• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çiğdem avatarına bayıldımmmmm! Çok güzel ya!

Yalnız şu çizelgendeki kaplumbağayı hemmmen değiştiriyorsun. Değil mi mıhtar?

Avatarımın özellikle de suratına bayılıyorum aynı ben gibi çaresizce göbeği şişmiş aynı benim gibi çırpınışlarda geçen haftaki ben gbi :60: Saçı tepeden bağlı çoğu zaman benim gibi :60:

Ama yavaşladım ya kendime hatırlatmak için koydum kıs onu :9::9::9: Hızlanınca hızlı tren koyucam söz :53::53::53:

zinhar yasak haklısın:51::51:bundan böyle çizelgelerde tüm yavaş yaratıkları yasaklıyorum:kkk::kkk:..bilimum tavşan ,devekuşu ,uçak, hızlı tren kullanılacak..:27::27::27:

:53::53::53::53: Demokratik bir topic kıs burası ne yasağı :9::9::9::9:

günaydin hanimlar ben de kahvaltimi yaptim geldim, sizelr nasilsiniz?? :16::16::16::16:

menü:

kiymali biber üstüne iki yumurta
kücük bi kase yogurt icine bi kasik keten tohumu
yesil cay
bikac tane kuruyemis

Ya bende şu keten tohumunu hep unutuyorum maydonozun içine 1 tatlı kaşığı koysam yesem ? Deneyen var mı ?

Yok anacım yooook... Ben bunu birdy ye söylerim. Zaten bugün gelecekti galiba.

Bu hafta 1 lokma dahi kaçamaksız cumayı ve 79 u görmek niyetindeyim.

Bu arada perşembe evlilik yıldönümümüz demiştim ya... Aynı zamanda kandilmiş. Kayınvalidem ve kayınpederimle kutlarız artık:)))

Aaaaaaa çok romantik :27::27::27:

günaydın canım..hoşgeldin:16::16:..ayrılma artık kıss..yaza ne kaldı..:27::27:

dikkat modundayim zaten..yuruyuslerimi yapiyorumda yememi duzene sokamamistim .yine karatay dedim yoksa 80 lerde takildim kaldim..kilom 80.6 hava yagmurlu yuruyemedim kahvaltimi ettim birazdan evde yurucem..sende iyi verdin masallah...

Ben daha banyo yapmadım. Terimi atayım diye biraz oturdum güya, muhabbete daldım. Banyomu yapayım hele, sonrasına Allah kerim. Bugün napıcamı hiç bilmiyorum.

Hepinize güzel bir hafta diliyorum evrenden:27:

Regen sen geldin, ben kaçıyorum canım. Akşama görüşürüz artık.

hadi aklan paklan bakalım..:12::12::12:

dikkat modundayim zaten..yuruyuslerimi yapiyorumda yememi duzene sokamamistim .yine karatay dedim yoksa 80 lerde takildim kaldim..kilom 80.6 hava yagmurlu yuruyemedim kahvaltimi ettim birazdan evde yurucem..sende iyi verdin masallah...

toparlanmalıyız canım:34:..burda olmasam zor verirdim.:50:.bu aralar motivasyonum tam maşallah..:nazar::nazar::16::16:sağol canım..:54:

Günaydın kıssslaaarrr:))))
Temizliğim bitti kahvaltı yapıyorum şimdi.
Sersumum sabah sabah iyi muhabbet etmişsiniz kısss:1::1:

şımardık ama olmadı toparlanma zamanı..:kkk::kkk:

kesinlikle haklısın van çok daha iyi.:34::34:memlekete gitmek sorun değil..en önemlisi bu:34:

:kkk::kkk::kkk:evet canım normale dönelim..:kkk::kkk:

enemmm:60::60::60::60:

hayırlısı olsun inşallah canım..:16::16:

ne çektik be kaneelcan..:1::1::1:

vallahi simardik, snaki kilolar kendiliginden gidiyormus gibi yemeye icmeye devam olmaz yani böyle :20::20::20: hem aralarda durakliyoruz kacamaklar yüzünden sonra da yine bizim ümidimiz kiriliyor :45::45::45:

Olamadım kıs hala davul gibi gerildi karnım vuruyom pampam da pam pam diye resmen gergin :53::53: Davul gibi ses çıkıyo. :53:

maydonoz suyu felan mi icsne kuzum ödem söktürücü olaraktan :26::26::26:

:kkk::kkk::kkk:mıhtarınız olaraktan sıkı yönetim ilan ediyorum uleyyynnn:27::27:...cumaya kaa 0000 kaçamak okaaaaa

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

insallah mihtar insallah... aldik bi kere kacamagin tadini :18::18::18::18::18:

evet canım doğru hatırlıyorsun:34: ah o 79 u görene kadar ne çektim.siz de biliyosunuz:5::5:..sen de kıracaksın bunu eminim sonrası daha hızlı gidiyor..:34::34::16::16:

yürüyüş bravosss:46::46::46:

Sabah envai çeşit peynir, domates, roka, maydonoz, 4 zeytin, 1 avuç finduk yedim. Yumurta yemeyi unuttum. Sonra oğlumu okula bırakıp doğru yürüyüşe gittim. 4km/40 40 dak yürüdüm.

Şu 80 in lanetini kıramadım bir türlü:((

79,9 bile olsam, sonrasında daha çabuk verecekmişim gibi geliyor.

Sersum Sen de 80i kırana kadar bayağı uğraşmıştın diye hatırlıyorum değil mi?

demekki herkeisn bi lanetli rakami var, benimki de 68... bi kirabilsem onu bana da cabuk gitcekmis gibi geliyor, sanki o arada bi sInIr var ya da bi sifre onu asinca gerisi kendiliginden gelcek :9::9::9:

Günaydın kıssslaaarrr:))))
Temizliğim bitti kahvaltı yapıyorum şimdi.
Sersumum sabah sabah iyi muhabbet etmişsiniz kısss:1::1:

hoşgeldin bebişim.:38::16:.he kıss çene çaldık biraz..:1::1:benim için dün kocişimle kızım evi temizlediler:23::23:..bugün rahatım:52::52::52:

vallahi simardik, snaki kilolar kendiliginden gidiyormus gibi yemeye icmeye devam olmaz yani böyle :20::20::20: hem aralarda durakliyoruz kacamaklar yüzünden sonra da yine bizim ümidimiz kiriliyor :45::45::45:

insallah mihtar insallah... aldik bi kere kacamagin tadini :18::18::18::18::18:

demekki herkeisn bi lanetli rakami var, benimki de 68... bi kirabilsem onu bana da cabuk gitcekmis gibi geliyor, sanki o arada bi sInIr var ya da bi sifre onu asinca gerisi kendiliginden gelcek :9::9::9:

evet sıkıyönetiim ilan edildi ona göreee..:kkk::kkk:

kırarsın canım azim ve sabır gerekli:34::34::16::16:

evet sıkıyönetiim ilan edildi ona göreee..:kkk::kkk:

kırarsın canım azim ve sabır gerekli:34::34::16::16:

dimi yaaaa :16::16::16::16: neden olmasinki imkansiz degil ya :16:

ben bu arada üc ögün yapcam yine sersumcum, iki ögünle kilo veremedim iki haftadir :50: belki benim bünyeye ilk basladigim gibi iyi geliyordur :44:

Ben iki gundur giremedim. Cumartesi biraz kacamakli gecti dun kacamak yoktu ama duzensiz beslendim. Bugun artik normale dondum insallah
Sabah 10.30
1 kase yogurt kuru
1,5 yumurta
minik bir parca tavauk
11 zeytin
3kk peynir
1 avuc caviz findik

Cok istahliyim bende kacamak yapmayayim diye bu sabah cok yedim. Cok doydum, Insallah bugun artik acikmam.
Hala regl olmadim, gerginim.

Buarada herkes bu aralar kacamaklari abrtti galiba.:26::26::26:
Sersum cok guzel 0000 kacamak demis hakikaketen hepimiz uyalum bu hafta buna. Yoksa biz kilo vermek yerine kilo almaya baslayacagiz.
yaz geldi. Paltolar montlar cikti. Kilolar heryerden firliyor. :49::49::49:
Neolursunuz siki yontimle bu ise devam edelim.:20::20::20::20::20:
Fit kizlar olalim...

hoşgeldin bebişim.:38::16:.he kıss çene çaldık biraz..:1::1:benim için dün kocişimle kızım evi temizlediler:23::23:..bugün rahatım:52::52::52:

Ne kaaa şanslısın kısss:52::52: kocişin de kızın da seni çok seviyo valla......
Eşim de bana hediye almış bebiş yok ama hediye var:9::9: gülsem mi ağlasam mı bilemedim:27::27:

dimi yaaaa :16::16::16::16: neden olmasinki imkansiz degil ya :16:

ben bu arada üc ögün yapcam yine sersumcum, iki ögünle kilo veremedim iki haftadir :50: belki benim bünyeye ilk basladigim gibi iyi geliyordur :44:
deneme yanılma yöntemi canım..hangisi metabolizmana iyi geliyorsa sen keşfedeceksin:34::34::16:
Ben iki gundur giremedim. Cumartesi biraz kacamakli gecti dun kacamak yoktu ama duzensiz beslendim. Bugun artik normale dondum insallah
Sabah 10.30
1 kase yogurt kuru
1,5 yumurta
minik bir parca tavauk
11 zeytin
3kk peynir
1 avuc caviz findik

Cok istahliyim bende kacamak yapmayayim diye bu sabah cok yedim. Cok doydum, Insallah bugun artik acikmam.
Hala regl olmadim, gerginim.

Buarada herkes bu aralar kacamaklari abrtti galiba.:26::26::26:
Sersum cok guzel 0000 kacamak demis hakikaketen hepimiz uyalum bu hafta buna. Yoksa biz kilo vermek yerine kilo almaya baslayacagiz.
yaz geldi. Paltolar montlar cikti. Kilolar heryerden firliyor. :49::49::49:
Neolursunuz siki yontimle bu ise devam edelim.:20::20::20::20::20:
Fit kizlar olalim...

evet canım:34::16:..bu hafta kaçamaksız güzel sonuçlar elde edeceğiz inşallah:kkk::kkk::kkk:

toparlanmalıyız canım:34:..burda olmasam zor verirdim.:50:.bu aralar motivasyonum tam maşallah..:nazar::nazar::16::16:sağol canım..:54:

Hı hı kaçamaklar motive etti seni mıhtarım :9::9::9::9:

demokrasi mi oneee ooo:27::27::27::27:

:23::23::23::23::23:

maydonoz suyu felan mi icsne kuzum ödem söktürücü olaraktan :26::26::26:

Evet ya kaçamak yapmak gerçekten duraksatıyor şşuan belki 62 lere görebilirdim ve ben hala 66 ile uğraşıyorum kaybım koskoca 2 hafta. Benim de lanetli rakamım 64 ya :30:

Maydonoz suyu dğil de maydonoz yiyorum. Kahvaltılarımda :23::23:

Ne kaaa şanslısın kısss:52::52: kocişin de kızın da seni çok seviyo valla......
Eşim de bana hediye almış bebiş yok ama hediye var:9::9: gülsem mi ağlasam mı bilemedim:27::27:

sağol canım.:16::16:mutlu oldum valla:52::52:.sen de şanslısın kıs.:29:.bak sonuçta sen de anne adayısın bebişim..aferim eşine..:46::46::16:

Back