- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.709
- 33
1.5 saat yürüyüş yapıldı Gitmiştir herhalde makarna 1 küçük kase idi zaten şimdi de adaçayı keyfihadi bakalim kolay gelsin canim .. Eger ikna edemessen evde 2 miles Leslie Sansone yap (youtube)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.5 saat yürüyüş yapıldı Gitmiştir herhalde makarna 1 küçük kase idi zaten şimdi de adaçayı keyfihadi bakalim kolay gelsin canim .. Eger ikna edemessen evde 2 miles Leslie Sansone yap (youtube)
nice mutlu yaşlara canımYeni topikte yeni listemiz herkese ugurlu olsun.
Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum..
Ben de gelecek hafta ilk bildirimimi yapacagım.
Bakalım ne olacak?
Günlük bildirimimi yapayım
Sabah : klasik karatay, 1 yumurta, 2 kk kadar tel peynir, domates, salatalık, biber, 5 ceviz arada da yarım bardak sute tarcın
Ogle: kagıt kebabı, cacık, sebze corbasi
Aksam : da evde karnıyarık ile cacık ya da yogurt yicem biraz protein fazla gibi olacak..
şimdi de işe devam:)
bir de bugun dogum günüm :) tabi yas 38 olmus 39 'a giriyorum. şimdiden sonra dogum günleri değişik geliyor. 3 cocuk :)
hepimize guzel ve saglıklı gunler sevdiklerimizle esimiz, dostumuz cocuklarımızla
:119::119::119::119:
sağol bebemm
akşam yediğim çikolatalar tartımı tırmaladı bacım
gülmesemiydim ki:26::26:korktum şimcik
süper şiir
iyi eğlenceler canım
sersum liste için eline emeğine sağlık bebişim1. mizi de kutluyorum:119::119::119:
canım hem otobüse yetişmeye çalışıp hem liste hazırladım:18:gözümden kaçmış++ sı..olsun küçük bi hediye olmuş sana..Bana torpil yapmışsın sersum ben + dayım
+ 600 bu hafta maalesef
canım sen bugün başlangıçla 2 hafta sonra listedesin..ama liste yapma tarihin daha netleşmedi..çünkü liste yeniden düzenlenecek..çıkanlar olacak..en kısa sürede yenileme yapıp sizlere bildiricem canımhayirli cumalar kizlar,kirmizi isaretledigim üye benim sanirim
ben 2 hafta deneme süresi olacagini saniyordum o yüzden sabah gelip kilo bildirmedim kusura bakmayin..
kilo veren herkesi tebrik ederim,veremeyenlerde haftaya ins..
ben bugün karataya baslamayi planlamistim ama evdeki hesap carsiya uymadi malesef ,baslangic yarina kaldi ama bu hafta 600 gr vermisim yinede sükür..listeye haftaya girerim artik,baslangic tarihimide yarin olarak atarimyarinki kilomla beraber tam olmus olur..
sersum canim ben 5 temmuzda türkiyede olucam Allah izin verirse altinci ayin 20 sinden 7 ayin 20 sine kadar buralarda olamiycam,simdiden söyliyimde sonra zamani geldiginde kaytariyom sanmayin :)
pardon kizlar 88 i 85 gibi görmüsüm mimu88 sanirim baska bir üye
artık sen de kusura bakma canım..o telaşla gözümden kaçmışsersumcum bu listeye göre 6. sırada oluyorum ben mi yanlış gördüm olsun canım adımı görmek güzel en azından eksideyim
Canlarim yeni topik hayirli olsun. Ellerine saglik sersumcum. Ben iki haftadir listeye girmek icin sabirsizlanirken bugun listeye girme hakkim varken bildirim yapamadim. Evde pc bozuk tabletle giriyordum. Onuda dun bozdum. Bugun iste de yogundum. Bildirim yapamadim. Cok uzuldum. Suanda esimin telefonundan yaziyorum. Umarim bildirim yapmadim diye bir cezasi yoktur.
Bugun yediklerim
Sabah bir muz ikik kk kasar on zeytin. Biraz ceviz.
Ogle iki kayisi
Aksam
4Kofte
1bardak ayran
1tabak salata
Biraz ceviz.
Hepinizi opuyorum. Insallah en kisa zamanda pc veya tablet tamir edilir de aranizda olurum.
Yeni topik hayırlı uğurlu olsun , bugünki listede olan herkesi tebriks hele Birdy ya baştan ya sondan ama hep 1. ortası yok yanee
Sersum Van'a gidip buluşabildinizmi eşin ile, sakın havaya girip cıss yapma emi bak yaza bişey kalmadı ona göre :18:
bu arada eski topiğe bakıp niye yeni topik açtın diye soranlar, sebebini yanlış yorumlayanlar var haberün varmiiii haberün varmiii ?
bu vesileyle azmimiz artar inşallahsersum altta görüyom seni sobeeeefkarlandım ama geçti leylakıma dedim
selam canım..buluştuk vandayız ..
hee okudum..gerekli son açıklamayı da yaptım..başka da bişey demiycem..
1.5 saat yürüyüş yapıldı Gitmiştir herhalde makarna 1 küçük kase idi zaten şimdi de adaçayı keyfi
:83::83::83::83: adımız muhabbet tadımız karatay
He gözün aydın canım, gezin tozun acısını cıkarın (ama sen cıss yememeye çalış yinede ) iyi eğlenceler öptüm.
o nasııl oluyosa demi kıss..inşallah benim de öyle olmaz ama 8 aydır tam bi görmemiş oldum burda benaynen canımgözün aydın eşinle buluşmuşsunbol bol eğlen,gez..kahvaltıya gidin mesela..kaçamakları takmadiyorum ama benim kaçamaklar kilolarca geri dönüş yapiyo,bazıları gramla alıyo imreniyorum vallaben gramla verip kiloyla alıyorum yavvvv:26::26:
:18::18::18::18:kız iki arada bi derede kaldı kızcağız kaçamak yapsın mı yapmasınmı
He gözün aydın canım, gezin tozun acısını cıkarın (ama sen cıss yememeye çalış yinede ) iyi eğlenceler öptüm.
bi türlü çıkamadığım gibi çenem de düştümelexin sana bi sorum var canım..hep 2 öğün mü yaptın..maşallah kilo vermen durmamışspor yaptın mı..
Bilindiği gibi balık yağı dönem dönem kilo vermek için mucize bir ürün olarak lanse ediliyor.
Kilolarını vermek isteyenler de bir çare olarak diğer yöntemlerle birlikte balık yağına yöneliyor. Peki balık yağı ne ve kilo vermeye yardımcı oluyor mu. Balık yağı, balıklardan elde edilen yağ türüdür. Omega-3 yağ asitlerinin mükemmel kaynağıdır.
Omega-3 yağ asitleri bir günde yakılan kalori oranını arttırma konusunda başarılıdır. Bir besin takviyesi olarak kullanılan balık yağının pek çok faydası bilinmektedir. Balık yağı kullanımı koroner kalp hastalıklarına yakalanma riskini azaltır.
Yaşlanmayı yavaşlatır, zihinsel fonksiyonları geliştirir, depresyon ve kaygı oranını düşürür. Kolesterolü düzenler ve akne-sedef gibi cilt rahatsızlıklarının düzelmesine yardımcı olur. Balık yağının kilo vermeye olan etkileri incelemek isteyen Avustralyalı bilim adamları bir grup insan üzerinde aşağıdaki araştırmayı yapmıştır.
Deneyler dört gruba ayrılmıştır:
Selam canım her zamanki gibi güzel paylaşımların için çok teşekkürler, geçmiş sayfalarda kilo verme serüvenini okudum inanamadım gerçekten büyük başarı.tebrik ederim :81:, keşke aşırı obez olanlar okusada azmedince nasıl başarılı olunurmuş görseler
Duraklama dönemlerin olmuştur mutlaka ne kadar sürdü, yada tekrar kilo aldığın zaman olduysa sebebi kaçamaklarmı yoksa hareketsizlikmiydi bu konularda vaktin olduğu zaman yazarsan hepimiz için çok faydalı olur canım şimdiden teşekkürler.
kız iki arada bi derede kaldı kızcağız kaçamak yapsın mı yapmasınmı
valla haklısın melxinimin maşallahı var