• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızımla girdik birbirimize:35::35:..iyice bahar havasına girdi..saldı notlar düştü..nasıl ders çalıştıracam bilmiyorum..offff..işi gücü bilgisayar ve müzik..sonra kafasını vuracak ama iş işten geçecek..yaa şunun şurasında 3 haftası kaldı sıkacağı dişini..offfff...:36::36::36::36::36:

kızlar selamlar bugün çok yorgunum bütün gün başım ağrıdı çok yorgumun

sabah klasik kahvaltı

öğlen 3-4 parça et haşlama 1 portakal

akşam 3-4 parça tavuk salata ayran:56::56::56::56:

Selam kızlar geçmişi okumadan yazıyorum sabah klasik kahvaltı 2 de pidesiz iskender akşam bişey yemek istemedim yogurt ceviz gün kurusu keten tohumu ve tarçın yedim

sonucu ne siz sorun nede ben diyim allaha kaldık

:1::1::1::1::1:

ah o öğrencilik yılları hepimiz o zamanlarda kapı zannedildik üzülme makbuşum..normaalll:60::60::60:ben mesela 15F nin kapısı oluyordum 7 arabasını kaçırırsam:60::60::60:

:38::38::38:

bu sürede cumaları gelip kilonu bildir canım.:34:.sonra düzene girersin menü bildiriminde noolcak..:16::16::16:

olur canım neden olmasın..ben liste yapan arkadaşa da hatırlatırım merak etme sen.:34::34:.kilolar gitsin de:16::16::16:
cok tesekür ederim canim :38::38:

Selam kızlar geçmişi okumadan yazıyorum sabah klasik kahvaltı 2 de pidesiz iskender akşam bişey yemek istemedim yogurt ceviz gün kurusu keten tohumu ve tarçın yedim

canım sadece dualarımız sizinle diyorum..aklıma geldikçe dua ediyorum..Allahım büyüktür canım

kızımla girdik birbirimize:35::35:..iyice bahar havasına girdi..saldı notlar düştü..nasıl ders çalıştıracam bilmiyorum..offff..işi gücü bilgisayar ve müzik..sonra kafasını vuracak ama iş işten geçecek..yaa şunun şurasında 3 haftası kaldı sıkacağı dişini..offfff...:36::36::36::36::36:

benimkide aynı son yazılılar assıl kızım diyorum çok gevşek napıcaz bilmiyorum evde gergin hiç iştah kalmadı
kocişle durumlar yani limoni allahdan sabır diliyorum kendime bende kafa dağıtaym dedim geldim:50:

benimkide aynı son yazılılar assıl kızım diyorum çok gevşek napıcaz bilmiyorum evde gergin hiç iştah kalmadı
kocişle durumlar yani limoni allahdan sabır diliyorum kendime bende kafa dağıtaym dedim geldim:50:

Allah ikimize de sabır versin o zaman canım.:5:.sinir ediyo beni..:35::35:eşim nöbetçi beni çıldırttı bu akşam:33::33::33:

Kızlarr evde herkes bişiler yiyo ben de gerginim biraz bugün annemler canımı sıktılar :14::14:bu babamın faturalarını dinlemekten çok sıkıldım kendi paramı kazanmak istiyorum artık:43::43:

Neyse bizim eve gelelim ortada bir okey masası masanın bir ucunda ben takozların arasında çerez tabakları 1 kase antep fıstığı 1 kase badem bir tabak kraker cips mips karışık 1 tabak da kek 1 şişe kola doldurup doldurup içiyorlar :47::47::47: Bu ne yavvv allahta diyetteyim :37::37:

Kaçırdıklarımı yazıyım çok dövmeyin ama ayanamadım 5-6 badem 2-3 antep fıstığı diğerlerine elimi bile sürmedim ama saat geç olunca kaçamak oldu işte :17::17:

canııım sersumun dediği gibi allah büyük..dualarımız sizinle canım benim...

Mesajını alıntı yapcektim ama bulamadım vallah şu dört yılda belediye otobüsünden çektiğimi bişiden çekmedim kapı arasında sıkışmalar mı dersin hasta olup koltukta uyuyup kaldım birinde ilk senemdi hiç bi yer bilmiyom son durakta inmiştim ne korktum bee :9::9::9::9:

Ne çektim yaa :9::9::9::9:

Mesajını alıntı yapcektim ama bulamadım vallah şu dört yılda belediye otobüsünden çektiğimi bişiden çekmedim kapı arasında sıkışmalar mı dersin hasta olup koltukta uyuyup kaldım birinde ilk senemdi hiç bi yer bilmiyom son durakta inmiştim ne korktum bee :9::9::9::9:

Ne çektim yaa :9::9::9::9:

:1::1::1:o uyuyup kalmaya bi örnek veriim ben sana.:27:.geçen yıl izmirde işe gidiyorum minübüsle aynı durakta iş arkadaşım bindi yanımda yer dolu arkaya oturdu neysee ineceğimiz durağa geldik bi kalabalık indi ben bekliyorum bizim kız insin diye yok..dedim heralde daha önce indi işi falan vardı diye düşündüm..işe geldim bi 15 dk sonra bizimki geldi nefes nefese abla aşkolsun uyumuşum sen de inmişsin son durağa kadar gittim dedi..tabii biz kriz geçirdik gülmekten..dedim bende seni bekledim ne bileyim bukaa derin uyuyacağını:60::60::60:

Kızlarr evde herkes bişiler yiyo ben de gerginim biraz bugün annemler canımı sıktılar :14::14:bu babamın faturalarını dinlemekten çok sıkıldım kendi paramı kazanmak istiyorum artık:43::43:

Neyse bizim eve gelelim ortada bir okey masası masanın bir ucunda ben takozların arasında çerez tabakları 1 kase antep fıstığı 1 kase badem bir tabak kraker cips mips karışık 1 tabak da kek 1 şişe kola doldurup doldurup içiyorlar :47::47::47: Bu ne yavvv allahta diyetteyim :37::37:

Kaçırdıklarımı yazıyım çok dövmeyin ama ayanamadım 5-6 badem 2-3 antep fıstığı diğerlerine elimi bile sürmedim ama saat geç olunca kaçamak oldu işte :17::17:

ucuz atlatmışsın yine.artık yeme bak:20::20:

Back