodalı ayran

Ben felaket derecede reglim muhtarım.Hayatımda bu kadar regl olduğumu hatırlamıyorum inan.Sabaha kendimi 500 kilo bulursam şaşmam yani
Sarhoşum ; Balım-tatlım-cananım nasılsın görüşmeyeli? Genelde 22.00 civarı geliyorum ama yine de çok kesin olamıyo tatlım yaaa..Bazan 23.00 bile olabiliyo Ösledimmm

Huu Birdy bi sen gözüküyosun naber ?Bende seni özledim bi türlü denkleştiremedik Niye o kaa şiddetli regl oldun ? Bense bu ay olamadım ve sıcaklar yetmiyomuş gibi terlemelerim şiddetlendi, özellikle yüzüm felaket resmen şıp şıp damlıyor yarın kalan işlerimi bitirebilirsem haftaya izin alcam kızımın ve annemlerin yanına gitcem

Heh , astım geldim...Ah canımcım yaaa , sıcak senin düşmanın şimdi , ben bile durduğum yerde terliyorum sen ne haldesin kim bilir ? İnşallah çabucak sonbahar gelir de rahatlarsın bir an evvel.Reglimi anlamadım valla..Dün trafikte mahsur kaldık ve başım tuttu.Asprin varmış arabada , ondan içtim bi tane , belki o yapmıştır ama inan geberdim sabahtan beri.Pedi değiştirmemle yenisini açmam arasında 15 dakika falan geçiyo maximum.Bütün günümü tuvalette geçirdim desem yalan olmaz....
İnşallah işlerin yolunda gider de biraz tatil yapıp dinlenirsin hayatım yaaaa...Sen de mahvoldun bütün sene yollarda...Hava değişimi bile tek başına iyi geliyo valla ...

banane banane korkuyommmm
yine de tavsiye için

Ben felaket derecede reglim muhtarım.Hayatımda bu kadar regl olduğumu hatırlamıyorum inan.Sabaha kendimi 500 kilo bulursam şaşmam yani
:

ayyy çok kötü fenaa kayınçom kolay gelsin..çok halsiz de bırakır seni..:26:yorma kendini.

iş arkadaşım yarın gidiyor vedalaşamamıştık eşimle gittik vedalaştım darısı başımıza..
sonrada valilik parkına gittik çok methetmişlerdi güzelmiş çay bahçesi..taraçalar halinde üst üste yapmışlar çarşı ayaklarının altında..
hakkari için bulunmaz nimet..sade maden sularımızı içtik 3km kada yürüdük ve geldik..yoruldum beyaaa

hadi iyi tatiller canım..ömrün yollarda geçiyor dinlenirsin biraz..:13:

siz çamaşırları asıp gelin o zamana kadar çayda demlenir içeriz sıcak demezseniz şayet
Ben içerim valla Kardelenim , ellerine sağlık
banane banane korkuyommmm
yine de tavsiye için

ayyy çok kötü fenaa kayınçom kolay gelsin..çok halsiz de bırakır seni..:26:yorma kendini.
Kızım ne demek korkuyorum ??? Doğum yapmış insansın , burun ameliyatı nedir ki ???
Felaketim , aynen çok halsizim
Oooo Portofino olayına girömişsiniz siz Ohhh iyi olmuş , değişiklik olmuş , maden suyu da afiyet olmuş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…