Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam canlarım, Kuşadası'ndan döndüm evimdeyim , sizleri çok özledim, nasılsınız, keyifler yerindedir inşallah

3 hafta nasıl geçti anlamadım, kaçamak bile diyemeyeceğim şekilde oldu yemek düzeni, sonuç fena , şimdi tartıldım, 70.0 belki yol şişkinliği diye kendimi avutucam ama sadece onun olmadığını biliyorum, sizlerle inşallah gene vericim bu kiloları da

Sersumum çizelgeden gördüm 74 ü görmüşsün çok ama çok sevindim, durmak yok böyle devam

Kahvaltim saat 10:30
2haslama yumurts
1dilim karpuz
Kasar peynir
Domates
Salatalik
Yesil zeytin
71kiloyum.karatayla uzun vadede 5kilo verdim.burda beni hatirlayanlar mitlaka olacaktir cok uzun sure olmadi cunku.simdi tatildeyim bol vaktim var 6:30da okul yok mesela:) kalan 4-5kilomu vermeliyim.hergun dugun var ve ben guzelim elbiselerime giremiyorum cok uzgunum
Herkese guzel haftasonkari diliyoru n

zeytinyaglı taze barbunya biber ve kabak dolması bulgurlu yogurtlu semizotu

6km yürüyüş

:44::44::44:ne ceza kesssemmmm...
yazın sıcağının ve senin evin cayır cayır yanmasının hatrına affediyom seni kayınçom..
Sağol sersumum, hem dinlendim hem biraz yoruldum, kızını da tebrik ederim ve öpüyorum canım, hep böyle başarılı olurlar inşallah

İnşallah hallederim sersumum, durum fena

hoşgeldin ficansım..boşverrr ++ ları burdayız nasılsa hallederiz..olursun disiplin verirsin kilocukları merak etme
sağol tatlım yaa çok mutluyum çok..

günaydın kilo veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum sersum
basarıyorsun dadlum
sağolasın asyam..

hoşgeldin canım..vericez hepberaber..

Son düzenleme:
herkeslere güzel hafta sonları dilerim...

eşim beni kahvaltıya götürdü bugün

kahvaltım

sucuklu omlet
bilimum peynir çeşitleri
zeytin
salata
2 parça ballı kaymak
2 avuç içi kadar tandır ekmeği
çayyyy

bunlar haftanın son kaçamakları yine disiplin başlıyor..73 e koşmaca

Son düzenleme:

valla bizde çok mutlu oluyoruz senin gibi çok zor kilo verenlerin de böyle güzel kilo verdiğini görünce hem motive oluyoruz hem ümitsizliğe kapılmaktan kurtuluyoruz darısı çabalayıp vazgeçmeyen hatunların başına

tebriklr Filiz inşallah böyle devam edersin

Eline emeğine sağlık filizcim
Herkesi tebrik ediyorum kıslar,kendim hariç

Sen kendini biliyosun artık bizde biliyoruz ki bi karar verdinmi sözünü tutarsın yeterki misafirlik falan olmasın
Bu arada avataranı yesinler

Hoş geldin ve üzülme tatlım tatilde kilo almak kaçınılmaz ve normal, ben ve birkaç kişi daha tatile çıkmadan kilo almaya başladık bakalım tatilde napcaz :44:

Bu sabah 63.4 idim ve kızımı ananeye gönderince evde acil iş yok diye kahvaltıdan beri tembel tembel oturuyorum üstelik kaçamak yapmamama rağmen açlık hissediyorum enerjimde pek yok

Sersum son kitabı bu sabah bitirdim sen hangi kitabı okudun öyle 200 sayfa ?

Akşama yine gelirim görüşürüz iyi hafta sonları herkese

sağol sarfoşum..amiinnn
kızlar gidince yalnız hissediyor insan kendini.Allah eksikliklerini göstermesin

ben debbie macomber serisini okuyorum canım..son kitabını da bitirmek üzereyim..yeni başlangıçlar mevsimi adı..
bu sıralar romantik takılıyorum..

Son düzenleme:

birdy üzme tatlı canını bazen bende unuturum diye korkuyom itiraf edeyim çok sıcakkkk artık kış gelsin muhabbet artsın dimi yaaa

teşekkürler canım devam devam

2. öğünüm

5 mantar-tavuk şiş
4 köfte
1 parça sucuk
ayran
patlıcan salatası
semizotu salatası

bugün de yürüyüş yapmadım..yarın başlıyacam..

şimdi de çay ve film keyfi...

yarın görüşürüz..

bu sabah

1 yumurta bolca peynir zeytin komposto şekersiz
domates çay
öğlen 1 adet dondurma gökkuşağı
akşam

kısır 3 adet börek actifray da yaptım yanında çay
1 adet kek akşam akşam olmadı ama
neyse saat 17:30 dan sonra
bol limonlu soda ve limonlu su
bay bay kızlar

Slm kızlar ,
Dün itibari ile spora yeniden başlamış bulunuyoruuuz. :)ve psikolojik yanından öte sabah kalktığimizda tartida eksileri görmeye başlamak büyük mutluluk :))
Dün 4 km yürüdük ve yarım saatte Aletli jimnastik yaptık , cok sukur :)

SABAH;klasik kahvaltı yaptık , (yani hala yapıyoruz şu an ):)
Aksama fırında tavuklu türlü yaptım . Yanına tarhana çorbası ve semız otu salatası bol Yoğurtlu :)
Telefondan yazdığım için geçmişi okuyamadim. Yarın is yerinde hepsini okuyacağım . Listede birinci olan arkadaşı ve eksileri görenleri tebrik ederken , darısı bizlere diyorum :/
Hepinize iyi hafta sonları ,yarın görüşmek üzere Hoşçakalın :))

Hoşbulduk sersumum,disipline girmem şart,hep beraber vericez başka yolu yok

Hoşbulduk canım,inşallah aldıklarımı ve geri kalanları da vericem inşallah,sen de çok iyi gidiyorsun

Günaydın kızlar,hepinize iyi pazarlar

Sabah klasik karatay yaptım ,bugün bozmadan giderim inşallah,dünü hiç sormayın,akşam 50 dakika yürüdüm ama eve gelince kaçırdım,bugünden itibaren kaçamak yok inşallah

sakın yapma ficansım..kaçamak yok

sabah

sucuklu omlet
salata söğüş
köy peyniri
zeytin
kiraz 8-10 tane
çayy

güzel günler dilerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…