bırakma artık sende iznede gideceksin istediğin kiloda gitmek nasip olur inşallah canım
misafir olunca yürüyüş falan yapamadım 3 akşamdır bende hafif yedim gidecek bu kilolar başka yolu yok kaçamaklı olunca acıkıyor insan atıştırmak istiyor allahdan ramazan geldide kaçamak yapmayız artık
tebrikler canımama yüzdeni yanlış hesaplamışsın.1,798 olmalı verdiğin kiloya göre
liste için de kolay gelsin şimdiden
leylakım sakın sakın..bozma artık..kıss bana yetişmişin.. yapma bebişimm
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:75.5 kg
bu hafta kilo: 74.4 kg
haftalık yüzde:%1.456
haftalık fark:--1100 gr
toplam fark:10.6 kg
beden:bilmiyorum
spor:her gün enaz 3km yürüyüş
:119::119::119::124::124::124::124::124::129::129::129:
oleyy oleyyy kızlar valla çok mutlu oldum ve accayip motive oldum..durmak yok..devamm
oy oy leylakım ne yaptın canım ya yürüyünce hemen gidiyor yürüyüşü bırakmamalıyız
Teşekkürler leylakcım.Ben baştan beri böyle yapıyordum.Hiç uyaran olmamamıştı.Bende dikkat etmemiştim.Teşekkürler tekrardan.
KİLO VERENLER
1.Filiztoprak % -1,798
2.Sersum % -1,456
3.İhya % -0,813
AYNI KALANLAR
1.Kardelennn
2.Serpp
KİLO ALANLAR
1.Leylak84 % +2,816
2.Habercice % +1,349
Azmettiği için herkesi tebrik ediyorum.Aynı kalanlar ve kilo alanlara biraz dikkat.Morallerinizi bozmayın.
KİLO VERENLER
1.Filiztoprak % -1,798
2.Sersum % -1,456
3.İhya % -0,813
AYNI KALANLAR
1.Kardelennn
2.Serpp
KİLO ALANLAR
1.Leylak84 % +2,816
2.Habercice % +1,349
Azmettiği için herkesi tebrik ediyorum.Aynı kalanlar ve kilo alanlara biraz dikkat.Morallerinizi bozmayın.
evet tatlım yaparsın sen..
sen beni haftaya gör bebişim,çok kararlıyım çooookhaftaya 69,9 da olsa görücem başka yolu yok
ayyy sersumum sen yeni bi rakam gördükçe ben senden daha çok seviniyom kıss,TEBRİKLER BACIM
öncelikle filiztoprak seni kutluyorum canım sonrada veren herkesi eline sağlık canım
bu arada 2 haftadır liste yapanlar 1 ci oluyor yeniden listemi yapsak
canım ilk sayfada izinliler yazıyodu zaten..Kızlar benim bildiğim kadarıyla efsanur.güleryüz2011 vardı.Ama izinliler mi bilemiyorum.Artık listeyi yazıyorum
Eline emeğine sağlık filizcim
Herkesi tebrik ediyorum kıslar,kendim hariç
KİLO VERENLER
1.Filiztoprak % -1,798
2.Sersum % -1,456
3.İhya % -0,813
AYNI KALANLAR
1.Kardelennn
2.Serpp
KİLO ALANLAR
1.Leylak84 % +2,816
2.Habercice % +1,349
öncelikle filiztoprak seni kutluyorum canım sonrada veren herkesi eline sağlık canım
bu arada 2 haftadır liste yapanlar 1 ci oluyor yeniden listemi yapsak
KİLO VERENLER
1.Filiztoprak % -1,798
2.Sersum % -1,456
3.İhya % -0,813
AYNI KALANLAR
1.Kardelennn
2.Serpp
KİLO ALANLAR
1.Leylak84 % +2,816
2.Habercice % +1,349
canım kendine iyi bak güzelce dinlen tatilin keyfini çıkar canım..
çocuklarımızın maşallahı var benim kızda toplamış gelmiş hepsini..senin kuzuları da öperim başarılarından dolayı..
oh ne güzel canım..ayvalık çok güzeldir..
sen iradeli hatunsun orda olmasa da dönüşte halledersin..
selam canım..sen gelmişsin ben çıkmışım. .iyi tatiller olsun ..bol bol yüzüyormuşsun zaten daha ne olsun..dönüşte de sıkı yönetimle halledersin ++ olsan da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?