evet canım özellikle öğlenci oldum..ooo süpermiş yarım gün
yarın kim ne kaa kilo vermiş görürsün o zaman datlum.ben de çok iddaliyım yarına,zira dondurma yedim zaten +daydım
evet canım özellikle öğlenci oldum..hem rahatça wc ye çıkıp ta tartılmak için ..stresten erken saatte çıkamıyor insan ve sonuç +400-500 gr farkediyor ..ben aynıyım şimdilik bakalım yarın ne olacak..regl de gelmedi..şiştim tamamen..
bence de eşle ilişki çok önemli..hem eş hem arkadaşlık çok güzel oluyor..
patlatırız bi kaynanatörler günü beyaa..
o dukancıymış yarı bizden sayılır..
Nassınız canlarım,
Menülerimi yazayım:
Sabah 8:00 2 yumurta, bol peynir, kekik, pulbiber ile yapılmış omlet, roka, 1 avuç ceviz.
Öğlen: 14:00 1 tavuk baget, 2 biber dolması(bulgurlu), 1 tabak çorba, 1 avuç ceviz.
1 saat pilates.
Bugün pilatesten sonra zayıflama kürüne girdim. Son bir alete girmeden önce bir yağla göbek, kalça kısmına masaj yaptılar. İçinde biberiye de varmış. 5 dakika sonra sürdükleri . yerler ve yüzüm ateşle dağlıyorlarmış gibi yanmaya başladı. Kalbim de hızlı çarpmaya başladı, taşikardi gibi... Buz sürdük yüzüme. Yine de yarım saat sonra aynada baktığımda kıpkırmızıydı yüzüm. Sanki tüm gün güneşte yanmışım gibi. Neyse, artık o yağdan sürdürmeyeceğim.
Bugün eşimin dgünü. Akşam yemeğe gideriz herhalde. Mayıs üçlemesinin ilki! İkincisi anneler günü, üçüncüsü evlilik yıldönümü.
Ben kaçayım kızlar... Namaz kılmadım daha, sonra da oğlumu okuldan alırım.
Yarın görüşürüz artık.
Hepimiz için güzel bir liste olur inşallah.
Sersum, sen regl öncesi kilo almamışsan, haftaya kesin 1 kilo verirsin.
Öpüyorum hepinizi.
inşallah canımsen bombayı haftaya patlatıcan canımcım,hele şu reglin bi geçsin de
He kıs bizdenPatlatalım beyaaa
Anaammm bu bi işaret mi az önce arka tarafta bi horoz mu tavuk mu anlayamadım ama ciyak ciyak bağırıyor her zmaankinden farklı yani ayyyy bi baktım kesmek için götürüyorlarmıııışşş. Canlı canlı izledim içim ürperdi. Ama kadının rahatlığına ürperdim
Hep yaptığı belliydi
aman kızz sürdürme öyle şeyleriNassınız canlarım,
Menülerimi yazayım:
Sabah 8:00 2 yumurta, bol peynir, kekik, pulbiber ile yapılmış omlet, roka, 1 avuç ceviz.
Öğlen: 14:00 1 tavuk baget, 2 biber dolması(bulgurlu), 1 tabak çorba, 1 avuç ceviz.
1 saat pilates.
Bugün pilatesten sonra zayıflama kürüne girdim. Son bir alete girmeden önce bir yağla göbek, kalça kısmına masaj yaptılar. İçinde biberiye de varmış. 5 dakika sonra sürdükleri . yerler ve yüzüm ateşle dağlıyorlarmış gibi yanmaya başladı. Kalbim de hızlı çarpmaya başladı, taşikardi gibi... Buz sürdük yüzüme. Yine de yarım saat sonra aynada baktığımda kıpkırmızıydı yüzüm. Sanki tüm gün güneşte yanmışım gibi. Neyse, artık o yağdan sürdürmeyeceğim.
eşine mutlu yıllar....Bugün eşimin dgünü. Akşam yemeğe gideriz herhalde. Mayıs üçlemesinin ilki! İkincisi anneler günü, üçüncüsü evlilik yıldönümü.
Ben kaçayım kızlar... Namaz kılmadım daha, sonra da oğlumu okuldan alırım.
Yarın görüşürüz artık.
Hepimiz için güzel bir liste olur inşallah.
Sersum, sen regl öncesi kilo almamışsan, haftaya kesin 1 kilo verirsin.
Öpüyorum hepinizi.
yoğurdumu yaptım 8 de bakacağım
sabah kahvaltı=1 muz+yarım bardak fındık+küçük kase yoğurt+2 hurma
öğlen=mantarlı omlet+yarım fındık+yeşillik+çay iştim
akşam yemek 6 da bitiyo=mercimek çorbası +bulgurlu sarma yarım tabak yoğurt salata
dünkü yemekler yani
hergün yemek mi yapcaz ulennnnnnn
3 mil leslie düşünüyom
akşam üstü tekrar gelirimmmm
Muhtarım kendinize mukayyet olun , topik sana emanet
Dün yediklerimi yazamamıştım pek de bir şey yiyemedim zaten
Çünkü sabahtan normal bir kahvaltı yaptım. kaymak vardı sofrada üzerine bal sürsüm yedim 1-2 lokma ekmek de yedim,ceviz,peynir zeytin ....öğlene doğru midem pek iyi değildi ....pek birşey yemedim
akşam eve gittim ıspanak yemeği vardı yumurtalı tabağıma doldurdum 3-4 kaşık yeryemez ani ve şiddetli bir mide bulatısı ve takiben şiddetli bir kusma ile günü noktaladım. Bir şeymi dokundu midemi mi üşüttüm bilmiyorum...daha sonra toparlayınca kendimi biraz fındık ve lebelebi atıştırdı.
Bu sabah uyandığımda ise midem yine çok iyi olmadığında biraz yoğurt ve yulaf ezmesi yedim okadar.ş Bol su içmeye çalıştım.. Şimdiye kadarda başka bir şey yemedim.Akşam olunca artık ne yaparım bilmiyorum belki hafif bir kahvaltı yaparım..
herkese sağlık ve sıhhat dilerim. Her şeyin başı sağlık....
Muhtarım kendinize mukayyet olun , topik sana emanet
Çünkü sabahtan normal bir kahvaltı yaptım. kaymak vardı sofrada üzerine bal sürsüm yedim 1-2 lokma ekmek de yedim,ceviz,peynir zeytin ....öğlene doğru midem pek iyi değildi ....pek birşey yemedim
akşam eve gittim ıspanak yemeği vardı yumurtalı tabağıma doldurdum 3-4 kaşık yeryemez ani ve şiddetli bir mide bulatısı ve takiben şiddetli bir kusma ile günü noktaladım. Bir şeymi dokundu midemi mi üşüttüm bilmiyorum...daha sonra toparlayınca kendimi biraz fındık ve lebelebi atıştırdı.
Bu sabah uyandığımda ise midem yine çok iyi olmadığında biraz yoğurt ve yulaf ezmesi yedim okadar.ş Bol su içmeye çalıştım.. Şimdiye kadarda başka bir şey yemedim.Akşam olunca artık ne yaparım bilmiyorum belki hafif bir kahvaltı yaparım..
canım anladığıom kadarıyla sende benim gibisin çok ince ayrıntılara kadar düşünüp insanlara yardım edip sonra da göremeyince üzülüyorsun bende son zamanlarda benzer şeyler yaşıyorum benim de ev arkadaşım senin dediğine benzer şekilde davranıyor yeni bir ilişkiye başladı sürekli sebvgilisinin evinde kalıyor hem de ben ona evde korkuyorum dediğim halde bunu yapıyor ben de ona borç vermiştim bundan 5 6 ay önce geçenlerde sıkıştım ondan istemek zorunda kaldım ama bu arada zorda olmadığını görüyorum yani zorda olduğunu düşünsem asla istemem neyse bu olaydan sonra bi garip davranmaya başladı bende böyle bşi olunca haytta duramam sorunu çözmek isterim ve karşımdaki insana açıklama yapma gereği duyarım buna ne oldu falan dedim bana ne dese beğenirsin zorda olduğun bana inandırıcı gelmedi biz seninle eve çıkarken birbirimizi bırakıp gitmiycez diye sözleşmedik falan diye mesaj atmış tabe ben hemen aradım gerçekten zora düştüğümü falan anlattım beni bu kadar kötü bir insan olarak gördüğünden üzüldüğümü falan söyledim sonra bu ertesi gün eve geldi o da sevgilisiyle yani ben ona baya bir konuştum çok kırıldığımı kıran davranışlarını söyledim beklerdim ki hani yüz yüze konuşalım ama o gene sevgilisiyle geldi zaten güya üzgündü kırılmamı istemezdi korktuğumu bilmiyordu ama ne hikmetse pazartesi geldi salı yine gitti sevgilisine yine hiç arayıp sormadı anca işi düşerse aradı son bir aydır bende senin gibi çok üzülüyorum çünkü değer verdim ama canım benim değmiyor biz böyle kendi kendimizi yiyoruz ama onların haberi bile yok keyiflerine bakıyorlar o yüzden takma derim ben sana kafana takdıkça sen tükenirsin
Sersum, rüyana mı girdim mıhtarım? Yalnız gerçekten de ömrümün yarısını gözlükle geçirdim ben:)
Regen niye kendinde kusur arayıp duruyorsun ki??? Seni üzen insanlarla arana sınırı sen koy. Senin izin verdiğin yere kadar yaklaşabilsinler. İnan hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz. Ben de 7 yıldır tanıdığım ve çok da yakın olduğum birine geçen gün "artık iyi gün dostuyuz, bunu böyle bil" dedim. Aynen de öyle yapıyorum. Makara kukara... O kadar. Napalım şimdi? Karşımıza çıkan hayırsızlar yüzünden herkese böyle mi muamele edelim? Boşver. Ben yine aynı insanım. İçimden geldiği gibi davranıyorum:)
Birşey merak ettim regen. Bu arkadaşınla ilk tanışmanı, ilk gördüğün anı hatırlıyor musun? İlk ne düşünmüştün, ne hissetmiştin onun hakkında?
arkadaşlar bende konuya bodosloma gireyim dedim gerçiben trde yaşıyorum annemde yakınımda oturuyor allah başımdan eksik etmesin
o annem tabi insan başka arkadaşlara da ihtiyaç duyuyor bende öle fesat insanlara dekkeldim daha sonra herkezden soğudum şanslıyım yanımda annem olduğu için biz herşeyi paylaşırız tıpkı arkadaş gibi daha sonra ev aldık mekan değiştirdik uzak duruyorum ya insanlardan kimseyle muhattap olmadım tatsızlık olsa taşınamam kendi evim çünkü bi baktım herkez selam veriyo iyi hoş bende selam veriyorum ama gidip gelmek istiyolar anladım uzatmayayım bi süre sonra yüzüme bakmaz oldular düşünün hiç bişey yokken insanlar bi tuhaf bide konuşsam içimi falan döksem nolacaktı birkez daha anladım ne kadar haklıyım şimdi sıkılırsam çarşıya gidiyorum geziyorum bi ihtiyacım olursa alıyorum öle yani dışardan burnu büyük diyenler var desinler kalbimi allah biliyor kızım annem kociş yetiyor kızkardeşim olmasını isterdim ama yok sizler varsınız be yaaa daha ne isterim hem dertleşiyoz hem de kilo veriyoz daha ne olsun
bizim evin badanasını da esim ben yapicam diye tutturdu
gerci kendisi otobüs boyuyor bakalım evi nasıl boyayacak
insan ne olursa gidecek konusacak birilerine ihtiyac duyuyor
anlattıklarına bakılırsa pekte güvenılır biri deyil arana biraz mesafe koyabilirsin
senın derdine düşüp neden böyle uzak durdugunu falan sormazsa zaten arkas olmak istemiyordur
kullandıgıda belli zaten (anlttıklarına göre)sırrını falan verme derim.
babam birisinin karakterini ögrenmek için borc ver der ,cok dogru bence ..
bence o arkadasına daha fazla guvenmeyip araya ciddi anlamda mesafe koy.
Aynı sey benim de basıma geldi ama ben bu para konularında cok da taviz vermek istemiyıorum. Yakın bir arkadasım sevgilisinin kart borcunu odemek için bankadan kredi cekmemi istemisti. Kendi değil bir de sevgilisi. Tanımam etmem. o alsa verebilirim zaten sonrada ayrıldılar. Ona da bayagı bir borc bırakıp gitmiş.
Olan arada bana olacaktı.
başka bir arkadasımla da benzer borc istedi. AMa o da kurusu kurusuna odedi. En ufak bir problemimiz olmadı. O da aynı benim karakter ve tutumlarıma da benzediğinden sorun olmamıştı. Şimdi de hala uzun zamandır gorusmesek te görüştüğümüz zaman aynı yerden devam edecek seviyedeyiz.
Yani bu para pul işleri yakın bile olsan hakikaten araları bozmakta. ben aldıgımı geri iade ederim ama hekes aynı acıklık ve durustlukte degil. sohbet mohbet geyik vs vs ama.
Makbule miydi babası soylemiş hakikaten dogru söylemiş. Ek olarak bir kişiyi tanımak istersen borc ver/al ya da beraber yolculuk yap ta derler.
Ah canım ah artık Türkiyede de böyle gerçekten kime güveneceğini şaşıyorsun. Burda sanal ortam bile daha samimi geliyor. Dışarda kıskançlık yapan öyle çok insan var ki. Senin atını yatını katını bırak. Gülüşünü samimiyetini insan ilişkilerini kocanla aran iyise onu herşeyi ama herşeyi kıskanabiliyor. Kaldı ki senin bide para mevzun çıkmış. Bak zaten şüphelendin bişeylerden kuşkulandınsa o arkadaşlıktan hayır gelmiyor. Ya gidip açıkça konuşacaksın-ki karsıdakinin anlayacak biri olması lazım- ya da boşvereceksin muhatap olmayacaksın azaltarak kendine düşman etmeden muhabbeti keseceksin canım. Düşman olurlarsa bir de kuyunu kazarlar. Bizim milletimiz böyle işte kinci. Nedenine gelince çünkü seni nereden vurabileceğini bilecek kadar tanıyor. Bizde bunlara o imkanı tanıyoruz. Malesef ölçülü olmak gerekiyor canım. Ben de bunu kazık yiye yiye anladım ama artık gözümü açıp kimin ne olduğunu anlayacak kadar insan ilişkilerinde iyiyim. O kadar yedim ki. Öğretti hayat. Başkası kaldıramaz yazık demiyorum artık bn nasıl üzülmeyi kalırabiliyorsam o da kaldırır. Tabi iyiliğimizden bişey kaybetmeden insanlığımızı unutmadan yapıyoruz bunu. Çok zor o denge kurulana kadar çok çektim.
Nedir bu arkadaşlardan çektiğimiz. Kızlar asla kendinizi kimseye tam teslim etmeyin. Ben eşime bile sana koşulsuz güveniyorum kelimesini söylemiyorum. Her zaman herkeste bir parça kaybetme korkusu olmalı. Kimse sizi malı gibi bilmemeli.
Bu ilk görüntü değil de bana ilk konuşma-sohbet etme çok fikir veriyor ya.
Regencim burda da kalmadı artık komşuya yemek götürme anahtar bırakma eskisi gbii. Benim komşularım anneminkiler gibi değil. Deprem oluyorda terasta ya da aşağıda tanışıyorum inanır mısın. Yabancılar en doğrusunu yapıyor aslında. Kşisel alanlarına çok sokmuyorlar. Oysa annemin zamanındaki komşuluklar ne güzeldi. Annem 30 yıl önceki komşusuyla görüşüyor. Hatta ben bir tanesini akrabamız sanıyordum. Her düğünümüze her cenazemize herşeyimize gelirdi... Geçen yıl öğrendim komşu olduğunu.... Keşke öyle olsa da bizde koşulsuz güvenebilsek....
Bence öyle düşünme. Güvenebilmek çok güzel ve hayatında güzel şeyler yaşayarak büyümüşsün demektir. Bunun için anne babana teşekkür bile etmen lazım. Sen yine aynı sen ol ama zamanı geldiğinde sorunlu bir ilişkiyi bitirebilecek kadar güçlü ol bu eş bu akraba bu arkadaş olabilir. Kim zarar veriyorsa ve hep sen vericiysen uzak durmalısın tabiki. Ama güvendiğin için kendini suçlama canım.
Bu kadar hassas olma canım kimseyi kendin gibi görme gerçekten çok ama çok yıpranırsın. O zaman beklentin de yüksek olacağından üzüntün de yüksek olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?