allam yareppim nekaa güleriimm...ayyy çok fenayımm. .ama şok komik olur kıss..du bakali noolcak
bol bol yürürsün bebişim..zaman akarr geçer..
ben de çıkıyorum canlarım..iyi geceler bol leptinler..
Bende kaçıyorum allaam yareppim ya. Herkes kaştıİalç zamanıııııııı çın çın çın çın
Çilooooellerine sağlık listeye süper renk getirmişsin.Bu arada geçmişi okurken artistin hakkından gelişini okudum helal diyorum, ama benimki hiç rahatsız olmuyor ve sadece yemek yapıyor başka bi halt yapmadığı için pek rahat edip yayıldıkça yayılıyordu en sonunda ihtiyacım olursa çağırırım seni demeye başladım biara kesti ayağını sonra torunumu özledim torunum da yemeklerimi özlemiş diyerek yine damlamaya başladı iyimi
oyamm hikayen çok etkiledi beni gözlerim doldu..ve çok tanıdıktı inanır mısın..ne çektik bu kıyafetlerden bee
çiğdoş sen de iyi ki kilo almışın da bizi bulmuşunayrıca nuttella yı ve ekmeği unuttum sanma
makbuşş sen de kendi kendine okadar almadım ki diyenlerdenmişsin benim gibi..
oyam ayrıcana ben izmirdeyken kavitasyona gitmiştim hiiiç işe yaramamıştı...sibop olayını bi araştırmak lazım..takdırabilürmüyüzz aceppp
filiztoprak sen de yap protein işe yarıyor canım..ama katii surette sebze yok ona göre..sadece maydanoz tere roka ve az soğan olabilüürr
asyacım sen de çok geç geliyon be anacım
güleryüzüm sözün söz değil mi.uleyynn kınagecesi nelere kadirsin
Gunaydin kizlar benim yumurcaklar erkenci ben kizi emziriken yazayim dedim Dünüm az kacamakli gecti diyebilirim bi ara menumu bildiririm ama cok su ictim dun wc tasindim bugun komsunun kizinin nikahi var ona gitcez ben bi kez daha yuzlescem kilolarimla hic sormayin kizlar cumartesi Sabah kalkip tartildim kilom 75 dayanmis dogum yaptiktan sonra 71.3 kadar dusmustum ne guzel ama o arada benim kilolar aldi gitti 3, 5 ayda bende bilmiyorum daha karatayla kismasam olacam 100 kilo herhalde
Sabaah kahvaltisina
Melemen yapcam
Domates, ,peynir, zeytin, salatalik yemeyi planliyorum .
Findik yiyemiyorum kizimin alerjisi artiyor.kavrulmamis oldugu halde tum yemisler yapiyor cogu bakliyatta yiyemiyorum gaz yapiyor ben ne yiyem(( kizlar bulgur ve cesitleri kilo vermeyi yavaslatiyor bende et, sebze yemek kaliyor anlasilan.
Şoook fenesin şoookvalla benim tanıdığım (anladığım ) Birdy yaş tahtaya basmaz ve kolay lokma olamaz öle bişey olursada gelin gazabından korsun bence
bende merak ettim şimdihadi hayırlısı
Sanadaa bol leptinleeer
bak sen üçkaatçı kaynanatöreeÇilooooellerine sağlık listeye süper renk getirmişsin.Bu arada geçmişi okurken artistin hakkından gelişini okudum helal diyorum, ama benimki hiç rahatsız olmuyor ve sadece yemek yapıyor başka bi halt yapmadığı için pek rahat edip yayıldıkça yayılıyordu en sonunda ihtiyacım olursa çağırırım seni demeye başladım biara kesti ayağını sonra torunumu özledim torunum da yemeklerimi özlemiş diyerek yine damlamaya başladı iyimi
kızıımmm varyaaa sen onuu sulu dereye götürür susuz getirirsinnSağol canım renkleri severim
Öffff uyuz oluyorum kendini sevdirme çabalarına yaaaa. Valla dönim hemen ona bir meşgale bulucam.
Ben zayıflayıp gidersem o da kıskançlıktan kendini yürüyüşe falan vurur muhtemelen
Daha bende bebe yok. Ondan ötürü rahatım olsun o da sevme bahanesine damlar ama ben ama ben ona kitlerim bakmayıO zaman gelemez
Zira anca sevmekten yana olduğunu hissettim
Sersumcum sözüm söz valla artik kurtulcam su kilolardan. Bi ara bende kilo hikayemi anlatcam kizlar eminim cok hirsli oldugumu goreceksiniz hikayemi dinleyince cok yakinda...
vericez gülüm vericez..başka yoluyokGunaydin kizlar benim yumurcaklar erkenci ben kizi emziriken yazayim dedim Dünüm az kacamakli gecti diyebilirim bi ara menumu bildiririm ama cok su ictim dun wc tasindim bugun komsunun kizinin nikahi var ona gitcez ben bi kez daha yuzlescem kilolarimla hic sormayin kizlar cumartesi Sabah kalkip tartildim kilom 75 dayanmis dogum yaptiktan sonra 71.3 kadar dusmustum ne guzel ama o arada benim kilolar aldi gitti 3, 5 ayda bende bilmiyorum daha karatayla kismasam olacam 100 kilo herhalde
Sabaah kahvaltisina
Melemen yapcam
Domates, ,peynir, zeytin, salatalik yemeyi planliyorum .
Findik yiyemiyorum kizimin alerjisi artiyor.kavrulmamis oldugu halde tum yemisler yapiyor cogu bakliyatta yiyemiyorum gaz yapiyor ben ne yiyem(( kizlar bulgur ve cesitleri kilo vermeyi yavaslatiyor bende et, sebze yemek kaliyor anlasilan.
kızıımmm varyaaa sen onuu sulu dereye götürür susuz getirirsinn..çok ürktüm ben senden
Valla orası belli olmaz sersum ama benimkide az değil yaniEeeee ne demişler deli deliyi görünce sopasını saklarmış Uamrım ben saklamam sopaamı kıs :18::18::18:
Yok bende sopa saklayacak tip yok cıks o saklasın beya ben ne saklıcm
günaydın canım güzel menü bugün protein ve benim kahvaltımsabah
pastırmalı kaşarlı omlet
yoğurt
3 köfte(dünden kalan)
ezine ve tulum peyniri
çay çay..
günaydın canım güzel menü bugün protein ve benim kahvaltım
2 yumurta 1 kase yoğurt şu kürden yaptım ezine peyniri
ve tabiki çayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?