- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
- 498
Sersum, nasılsın canım? Sabah keyifsizdin sanki. Günün nasıl geçti?
daha iyiyim canım.sağol.havalardan heralde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sersum, nasılsın canım? Sabah keyifsizdin sanki. Günün nasıl geçti?
cok tesekür ederim canim
ah o öğrencilik yılları hepimiz o zamanlarda kapı zannedildik üzülme makbuşum..normaalllben mesela 15F nin kapısı oluyordum 7 arabasını kaçırırsam
bu sürede cumaları gelip kilonu bildir canım..sonra düzene girersin menü bildiriminde noolcak..
olur canım neden olmasın..ben liste yapan arkadaşa da hatırlatırım merak etme sen..kilolar gitsin de
Selam kızlar geçmişi okumadan yazıyorum sabah klasik kahvaltı 2 de pidesiz iskender akşam bişey yemek istemedim yogurt ceviz gün kurusu keten tohumu ve tarçın yedim
sonucu ne siz sorun nede ben diyim allaha kaldık
canım sadece dualarımız sizinle diyorum..aklıma geldikçe dua ediyorum..Allahım büyüktür canım
teşekkürler canım bu konu hakkında bugün beni mazur görün iyi akşamlar
cok tesekür ederim canim
kızımla girdik birbirimize..iyice bahar havasına girdi..saldı notlar düştü..nasıl ders çalıştıracam bilmiyorum..offff..işi gücü bilgisayar ve müzik..sonra kafasını vuracak ama iş işten geçecek..yaa şunun şurasında 3 haftası kaldı sıkacağı dişini..offfff...
benimkide aynı son yazılılar assıl kızım diyorum çok gevşek napıcaz bilmiyorum evde gergin hiç iştah kalmadı
kocişle durumlar yani limoni allahdan sabır diliyorum kendime bende kafa dağıtaym dedim geldim
Selam kızlar geçmişi okumadan yazıyorum sabah klasik kahvaltı 2 de pidesiz iskender akşam bişey yemek istemedim yogurt ceviz gün kurusu keten tohumu ve tarçın yedim
sonucu ne siz sorun nede ben diyim allaha kaldık
Allah ikimize de sabır versin o zaman canım..sinir ediyo beni..eşim nöbetçi beni çıldırttı bu akşam
Mesajını alıntı yapcektim ama bulamadım vallah şu dört yılda belediye otobüsünden çektiğimi bişiden çekmedim kapı arasında sıkışmalar mı dersin hasta olup koltukta uyuyup kaldım birinde ilk senemdi hiç bi yer bilmiyom son durakta inmiştim ne korktum bee
Ne çektim yaa
Kızlarr evde herkes bişiler yiyo ben de gerginim biraz bugün annemler canımı sıktılar bu babamın faturalarını dinlemekten çok sıkıldım kendi paramı kazanmak istiyorum artık
Neyse bizim eve gelelim ortada bir okey masası masanın bir ucunda ben takozların arasında çerez tabakları 1 kase antep fıstığı 1 kase badem bir tabak kraker cips mips karışık 1 tabak da kek 1 şişe kola doldurup doldurup içiyorlar Bu ne yavvv allahta diyetteyim
Kaçırdıklarımı yazıyım çok dövmeyin ama ayanamadım 5-6 badem 2-3 antep fıstığı diğerlerine elimi bile sürmedim ama saat geç olunca kaçamak oldu işte