Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

allam yareppim nekaa güleriimm...ayyy çok fenayımm..ama şok komik olur kıss..du bakali noolcak

bol bol yürürsün bebişim..zaman akarr geçer..

Şoook fenesin şoook valla benim tanıdığım (anladığım ) Birdy yaş tahtaya basmaz ve kolay lokma olamaz öle bişey olursada gelin gazabından korsun bence

bende merak ettim şimdi hadi hayırlısı

Bende kaçıyorum allaam yareppim ya. Herkes kaştı İalç zamanıııııııı çın çın çın çın

Çiloooo ellerine sağlık listeye süper renk getirmişsin.Bu arada geçmişi okurken artistin hakkından gelişini okudum helal diyorum, ama benimki hiç rahatsız olmuyor ve sadece yemek yapıyor başka bi halt yapmadığı için pek rahat edip yayıldıkça yayılıyordu en sonunda ihtiyacım olursa çağırırım seni demeye başladım biara kesti ayağını sonra torunumu özledim torunum da yemeklerimi özlemiş diyerek yine damlamaya başladı iyimi

Sağol canım renkleri severim

Öffff uyuz oluyorum kendini sevdirme çabalarına yaaaa. Valla dönim hemen ona bir meşgale bulucam.

Ben zayıflayıp gidersem o da kıskançlıktan kendini yürüyüşe falan vurur muhtemelen

Daha bende bebe yok. Ondan ötürü rahatım olsun o da sevme bahanesine damlar ama ben ama ben ona kitlerim bakmayı O zaman gelemez

Zira anca sevmekten yana olduğunu hissettim

Sersumcum sözüm söz valla artik kurtulcam su kilolardan. Bi ara bende kilo hikayemi anlatcam kizlar eminim cok hirsli oldugumu goreceksiniz hikayemi dinleyince cok yakinda...

Gunaydin kizlar benim yumurcaklar erkenci ben kizi emziriken yazayim dedim Dünüm az kacamakli gecti diyebilirim bi ara menumu bildiririm ama cok su ictim dun wc tasindim bugun komsunun kizinin nikahi var ona gitcez ben bi kez daha yuzlescem kilolarimla hic sormayin kizlar cumartesi Sabah kalkip tartildim kilom 75 dayanmis dogum yaptiktan sonra 71.3 kadar dusmustum ne guzel ama o arada benim kilolar aldi gitti 3, 5 ayda bende bilmiyorum daha karatayla kismasam olacam 100 kilo herhalde

Sabaah kahvaltisina
Melemen yapcam
Domates, ,peynir, zeytin, salatalik yemeyi planliyorum .
Findik yiyemiyorum kizimin alerjisi artiyor.kavrulmamis oldugu halde tum yemisler yapiyor cogu bakliyatta yiyemiyorum gaz yapiyor ben ne yiyem (( kizlar bulgur ve cesitleri kilo vermeyi yavaslatiyor bende et, sebze yemek kaliyor anlasilan.

Son düzenleme:

Afiyet olsun canım ama allerji yapma durumu kötü olmuş gerçekten
Moral bozmak yok

Napıcan mecbur o dediklerinden yiyicen Ne çektin beee

Kilolarla yüzleş ve bir dahaki sefere daha da hırslan canım

Şoook fenesin şoook valla benim tanıdığım (anladığım ) Birdy yaş tahtaya basmaz ve kolay lokma olamaz öle bişey olursada gelin gazabından korsun bence

bende merak ettim şimdi hadi hayırlısı
bana da birdyy yaş tahtaya basmaz gibi geliyor emme görecez..
Sanadaa bol leptinleeer

bak sen üçkaatçı kaynanatöree
kızıımmm varyaaa sen onuu sulu dereye götürür susuz getirirsinn..çok ürktüm ben senden

Sersumcum sözüm söz valla artik kurtulcam su kilolardan. Bi ara bende kilo hikayemi anlatcam kizlar eminim cok hirsli oldugumu goreceksiniz hikayemi dinleyince cok yakinda...

vericez gülüm vericez..başka yoluyok
aman alarji önemli sen proteinden devam et..hem daha hızlı verirsin kıss

kızıımmm varyaaa sen onuu sulu dereye götürür susuz getirirsinn..çok ürktüm ben senden

Valla orası belli olmaz sersum ama benimkide az değil yani Eeeee ne demişler deli deliyi görünce sopasını saklarmış Uamrım ben saklamam sopaamı kıs :18::18::18:

Yok bende sopa saklayacak tip yok cıks o saklasın beya ben ne saklıcm

sabah

pastırmalı kaşarlı omlet
yoğurt
3 köfte(dünden kalan)
ezine ve tulum peyniri
çay çay..

valla kesin o saklar ben sağa diyyim...

sabah

pastırmalı kaşarlı omlet
yoğurt
3 köfte(dünden kalan)
ezine ve tulum peyniri
çay çay..
günaydın canım güzel menü bugün protein ve benim kahvaltım

2 yumurta 1 kase yoğurt şu kürden yaptım ezine peyniri
ve tabiki çayyy

kızlar bu dediğiniz krü araştırdım kadınlar kulübünde buldum şöyle bi yazı paylaşılmış uygulayanlar ve faydasını görenler de olmuş bu hafta bunu bende yapmayı düşünüyorum belki faydası olur

ZAYIFLATAN-GÖBEK ERİTEN VE GÜZELLEŞTİREN HİNT KADINLARININ SIRRI:UYGULA:
Kızlar size bomba gibi bir haberim var.Siz de benim gibi mucizeye inanamayacaksınız!Aşağıdaki kür ile hem göbek yağlarınız mum gibi eriyecek hem de cildiniz ışıl ışıl olacak ve güzelleşeceksiniz.
Bu kür garantili ve %100 etkili.denemesi bedava.Çünkü bilimsel olarak kanıtlandı.Gülden Çimen’in önerdiği bu kür ile yüzlerce kişi aynı anda hem zayıflıyor ve hem de güzelleşiyorr.
Bilimsel açıklamasına gelince;yağsız yoğurdun göbek yağlarının %81 inin tek başına erittiği ABD Tennesse Üniversitesinde yapılan araştırmalar da ortaya kondu.Ayrıca zencefil’in yağ yakıcı özelliği aşikar.Yine zerdeçalın hazmı kolaylaştırdığı ve ödem attırdığı bilinmekte.Tarçınıda zayıflamaya yardımcı olduğu bilimsel kanıtlanmıştır.
Kür:
1 kase yağsız yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
1 kase yağsız yoğurdun içine 1 çay kaşığı zencefil ,1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı toz tarçın ilave edip karıştırıyoruz.Bunu sabah,öğlen ve akşam olmak üzere 3 kez yapıyoruz ve tüketiyoruz.Tadı da muhteşem.Aynı zamanda yoğurtun tok tutma özelliğinden açıkmıyoruz.Ben uygulayalı 1 hafta oldu ve şimdiden 3,5 kilo verdim.Yüzümde düşmeden kilolarımı verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…