Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar, bugün kendi kendimle pek bi gurur duymuştum ya... Öğlen 14:00 te yemek yemiştim. Sonra komşuma gittim. Kahveye demiştim. Çay da koymuş. Hem samimi değilim, hem yaşça büyük, hem de tek misafir benim! Koca bir tabak hazırlamış bana. Oğluma yedirdim bişeyler. Onunla oyalandım. İyiniyetlim öyle yapardı değil mi? Neyse... Sonuçta 17:30da ince bir dilim kek yedim Bunun sonucu olarak akşam yemeği yemedim. Şimdi açım... Ama yemeyeceğim bu saatte... İnşallah telafi edebilirim.

Hepinize iyi geceler.

Keşke herkes senin gibi olsa, annenin seni yetiştiridiği gibi yetiştirilmiş olsa... Öyle değil ama maalesef. Onları da olduğu gibi kabul et. Seni üzmeyecekleri mesafede tut. Hayatında senin belirlediğin yerlerde dursunlar... Hayat daha kolay oluyor o zaman. Gerçi sen çözmüşsün zaten bu işi

üniversite sağolsun bu konuda benim bölüm gereği teori de ama farklı insanlarla birarada yaşamktan dolayı da uygulamada pratik kazandırıyor

bizim evin badanasını da esim ben yapicam diye tutturdu
gerci kendisi otobüs boyuyor bakalım evi nasıl boyayacak

insan ne olursa gidecek konusacak birilerine ihtiyac duyuyor
anlattıklarına bakılırsa pekte güvenılır biri deyil arana biraz mesafe koyabilirsin
senın derdine düşüp neden böyle uzak durdugunu falan sormazsa zaten arkas olmak istemiyordur
kullandıgıda belli zaten (anlttıklarına göre)sırrını falan verme derim.

babam birisinin karakterini ögrenmek için borc ver der ,cok dogru bence ..

bugün anca girebildim iş güç kışlıkları kaldırdım baya bi vaktimi aldı önümüzdeki hafta içinde camları sileceğim
makinayla halıları yıkıcam iş çok yediklerimi yazayım
1. öğün=karatay kahvaltı yeşil çay
2. öğün=peynirli omlet+yoğurt+fındık+çay
3. öğün=mercimek ezogelin çorbası 1 tabak+ yarım tabak yaprak sarma bulgurlu+yoğurt+küçük parça tahinli helva
çay
3 mil leslie
yarın sabah süt günüm yoğurt yapacağım öpüldünüz kızlar bol leptinlerrrr iyi gecelerrrrr

selam hatunlar günaydın.şuan kahvaltımı yapıyorum.zorla yumurta yedimnöbetçiyim karnımı sıkı doyurmam lazım .bu aralar canım hiç yumurta yemek istemiyo ya.birde köy yumurtası ağır geliyo bana ama naapacan mecbuuuuuuurbu sabah yürüyüşe gidemedim.gece geç yattım sabah kalkamadım.artık akşama inşallah.öptüm sizi kolay gelsin hepinize

bence o arkadasına daha fazla guvenmeyip araya ciddi anlamda mesafe koy.
Aynı sey benim de basıma geldi ama ben bu para konularında cok da taviz vermek istemiyıorum. Yakın bir arkadasım sevgilisinin kart borcunu odemek için bankadan kredi cekmemi istemisti. Kendi değil bir de sevgilisi. Tanımam etmem. o alsa verebilirim zaten sonrada ayrıldılar. Ona da bayagı bir borc bırakıp gitmiş.
Olan arada bana olacaktı.
başka bir arkadasımla da benzer borc istedi. AMa o da kurusu kurusuna odedi. En ufak bir problemimiz olmadı. O da aynı benim karakter ve tutumlarıma da benzediğinden sorun olmamıştı. Şimdi de hala uzun zamandır gorusmesek te görüştüğümüz zaman aynı yerden devam edecek seviyedeyiz.

Yani bu para pul işleri yakın bile olsan hakikaten araları bozmakta. ben aldıgımı geri iade ederim ama hekes aynı acıklık ve durustlukte degil. sohbet mohbet geyik vs vs ama.
Makbule miydi babası soylemiş hakikaten dogru söylemiş. Ek olarak bir kişiyi tanımak istersen borc ver/al ya da beraber yolculuk yap ta derler.

Merhaba kıslar,

Dunku ve bugunku menuleri bildireyim dedim

dun sabah:kkk,
ogle: gec kahvaltı yaptıgımdan oglen yemedim.
15:00 gibi 2 bardak ayran, 10 badem
aksam : eve gidince siyah zeytin 10 tane kadar ,tavuk
21:00 gibi de cayla cekirdek yedim biraz tutamayıp kendimi leptinler gitti mi acaba? :18::18:

daha sonra da içime dert oldu 23:00 - 00:00 arası da leslie 5 mil yaptım.
bir onceki gun de yaptım 3 mil :)

sabah :2 yumurtadan omlet, domates, biber, salatalık, biber , 12 zeytin

ogunlerden sonra 2 tane omega3
dun bel kalca olculerimi de aldım. Gerçi benim gitse de azar azar gitmekte sanırım

bir de bende yagı suyu kemik olcumu yapan Tanita nın bir tartısı var.
ondan gecen ay yag kitlem fazla bu ay ise azalmış %4 gibi
kas kitlesi artmıs biraz.
sanki kilo vermişim ama kas yaptıgımdan hep aynı kiloymus gibi gostermekte.
Bugun spor salonunun tartısında bir tartılacagım bakalım gidebilirsem?
verdim mi alıyor muyum anlayamadım ?

hoşgeldin canım zararın neresinden dönersen kardır bu seferlik çanta yok bir daha olmazsa

yine saçlarımız dökülüyor adam hemen moral bozuyor alışamadı daha offf ya

Sağol canım Tamam çanta atsanda razıyım ki

Ayyy kıyamam canımmm. Çok normal ama ya alışmak zor. İnşallah iyileşince her şey çok güzel olacak Saç dökülmesi için de bitkisel çözümler önermiyor mu doktorunuz falan

Menüne aşık oldum. En sevdikleriiimmm. Ama sütlaç da var

Valla dimi dimi. Ekranlarda gördükçe byılıyorum bende bir gün herke karatayın değerini anlayacak

Ben de farkettim ama ne hikmetse Canan Karatay adını anmıyorlar bile aklınca yeni birşeymiş ve kendileri geliştirmiş yada çevirmiş gibi konuşuyorlar sinir oluyorum

Hepimiz bağlanıp bunları karatay hoca da söylüyor zaten yni birşey değilki diye bombardıman edelim Bırdy alışkın nasılsa tv lere ilk o arasın ikinci benim söz

Ah canım ah artık Türkiyede de böyle gerçekten kime güveneceğini şaşıyorsun. Burda sanal ortam bile daha samimi geliyor. Dışarda kıskançlık yapan öyle çok insan var ki. Senin atını yatını katını bırak. Gülüşünü samimiyetini insan ilişkilerini kocanla aran iyise onu herşeyi ama herşeyi kıskanabiliyor. Kaldı ki senin bide para mevzun çıkmış. Bak zaten şüphelendin bişeylerden kuşkulandınsa o arkadaşlıktan hayır gelmiyor. Ya gidip açıkça konuşacaksın-ki karsıdakinin anlayacak biri olması lazım- ya da boşvereceksin muhatap olmayacaksın azaltarak kendine düşman etmeden muhabbeti keseceksin canım. Düşman olurlarsa bir de kuyunu kazarlar. Bizim milletimiz böyle işte kinci. Nedenine gelince çünkü seni nereden vurabileceğini bilecek kadar tanıyor. Bizde bunlara o imkanı tanıyoruz. Malesef ölçülü olmak gerekiyor canım. Ben de bunu kazık yiye yiye anladım ama artık gözümü açıp kimin ne olduğunu anlayacak kadar insan ilişkilerinde iyiyim. O kadar yedim ki. Öğretti hayat. Başkası kaldıramaz yazık demiyorum artık bn nasıl üzülmeyi kalırabiliyorsam o da kaldırır. Tabi iyiliğimizden bişey kaybetmeden insanlığımızı unutmadan yapıyoruz bunu. Çok zor o denge kurulana kadar çok çektim.

Nedir bu arkadaşlardan çektiğimiz. Kızlar asla kendinizi kimseye tam teslim etmeyin. Ben eşime bile sana koşulsuz güveniyorum kelimesini söylemiyorum. Her zaman herkeste bir parça kaybetme korkusu olmalı. Kimse sizi malı gibi bilmemeli.

Bu ilk görüntü değil de bana ilk konuşma-sohbet etme çok fikir veriyor ya.

Regencim burda da kalmadı artık komşuya yemek götürme anahtar bırakma eskisi gbii. Benim komşularım anneminkiler gibi değil. Deprem oluyorda terasta ya da aşağıda tanışıyorum inanır mısın. Yabancılar en doğrusunu yapıyor aslında. Kşisel alanlarına çok sokmuyorlar. Oysa annemin zamanındaki komşuluklar ne güzeldi. Annem 30 yıl önceki komşusuyla görüşüyor. Hatta ben bir tanesini akrabamız sanıyordum. Her düğünümüze her cenazemize herşeyimize gelirdi... Geçen yıl öğrendim komşu olduğunu.... Keşke öyle olsa da bizde koşulsuz güvenebilsek....

Eşle ortak nokta bulmak gerçekten çok önemli. Nereye gitsen o yanında olcak. Aslında arkadaştan çok bu konuya kafa yormak gerekiyor. Ne güzel söylemişsin canım.

Kaçırmamışım kaynanatörler günü yapalım bi gün de

Kesinlikle ya burası çok farklı bir ortam Bende burda yalnzım üniden falan arkadaşlarım geliyor bazen işte. Bir tane de dostum diyebileceğim bir insan var. Para mevzusu da oldu aramızda kesinlikle sıkıntı olmadı. Lafı bile olmadı. Çok şükür onu kazandım bari. Tek mutluluğum o yoksa çok yalnızım

Bence öyle düşünme. Güvenebilmek çok güzel ve hayatında güzel şeyler yaşayarak büyümüşsün demektir. Bunun için anne babana teşekkür bile etmen lazım. Sen yine aynı sen ol ama zamanı geldiğinde sorunlu bir ilişkiyi bitirebilecek kadar güçlü ol bu eş bu akraba bu arkadaş olabilir. Kim zarar veriyorsa ve hep sen vericiysen uzak durmalısın tabiki. Ama güvendiğin için kendini suçlama canım.

Ben de çok bahsetmiyorum sadece 1 arkadaşım biliyor o da dukan yapıyor zaten. Yani herkesin fikri kendine biz birlikte spor yapıyoruz :)

Bu kadar hassas olma canım kimseyi kendin gibi görme gerçekten çok ama çok yıpranırsın. O zaman beklentin de yüksek olacağından üzüntün de yüksek olur.

Vurula vurula akıllandık sersum

Boşver canım her zaman mutlu eden yolu tercih et

Budur işte hayat felsefem. Kaynanatöre bile beklentimi düşürdüm

İlaç 08:00

3 tane ceviz

12:30 Kahvaltı

2 kk örgü peynir
7 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 tane ceviz
1 kupa yeşil çay
2 orta boy domates
1 küçük boy salatalık
1 çay kaşığı kuşburnu marmelatı (x)
2 çay kaşığı kaymak
1 çay kaşığı ceviz reçeli (x)
2 lokma ekmek (x)

16:00 İLAÇ

1 bardak süt

18:00 Akşam yemeği

1 tabak kuru patlıcan yemeği
1 kase et sote

00:00 İlaç

1 bardak süt

Menüm

iyi geceler geçmiş olsun kızlar sizlerede iyi geceler sabah malum hastane işimiz var erkenden gideceğiz
sağol canım kolay gelsin..
kolay gelsin canım..ayrıca geçmiş olsun..neden bulanıyorki miden:44:biz aynı beyaaa
işin zor canım..nediyelimm..
yaparız kaynana günü..
Kizlar ben son bir haftadir sabahlari sicak elma sirkeli su iciyorum wc problemime deva oldu .. sizlerde deneyebilirsiniz ..
benim mideme dokunuyor.
Selam kızlar,bugün de karataysız ama sporlu geçti,yediklerimi yazmayayım,sporum 6 km tempolu yürüyüş

Hepinize iyi geceler,bol leptinler
harika yürümüşsün canım daha ne olsun
aynı evde yaşadığın insanla böyle sorunlar yaşaman çok kötü canım..üzüldüm..okul bu yıl bitiyordu değil mi..kurtulursun inşallah:26::26:
demek içime dpğmuşş..gözlüklü ve yer yatağından bana git şu odaya yatıver diyordun..çok ayıpladım doğrusu

aynen katılıyorum dediklerine..
evet yaa ilk gördüğümde birini sevmezsem mutlaka bi pisliği çıkar genelde..tecrübeyle sabittir..

seninle gurur duydum tatlım..iyiniyetlimiz taktiği yaramış..1 dilim kek de bunun ödülü olsun

bence de eşle ilişki çok önemli..hem eş hem arkadaşlık çok güzel oluyor..
patlatırız bi kaynanatörler günü beyaa..

o dukancıymış yarı bizden sayılır..

sabah

3 günkurusu
ceviz
2 kk peynir

öğlen

tavuk sote
yoğurt
ve 4-5 diş taze sarımsak

sağol bebişim..sabahçıydım kıss...yarın da öğlenciyim

sabah kahvaltısında buradayım yanii..

ooo süpermiş yarım gün
yarın kim ne kaa kilo vermiş görürsün o zaman datlum.ben de çok iddaliyım yarına,zira dondurma yedim zaten +daydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…