Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Entelektüellik de vardır burcunun özelliklerinde, sanat kültüre meraklı olurlar diye biliyorum

Bizden başka kimse kalmamış ben özele geçiyim bari anca yazarım,sen keyfin ne zaman isterse o zaman okursun

herkese iyi geceler bol leptinler :KK54:

Aman yok be , ben kim entelektüellik kim ...Lakin tarihi severim , jidden....
Tamam canım , nasıl istersen ...Yarın maalesef temizlik yapmam lazım o bakımdan geç okuyabilirim...
Hadi çok öptüm seni , iyi geceler...

Papadiya , sen nerdesin yawww , hiç görüşemiyoruz...

selam bırdyım burdayım bacım:KK52::KK52::KK52: kız cenenıze vermıssınız resmen ne cok konusasınız varmıs hele dun gece kopmussunuz topıkcek eee amiyane bır tabır ama mal delıye kaldı derler bızde bu topıkde o acıgı kapatmıs sanursam:KK53::KK53::KK53:

ben ıyıyım bırdyım takılıyom oyle karatay adına yaptıgım tek dogru sey aksam 6 dan sonra yememek bol su ıcmek gerısı yalan:KK51::KK51: sen ne ayaksın bakem kız dag bayır ova delta dememıs pitki toplamıssın bıde ustune ustuk enısteyıde sürümüşşün pesınden pöf sana:KK53::KK53:

Canım çok geçmiş olsun yokluğun çok belli oluyor :KK5: Acil şifa verir Rabbim inşallah

Çiğdemcim ya , çok geçmiş olsun.İltihap mı vardı kulağında ? Hay Allah ya , çok geçmiş olsun , acil şifa diliyorum.Çoktandır da karşılaşamadık , özledim seni...

Geçmiş olsun canım

akşam menüm
yarım kase annane tarhanası tavuk yogurt

hafta sonları pek bakamıyorum kızlarım evde oldugu için onların isteklerine bakıyorum iyi geceler herkese

geçmiş olsun canım neren arırsa canın orda derdi ananem kulak ağrısıda hiç çekilmez geçmiş olsun dinlen canım:KK16:

Kızlarrr hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. :KK5::KK5:
Kulak fena bişey ya. Ellerimi yıkarken bile su sesinden rahatsız oluyorum o derece berbat bişey.
Makbule bende gelip iki kıkırdamak istiyorum sizinle ama cıks vallahi olmuyor kulak beni benden alıyor yavaş olucam diye 1 saat işim varsa 2 saat sürüyor. Sesten aşırı rahatsız oluyorum. Geçsin hemen aranıza dönüciiimm.
Bırdy inan bende sizi özledim ama hiç keyfim yok :KK25: Geçer geçmez kollarınıza alın beni :KK53:

Kardelen Teşekkür ederim canım. Allah kimsenin başına vermesin çok zor.

filiztoprak Ananen çok doğru söylemiş valla bütün canım kulağımda şuan :KK5: Hem uguldama hem çınlama hem sese hassasiyet, hem baş dönmesi daha saymak istemiyorum :KK43: Geçecek inşllah ilacımı düzenli kullanmam lazım ama tok içilmesi gerekiyor. E karataya da uyduramıyorum saatleri sabahın köründe uyanamıyorum çünkü akşam 8 i geçiyor yemem 12 saati tutturacam diye. Adaptasyonum tutmadı.

Amannn bende böyle işte. Herkes iyi olsun nolur. Hadi öpüyorum herpinizi de :KK24:

selam bırdyım burdayım bacım:KK52::KK52::KK52: kız cenenıze vermıssınız resmen ne cok konusasınız varmıs hele dun gece kopmussunuz topıkcek eee amiyane bır tabır ama mal delıye kaldı derler bızde bu topıkde o acıgı kapatmıs sanursam:KK53::KK53::KK53:

ben ıyıyım bırdyım takılıyom oyle karatay adına yaptıgım tek dogru sey aksam 6 dan sonra yememek bol su ıcmek gerısı yalan:KK51::KK51: sen ne ayaksın bakem kız dag bayır ova delta dememıs pitki toplamıssın bıde ustune ustuk enısteyıde sürümüşşün pesınden pöf sana:KK53::KK53:

Evet bacım , tesbitin tamamen doğru ; bizim diyet yapasımız değil de muhabbet edesimiz varmış :KK52::KK52::KK52::KK52: Topik açıldı açılalı herkes geliyo ne istiyosa onu anlatıyo.Gerçi benim için değişen bişi yok , öteki topiği de aynı amaçla kullanıyodum :KK60::KK60::KK60:
Sen nereyesun , buralara hiç gelmeyisun , özlüyorum valla :KK16::KK16::KK16:
E sen diyeti niye bıraktın , hani yemin etmiştiniz Nisan kaçamaksız olucak diye :KK53::KK53::KK53: Baydı di mi bu kadar uzun süre yapınca.Ama çok normal , can yani , nereye kadar...Yine de 18.00 kuralına hala uyabiliyo olman büyük irade valla ...Sana da çok çok TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOSSSS.. Valla ben de bi yiyorum , bi diyet yapıyorum , bi acıkıyorum , bi acıkmıyorum.Şu hastalık döneminden bu yana bi türlü tam düzene giremedim.İdare etmeye çalışıyorum.
Evet canım , enişteyi de aldım , (bu arada "delta" beni benden aldı :KK60::KK60::KK60::KK60:) bende makas , onda çakı , 2 saate yakın dolaşmışızdır ot peşinde.Ben de böyle manyak bi insanım işte.Basit zevklerim var :KK37::KK37::KK37:

Kulak fena bişey ya. Ellerimi yıkarken bile su sesinden rahatsız oluyorum o derece berbat bişey.
Makbule bende gelip iki kıkırdamak istiyorum sizinle ama cıks vallahi olmuyor kulak beni benden alıyor yavaş olucam diye 1 saat işim varsa 2 saat sürüyor. Sesten aşırı rahatsız oluyorum. Geçsin hemen aranıza dönüciiimm.
Bırdy inan bende sizi özledim ama hiç keyfim yok :KK25: Geçer geçmez kollarınıza alın beni :KK53:

filiztoprak Ananen çok doğru söylemiş valla bütün canım kulağımda şuan :KK5: Hem uguldama hem çınlama hem sese hassasiyet, hem baş dönmesi daha saymak istemiyorum :KK43: Geçecek inşllah ilacımı düzenli kullanmam lazım ama tok içilmesi gerekiyor. E karataya da uyduramıyorum saatleri sabahın köründe uyanamıyorum çünkü akşam 8 i geçiyor yemem 12 saati tutturacam diye. Adaptasyonum tutmadı.

Amannn bende böyle işte. Herkes iyi olsun nolur. Hadi öpüyorum herpinizi de :KK24:

Oyyy canımsın , sen iyi ol da ben bağrıma taş basarım...Tez vakitte iyileş inşallah...

Çok geçmiş olsun canım Vertigo olmuşsun galiba ,ama genelde işitme kaybı olur seninki tam tersi hassaslaşmış ,işallah ilaçlar işe yararda biran önce gelirsin buraya iyi geceler

Sabah 11:00
2 kk yumurta
1 domates
1 salatalık
3 ceviz
1 kk beyaz peynir

Akşam 19:00
Salata
Bir porsiyon sade döner
Birkaç kaşık yoğurt

Kilo 49.9
Boy 1.65
Hedef 46

Çok geçmiş olsun canım Vertigo olmuşsun galiba ,ama genelde işitme kaybı olur seninki tam tersi hassaslaşmış ,işallah ilaçlar işe yararda biran önce gelirsin buraya iyi geceler

O da var o daaaaaa hepsi birarada çok şiddetli geçiriyorum hemde :18:

İyi geceler yatıyorum canım :KK5:

hepinize cevap veresim var lakin imkan yok..:KK31:telefonun ışığıyla yazabiliyom.:KK53::KK53:.çünkü klavyeyi göremiyom..4 den beri ayaktayım uyku tutmadı..artık eve dönünce yazarım.:KK3:.öptüm sizlerii...:KK54::KK54::KK54:

atmadım canım.:KK34:.bana çok gizliden kimlere (klasik bizimkiler dışında) atalım bi fikir versene ben özelden liste sırasını göndericem sana..:KK34::KK34:

bebişim liste işi yine diğer topikte olacak değil mi?

sen listede benimkileri onaylamışsın sadece..diğerleri hepsi hayır mı:44:

özlemkartala yollayalım..sen yolla hatta:KK34::KK16:..ben de bidaha bakiim listeye.:KK34::KK34:

fikirlerimiz aynı bebişim,ondan:KK14::KK14::KK1::KK1:evet diğerleri ile pek bi muhabbetimiz olmadığı için onları sen bilirsin canım:KK34::KK34:
tamam hemen yolluyorum özleme:KK34::KK34:

Oyyyyy bakıyorum bütün güzeller toplanmaya başlamış...Sersumum , muhtarım , bu topiği açıp bizlere de çok gizliden link verdiğin için çok teşekkür ederiz..İmza :İhtiyar heyeti ...ayyyyy ne kadar komiğim de mi :KK52::KK52::KK52: puhahaha....
Kızlar yaw , 3 kişi ne çabuk bu kadar çok geçmiş oluşturdunuz ? Bi bakim dedim 6 sayfa olmuş :KK53::KK53::KK53:
Link atılacaklar varsa bana da bildirin , ben de atiim...
Öteki topiğin durumu n'olucak bundan sonra ? Orayı tamamen bıraktık mı yoksa çift taraflı mı takılıcaz sinsi ve sessizce :KK51::KK51::KK51::KK51:

Günaydın arkadaşlar,

Bu sabah kalkıp geçmişe dönüp bir daha okudum ve bu grupta kalmaya gönlüm razı olmadı. Sanırım, benim de diğer bazı arkadaşlarım gibi ilk başta bu grupta olmam istenmemiş. Gene de bu gününe kadar göstermiş olduğunuz arkadaşlık için teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.

Son düzenleme:
​sabah: 2 yumurta, peynir, 1 zeytin,2 badem sltlk ,1 ceviz,çay
öğlen :az çilek,yarım muz,yrm elma
:18:üstüne dondurma :131::KK22:
akşam :1 porsiyon et döner (sade )az turşu
gece 10 buçuktan sonra patlamış mısır
:KK4::KK14::KK43::KK22:

Kızlar beni anlayın kulağımdan çok kötüyüm geçen hafta bildiremedim bu haftayı gün gün girer bildiririm artık.

08:30 ilaç vakti

4 tuzlu kurabiye :KK5: ( bu saatte kahvaltı yapamıyorum mide bulantım da var vertigodan dolayı :KK5:

öğle 13:00

5 zeytin
1 kk peynir
1 domates
1 çay bardağı ceviz
1 kase menemen
Yeşil çay

Akşam 19:00

1 kase çorba
Yeşil salata
Bol ayran

Güzeller selam ,
Nasılsınız bakalım ? İnşallah herkesin haftasonu güzel geçiyordur.
Biliyosunuz ben geçen hafta Belgrad Ormanı'na gitmiştim koşucam diye ama yanısıra çok daha önemli bir amacım vardı ; ot toplayacaktım ama bir tane bile toplanacak ota denk gelemediğim için ellerim bomboş bir şekilde eve geri dönmüştüm.Fakat kafaya koymuşum ya ; yapıcam illaki , ogün bugündür kafamda sürekli ot toplama işi dönüyo , ayy delirecem...Saplantıya dönüştü resmen :KK37::KK37::KK37: Eee havalar da soğuk ve yağışlıydı falan derken bugüne kadar ulaştık.Baktım hava çok güzel , bizim eve yakın bir baraj gölü var , kocamla oraya gittik ot toplamaya (kendime hasbinallah diyorum gerçekten) ...Neyse tepe-bayır , tarla-tokat gez gez en nihayet çok güzide ebegümeci otunun olduğu bir bölgeye vardık.Uzun müddet bunları topladık , eve geldik , ebegümecileri yıkadım , kavurdum , rahatladım....Artık kafamdan çıktı.Bi de ısırgan olaydı çok iyi olacaktı , o da bi başka güne kısmet artık.Yani bütün gün bu ebegümeciyle geçti diyebilirim...Ne kadar boş bi insanım :KK37::KK37::KK37:
Bunun dışında regl oldum , resmen Ramazan davulu kadar şişmişim.Eşofman giymekte buldum huzuru...Kiraz sapı çayı yaptım , belki bi nebze su atabilirim...
Dünden beri 5 dakka 5 dakka girdim çıktım , hep bişey oldu , ne muntazam okuyabildim ne de iki satır yazabildim ama aklımda kalanları özetleyeyim ;
Sersumcum ; Liste için ellerine sağlık gülüm :KK16::KK16::KK16: Hem bol katılımlı olmuş , hem de çok özenmişsin.Makbulecim birinci olmuştı di mi ? Başta bu azimli kardeşimiz olmak üzere herkese ama herkese benden kocaman TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOS :KK9::KK9::KK9: Bu arada benim birinciliğimi kutlayan çok sevgili Brussels ve Özlemkartal (gözümden kaçan yoktur inşallah) , sağolun-varolun...Eee ne demişler bi baş ol da istersen soğan başı ol :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: Haftaya da yerimi korumak istiyorum , kolay gelmedim ben bu günlere , kaptırmam koltuğumu :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Sersumcum Van çıkartması çok başarılı geçmiş , kahvaltı , sinema , alışveriş ...Bu sosyetik hareketler seni bozmasın kıssss :KK60::KK60::KK60::KK60: Valla çok sevindim güzel vakit geçirdiğinize , biraz havanız değişmiştir hiç diilse :KK16::KK16::KK16:
Melexin ; Yavv resmen 15 kilo vermişsin , gözlerim pörtledi , sessiz ve derinden vermişsin ya bütün fazlalıkları :KK9::KK9::KK9::KK9: Zaten dedim ya , gördüğümde çok çok iyiydin , şimdi tam fıstık olmuşsundur , daha da uğraşma vericem diye ...Valla çok kutluyorum seni ve darısı herkesin başına diyorum...
Kaneelcim ; Senin kilo hikayen beni dumurlardan dumurlara uğrattı resmen.Yaaa nasıl inanılmaz bi hikaye ve nasıl büyük kilo farkları...Valla çooook sağlam bi iraden varmış , sana da çok çok BRAVOSSS...
Kızlar ya , özetin özeti oldu galiba...Bi sürü şey yazacaktım ama aklıma bu kadarı geldi.Hatırladıkça yazarım yine.Akşama takılıcam zaten burda.Gerçi sizler sosyalleşirsiniz , gelmezsiniz sayfaya ama n'apalım , mukadderat :KK14::KK14::KK14::KK14:
Çok teşekkür ederim o senin güzel gözlerinin güzel görüşü canım benim.Sanırım senin gördüğünden sonra 2700 gr verdim.Ben şuan ( senin demenden sonra ) kendimi fıstık gibi hissediyorum.Ammavelakin koymuşum oraya 56 ideal diye :KK52:Netcez mecbur 56 olacak :KK53:ben yuvarlak hatlı biriyim ya her daim kilolu gözüküyorum.:KK43:Kıracağım bu zinciri
bi türlü çıkamadığım gibi çenem de düştü:KK52:melexin sana bi sorum var canım..hep 2 öğün mü yaptın..maşallah kilo vermen durmamış:nazar:spor yaptın mı..
Özlemim Kartalım Çatal Karam ÇinGEM .:KK52:Ben ne yaptığımı bir bilsem :44:Aslına bakarsan bende bir nevi şoktayım.Çünkü ne bir zorluk çektim ne de çabaladım desem yeridir .:26:Yalnız şunu diyebilirim ki beynime format attım.O nasıl oluyor dersen :KK30:Kendi kendime telkin verdim.Deli diyeceksin biliyorum ama ;kendi kendime "ben yedikçe zayıflıyorum ,kendimi çok seviyorum ..." falandı filandı gibi gurur okşatıcı şeylerle beynimi yıkadım.Spor yok hayatımda.Yıllarca kocamla günde enaz 2 buçuk saat yürüyüş yapmıştım (istemedennnnn )Çok sıkıcıydı ve ben zayıflayacağıma gittikçe şişiyordum.Sporu sevmediğimi anladım.Sevmediğim şeyinde bana bir yararı olmadı.Burada önemli bir not :Sizler sporun faydasını görüyorsanız lütfen yapınız.Spor muhakkaki faydalı birşey.Sadece ben sevmediğim için bende bir etki yaratmadı.Ama şunu söyleyeyim son günlerin modası spining diye birşey var.Salonda hoca eşiliğinde bisiklet çeviyorsun.Giden arkadaşlarım ağızları kullaklarında anlatıyorlar :KK9:Eğlence olsun diye buna başlayabilirim.Çünkü gidenler spordan ziyade çok eğlendiklerini anlatıyorlar.Evet kısacası ben çoğunlukla 2 öğün yemişim.Ama bu diyete özel değil.Ben kendimi bildim bileli 2 öğün yiyen biriyim.Ve hatta karataya başladığımdan beri hiç aç kalmadım ben yaaaaa :KK52:Hem doyuyorum hem zayıflıyorum.Diğer diyetler gibi ot ye ,1 gr fasülye ye gibi sınırlamalarda yok.Çok rahatım.İş beyinde bitiyor.Emin ol hayatta ne olursa olsun sen hazır değilsen başarmanında imkanı yok.Önce kendinizi sevin.Bu benden size abla ,bacı,teyze ,nine ,kızkardeş nasihatı olsun.:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:​Allah hepinizin dileklerini yerine getirsin.

Son düzenleme:
Özlemim Kartalım Çatal Karam ÇinGEM .:KK52:Ben ne yaptığımı bir bilsem :44:Aslına bakarsan bende bir nevi şoktayım.Çünkü ne bir zorluk çektim ne de çabaladım desem yeridir .:26:Yalnız şunu diyebilirim ki beynime format attım.O nasıl oluyor dersen :KK30:Kendi kendime telkin verdim.Deli diyeceksin biliyorum ama ;kendi kendime "ben yedikçe zayıflıyorum ,kendimi çok seviyorum ..." falandı filandı gibi gurur okşatıcı şeylerle beynimi yıkadım.Spor yok hayatımda.Yıllarca kocamla günde enaz 2 buçuk saat yürüyüş yapmıştım (istemedennnnn )Çok sıkıcıydı ve ben zayıflayacağıma gittikçe şişiyordum.Sporu sevmediğimi anladım.Sevmediğim şeyinde bana bir yararı olmadı.Burada önemli bir not :Sizler sporun faydasını görüyorsanız lütfen yapınız.Spor muhakkaki faydalı birşey.Sadece ben sevmediğim için bende bir etki yaratmadı.Ama şunu söyleyeyim son günlerin modası spining diye birşey var.Salonda hoca eşiliğinde bisiklet çeviyorsun.Giden arkadaşlarım ağızları kullaklarında anlatıyorlar :KK9:Eğlence olsun diye buna başlayabilirim.Çünkü gidenler spordan ziyade çok eğlendiklerini anlatıyorlar.Evet kısacası ben çoğunlukla 2 öğün yemişim.Ama bu diyete özel değil.Ben kendimi bildim bileli 2 öğün yiyen biriyim.Ve hatta karataya başladığımdan beri hiç aç kalmadım ben yaaaaa :KK52:Hem doyuyorum hem zayıflıyorum.Diğer diyetler gibi ot ye ,1 gr fasülye ye gibi sınırlamalarda yok.Çok rahatım.İş beyinde bitiyor.Emin ol hayatta ne olursa olsun sen hazır değilsen başarmanında imkanı yok.Önce kendinizi sevin.Bu benden size abla ,bacı,teyze ,nine ,kızkardeş nasihatı olsun.:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:​Allah hepinizin dileklerini yerine getirsin.

Melexin çok iyi özetlemişsin gerçekten. Kesinlikle yaptığın işe kendini inandıramadıysan hiçbir değişim gelişim olmuyor. Konu ne olursa olsun.

günaydın kızlar sabah 9.30 da kahvaltımı bitirdim.
menüm:peynir,kaşar,zeytin,çemen azcık,tere,maydanoz,domates,salatalık,2 tane çilek,1 avuç yaban mersini,3 kayısı:KK56:

öğleni süt ve ceviz ile atlatmayı düşünüyorum.

İyi pazarlar kızlar

1 yumurtadan yapılmış yumurta salatası zeytin fındık tulum peyniri
günkurusu 3-4 omega 3 ve çay çay

Hayırlı pazarlar kızlar
Sabah 11
2adet yumurta,
Peynir,zeytin vallahi bolca
Bol domates biber salatalık
Taze soğan,maydanoz nane
Bir açık çay ve haşlama nohut sebzeli 3,4 kaşık
Hepimize şifa olsun

Son düzenleme:
Olamaz sabah tartıldım + 700 gr olamaz nasıl olur böyle birşey acaba bulgur pilavındanmı ama bu kadar olmaması lazım saat 7 de bitirmiştim :KK43:

X