- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mıhtarınız olaraktan sıkı yönetim ilan ediyorum uleyyynnn...cumaya kaa 0000 kaçamak okaaaaa
Sabah envai çeşit peynir, domates, roka, maydonoz, 4 zeytin, 1 avuç finduk yedim. Yumurta yemeyi unuttum. Sonra oğlumu okula bırakıp doğru yürüyüşe gittim. 4km/40 40 dak yürüdüm.
Şu 80 in lanetini kıramadım bir türlü(
79,9 bile olsam, sonrasında daha çabuk verecekmişim gibi geliyor.
Sersum Sen de 80i kırana kadar bayağı uğraşmıştın diye hatırlıyorum değil mi?
En büyük mıhtar bizim mıhtar
evet canım doğru hatırlıyorsun ah o 79 u görene kadar ne çektim.siz de biliyosunuz..sen de kıracaksın bunu eminim sonrası daha hızlı gidiyor..
yürüyüş bravosss
mıhtarınız olaraktan sıkı yönetim ilan ediyorum uleyyynnn...cumaya kaa 0000 kaçamak okaaaaa
Hep aklıma seni getiriyorum. Ümidini yitirmedi, azmetti, 75 lere kadar geldi diye... Kamuya örnek olmak gibi de bir sorumluluğun var bilesin yani... Mıhtar olmak kolay değil
evet canım doğru hatırlıyorsun ah o 79 u görene kadar ne çektim.siz de biliyosunuz..sen de kıracaksın bunu eminim sonrası daha hızlı gidiyor..
yürüyüş bravosss
Ha söyle yaa imam şaaparsa cemaat şaparmış yani. Önce senden başlayalım : 60:
Ha söyle yaa imam şaaparsa cemaat şaparmış yani. Önce senden başlayalım : 60:
Formata noldu formata??? Bold nerde??? İyi insanda kötü laf durmaz. Ben bunu birdy ye söylerim. Senin sensei böle böle yaptı derim... Hoca böyle yaparsa cemaat napsın derim... Derim de derim...
Çiğdem avatarına bayıldımmmmm! Çok güzel ya!
Yalnız şu çizelgendeki kaplumbağayı hemmmen değiştiriyorsun. Değil mi mıhtar?
şunun şurası bi bold unuttum bütün yaptığım o güzelim formatlar gözden silindi mii..bu hallere de mi düşecektim..al sana altına da çızık attırıyom...
Yok anacım yooook... Ben bunu birdy ye söylerim. Zaten bugün gelecekti galiba.
Bu hafta 1 lokma dahi kaçamaksız cumayı ve 79 u görmek niyetindeyim.
Bu arada perşembe evlilik yıldönümümüz demiştim ya... Aynı zamanda kandilmiş. Kayınvalidem ve kayınpederimle kutlarız artık:)))