- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
Canlariim
Yoktumm kac gundur..haftaici berrak i dr a kontrole goturdum kizim 13 aylik.cikista gorumcem aradi bana gel dedi.oki dedim arabaya bindik kizimla hastaneden halaya gidiyoruz yolda tkrr aradi.okulda isim uzadi okula gel ordan beraber gecelim dedi.buarada gorumcm okuluevinin karsisinda fakat kayseriyi bilenler varsa duvenonunde imamhatip lisesiyle asker lojkarsi karsiyadir arada ana cadde ve tranway yolu vardir.ben eve gitsem ana yola gircektm okula gittigm icin arka yollardann girdim.acemi sayilmm 5yildr aktif arac kullaniyorm ama goren goz kor oluyo heralde ben yola burnumu cikarmamla surayli bi doblonun bana gecirmesi bir oldu.o an asiri siddetli patlama sesi geldi onume beyaz bisi indi.ben dedim araba patladi yaniyor.kendimi nerdeyse durmadn aractan attim arkaya gectm kizim die nasi bagiriyorum berragin oto koltugun kemerni zor actim telastan.patlama sesi hava yastiklariymis.berrak sag arkadaydi araba bize sol onden camurluga vurdu.ikimizdede bisi yok ama ben 10yil yaslandim.allahim kimseyi evladiyla sinamasin o an twk dusundugum kizimdi.bize carpan cocuk 20sinde sirket soforuymus oda duramamis park eden 2araca daha carpmis.offf oyle buyuk bisi yasadim atlattimki hala gozyaslarimi durduramiyorum.gozum gormuyo ama esim arabayada cok uzuldu arabasi cok onemlidir onun icin.buda biraz kirdi beni ama sesimi cikarmadim.verilmis sadakamiz varmis.
Diyeti sorarsaniz bisi yiyemiyorum 69 kadar dustum.allah kimsenin agzinin tadini bozmasin
geçmiş olsun canım iyiki size bişey olmamış verilmiş sadakanız varmış erkekler hep böyle canım takma kafana