• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

:3: Hoş geldin a. Ooo şimdiden tatlıları listelemişin ama inanki bir süre sonra canın çok çektiğinde yediğinde aşırı tatlı gelecek fazla yiyemez olcaksın yani miktarı azalacak zamanla hafif tatlılar yatcek şerbetliler ve pastalar ağır gelcek göreceksin :34:

Kolay gelsin şimdiden.

5 haftadır yemiyorum hiç mi hiç bozmadım karataycığımı harfiyen uydum :nazar: tatlı krizlerimde kalmadı geçti ama fstık olunca yicem bi kaşık :17: bi kereye mahsus :17:

Bu arada 30 day shred die bişi var youtube dan bakın tam 30 gün yapıosun herkes before after yapmış önce-sonra olarak bende dün başladım 25 dakkacık bişey buna mutlaka bi bakın ya bana teşekkür etceksiniz sonra :34:

Son düzenleme:
bizim senle kilolar aynı başlamış şuan aynı ve hedef aynı :9::9::9: boyun kaç benim 178

Aboovv 178 mi maşallah diyim ya BKI nı yazsaydın tahmin ederdik :34:

Filiz çıktı daha sonra okursa sorunu cevaplar sende gelince geçmişe bakarsın :34:

makine yıkadı bitti kirliler lavaboda yığıldı siz habire bişeyler yapıyonuz vesile oldu popomu kaldırdım da yerleştirdim kıss..:1::1:
bu sıralar çok isteksizim ev işlerine karşı canım yaa..mutfak leş oldu buzdolabı silinmeli ben hep bahaneler buluyorum kendime:36::36:zamanım da var halbuki..:51:..havalardan mıdır nedir..:ssz::ssz::ssz:

bence de:9::9:

Kesin havalardandır canım, bide ben senin yerinde olsaydım (mecburi hizmet için tekinsiz yerde) kesin kendimi yemeğe verirdim evide yüzeysel falan temizlerdim demoralize etmek istemem ama gerçek bu :51:

5 haftadır yemiyorum hiç mi hiç bozmadım karataycığımı harfiyen uydum :nazar: tatlı krizlerimde kalmadı geçti ama fstık olunca yicem bi kaşık :17: bi kereye mahsus :17:

Niye bikere, kendini öyle şartlarsan ters teper ödül olarak düşün ve hergün bile yiyebilirsin ama 5 km yürümek şartıyla :34:

Bu arada 30 day shred die bişi var youtube dan bakın tam 30 gün yapıosun herkes before after yapmış önce-sonra olarak bende dün başladım 25 dakkacık bişey

shred ne spor tarzımı plates gibi bişey mi? Buradaki arkadaşlar Lesli sensonai diye bişey var onu yapıyorlar youtube den seninkide ondan galba ? :44:

ooo herkes gitmiş ikimiz kalmışız , evet umarım kirlenmemiştir karanlıkta çok iyi göremedim amma :31:

Dimi yapmak zorundalar alla alla :34:
5 saniye kuralı var aldınmı hemen 5 sn de:9::9::9:

yapcekler tabii:33::33:

bende vallahi bi 65 olayım şekerpare yicem fındık ezmesi bide baklava yicem :17: sonra yine başlıcam :9:
:1::1::1:sen hele ver :34::34:
Kesin havalardandır canım, bide ben senin yerinde olsaydım (mecburi hizmet için tekinsiz yerde) kesin kendimi yemeğe verirdim evide yüzeysel falan temizlerdim demoralize etmek istemem ama gerçek bu :51:

o zaman iyi idare ediyorum desene..:1::1::1:

şimdiden kolay gele:ssz::ssz: bugün daisy süpürgemi çıkardım teyzesi ama pili gitmiş galiba sanursam çok üzüldüm.:14::14:çok uzun süre şarja takmayınca:31:.bakalım tamgün şarjda kalsın noolcak:18::18::18:

:20::20::20::20::20::36::36:
Anaaaaam , kıyamam ben onaaaa , olur inşallah yaww o çok akıllı bi çocuk , düzeltir kendini ...
:3: kıslar akşam akşam başıma gelene bakın bugün 2 iskoç battaniye yıkamıştım küçüğü önce büyüğü sonra yıkayıp astım az öncede normal çamşırları asarken bi kot asmamla ip demirinin çivisi çıkmış yuvasından tabii ağır geldi kaldıramadı,allahtan kopup aşağı düşmediler, bende birini balkon demirine diğerinide seyyar askılığa astığım çamaşırların üstüne örtü gibi kapattım :31: kociş de yok ki tamir etsin hoş bu kaa yüklemesiydin diye çıkışıcak ama bende çok biliyosan kendin assaydın diycem :ssz:
Haydaaa , son dakka faciası...Yine de ucuz atlatmışsın valla , şok geçmiş olsun...
Niye utanıyon tatlım hepimizin farklı zamanlarda oluyor sen bazen hafta içi yarım günlerde bile temizlik yapıp gidiyodun unuttunmu ben sadece hafta sonu yapabiliyorum başka fırsatım olmuyo biliyosun senin şu an keyif yapma zamanın bence :34: :16:

Kıs siz yokken kim pisletcekti ki evin hali harap bide misafir yada çocuk olsaydı neyse yanii evde fazla durmayın en iyisi batıyo size sanursam galba :23:
Yawww gelince bir sürü çamaşır yıkandı ya hep onlarda kıllar-tüyler dökülmüş , her yer toz , tuvaletleri bile temizlemedim.Hiç bu kadar da isteksizlik olmamıştı , tam bir felaketim valla , kendimden nefret ediyorum bu aralar....
bende vallahi bi 65 olayım şekerpare yicem fındık ezmesi bide baklava yicem :17: sonra yine başlıcam :9:

bizim senle kilolar aynı başlamış şuan aynı ve hedef aynı :9::9::9: boyun kaç benim 178
Oyyy nasıl uzun bi kızsın sen ööle :16::16::16: Ben 1.5 metreyim , azıcık versene bana boyundan :34::34::34:
Bu arada 30 day shred die bişi var youtube dan bakın tam 30 gün yapıosun herkes before after yapmış önce-sonra olarak bende dün başladım 25 dakkacık bişey
Hah Jillian Michaels...Benim uzmanlık alanımdır kendisi :1::1::1: Devam edersen çok faydasını görürsün ...

Niye bikere, kendini öyle şartlarsan ters teper ödül olarak düşün ve hergün bile yiyebilirsin ama 5 km yürümek şartıyla :34:

shred ne spor tarzımı plates gibi bişey mi? Buradaki arkadaşlar Lesli sensonai diye bişey var onu yapıyorlar youtube den seninkide ondan galba ? :44:

aaa dur onada bakem . benimkide youtube dan evet 30 günde belin şekil alıyo kolların bide 30 day shred dediğim işte :ssz:

Anaaaaam , kıyamam ben onaaaa , olur inşallah yaww o çok akıllı bi çocuk , düzeltir kendini ...

.Hiç bu kadar da isteksizlik olmamıştı , tam bir felaketim valla , kendimden nefret ediyorum bu aralar....

...

:60::60::60: düzeltir di mi kayınçom düzeltir düzeltir:23::23:

sen mi ben mii:ssz::ssz:

5 saniye kuralı var aldınmı hemen 5 sn de:9::9::9:

yapcekler tabii:33::33:

:1::1::1:sen hele ver :34::34:

o zaman iyi idare ediyorum desene..:1::1::1:

Ciddi söylüyorum ve çok eminim kendimi tanıyorum özellikle depresifken daha beter yerim :17:

Sen inşallah kazasız belasız batıya gelince daha hızlı vericeksin bak görürsün hatta bu yaz tatilde bile kaçamaklara rağmen vermesende almadığını görceksin, çünki dişarıda oldunmu vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor insan bide araba olmamasıda avantaj aslında :34:

Ciddi söylüyorum ve çok eminim kendimi tanıyorum özellikle depresifken daha beter yerim :17:

Sen inşallah kazasız belasız batıya gelince daha hızlı vericeksin bak görürsün hatta bu yaz tatilde bile kaçamaklara rağmen vermesende almadığını görceksin, çünki dişarıda oldunmu vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor insan bide araba olmamasıda avantaj aslında :34:

ben heralde tersine kullanıyorum canım burayı..gidince herkes şok olsun istiyorum..:23::23::23:

araba olmaması avantaj olmaz mı kıss..hep araba tepesindeydim..şimdi mecbur yürüyorum..:27::27::27:

Biz senle ayrı bi eve çıkalım muhtarım :ssz::ssz::ssz:

tamam kayınçom sen araştırmaya başla şööle ufacık tefecik olsun yere minder atarız..2 laptop aldık mı o teknoloji yeter bize:ssz:..benim daisy i de getiririm gezinir ortada tamam..:52:

çöp ev diye tv lere çıkarmışız sonra:53::53::53::60::60::60:

Haydaaa , son dakka faciası...Yine de ucuz atlatmışsın valla , şok geçmiş olsun...

Yawww gelince bir sürü çamaşır yıkandı ya hep onlarda kıllar-tüyler dökülmüş , her yer toz , tuvaletleri bile temizlemedim.Hiç bu kadar da isteksizlik olmamıştı , tam bir felaketim valla , kendimden nefret ediyorum bu aralar....

Oyyy nasıl uzun bi kızsın sen ööle :16::16::16: Ben 1.5 metreyim , azıcık versene bana boyundan :34::34::34:

Hah Jillian Michaels...Benim uzmanlık alanımdır kendisi :1::1::1: Devam edersen çok faydasını görürsün ...

Sağol kujum :16: ayy toz deme bana üstelik benim mobilyalar (90 ların modası) siyah, salon masam sehpalarım zigon migon müzik seti hepten siyah cam yatak odası siyah ağırlıklı portmanto vs vs bitek kızın odası ve bu evin mutfağı normal :33:

Tuvaletlere çamaşır suyu dök bekle çek sifonu gitsin :31:

aaa dur onada bakem . benimkide youtube dan evet 30 günde belin şekil alıyo kolların bide 30 day shred dediğim işte :ssz:

İyi güzel de uzmanları yapacaksanız düzenli yapın yoksa hiç başlamayın demiyomu yoksa benmi yanlış biliyom :44:
Şahsen yaptığım tek spor ev işleri ve alışveriş için yürümek :ssz:

ohhh evet evet inşallah bıkmadan yapıcam bugun 2. günüm birdy :52:

Hadi hayırlısı diyim barii :34:

tamam kayınçom sen araştırmaya başla şööle ufacık tefecik olsun yere minder atarız..2 laptop aldık mı o teknoloji yeter bize:ssz:..benim daisy i de getiririm gezinir ortada tamam..:52:

çöp ev diye tv lere çıkarmışız sonra:53::53::53::60::60::60:

Bi de kurutmalı çamaşır makineni de getir muhtarım.Heh , minderden gayrı hiç eşyamız olmasın.Tuvaleti de kendi kendini temizleyenlerden olsun.:27::27::27:

maşallah baya muhabbet etmişsiniz yürüyüşümü yaptım duşuda aldım şimdi çay keyfi :ssz::ssz::ssz::ssz: oh be dünya varmış

Sağol kujum :16: ayy toz deme bana üstelik benim mobilyalar (90 ların modası) siyah, salon masam sehpalarım zigon migon müzik seti hepten siyah cam yatak odası siyah ağırlıklı portmanto vs vs bitek kızın odası ve bu evin mutfağı normal :33:

Tuvaletlere çamaşır suyu dök bekle çek sifonu gitsin :31:

İyi güzel de uzmanları yapacaksanız düzenli yapın yoksa hiç başlamayın demiyomu yoksa benmi yanlış biliyom :44:
Şahsen yaptığım tek spor ev işleri ve alışveriş için yürümek :ssz:

Hadi hayırlısı diyim barii :34:

Tuvaletin içi kolay , dışı , kapağı , sifonu falan uyuz....Bi de su dökemiyorum banyoya , küvetin ve dolapların altına gidiyo.O yüzden de yıkamak yerine silmek zorunda kalıyorum , o da beni sinir ediyo derken aaa bi de baktım muhabbet tam boka sarmış de mi :52::52::52:

Back