Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar
hepınıze guzel bır hafta dılıyorum.![]()
kızlar yaklaşık 1 saat önce gümm diye bir sesle bina sallandı..korktum..komşular da ben de balkona fırladık..burada merkez 3 büyüklüğünde depremmiş
..merkez burası olunca bu kadar küçük de olsa hissediyor demek insan Allah korusun
kızım okuldan gelince o da hissedince baktım nete..onlar da bayaa korkmuş..
![]()
geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun
sersumum gecmıs olsun canım![]()
kızlar yaklaşık 1 saat önce gümm diye bir sesle bina sallandı..korktum..komşular da ben de balkona fırladık..burada merkez 3 büyüklüğünde depremmiş
..merkez burası olunca bu kadar küçük de olsa hissediyor demek insan Allah korusun
![]()
Gecmis olsun canim.
Neyse artik ben regl oldum. Insallah bu siskinlik ve istah gider artik.
sersum kaçar hatunlar..akşama görüşürüz...
![]()
![]()
deneme yanılma yöntemi canım..hangisi metabolizmana iyi geliyorsa sen keşfedeceksin
evet canım..bu hafta kaçamaksız güzel sonuçlar elde edeceğiz inşallah
![]()
Hı hı kaçamaklar motive etti seni mıhtarım
Evet ya kaçamak yapmak gerçekten duraksatıyor şşuan belki 62 lere görebilirdim ve ben hala 66 ile uğraşıyorum kaybım koskoca 2 hafta. Benim de lanetli rakamım 64 ya
Maydonoz suyu dğil de maydonoz yiyorum. Kahvaltılarımda![]()