Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet yaaa kavun degilki maalesef bi kontrol etme sekli yok iste zaten sorun cogu zaman erkeklerde degil, onlari yönetmeye, kontrol altinda tutmaya calisanlarda bak ne güzel anlattin ev isi bilem yapiyomus ama annesi gelse, erkek bunu yapmaz dese, örnek benimki, hayatta elini sürmez bi daha... insallah senin kaynana adayi kelek cikmaz..

Ferhunde seniiiii Benimkide 1 haftadan fazla kalamaz Bi kere geldiler 2 hafta kalmaya kalktı hemde 1 aylık evliydik o zaman burunlarından getirdim. İşten bilerek geç çıktım. Oturdum oturdum arkadaşlarla kahve içtik muhabbeet ettik öyle gitiim.

Sonrada çok yorgunum diyip 2 saat durup yattın tabi her iş kaynanatöre kalınc bir daha gelemedi o kadar uzun. Yeni evliye 1 ay sonra gelinir mi yahu. Hemde 2 hafta

kilo veriş hikayen çok acıklı geldi kayınçoo.

hele senin ilk bize mesaj yazdığın zamanlar geldi aklıma heyyy ki heyyy..göbiş eritme bahanesiyle katıldığın topikte emiin adımlarla geldin kayınçom bu günlere..0.5 kilonun lafı mı olurr...sigara maceranda hepimiz ayrı heyecanlandık acep içti mi içmedi mi diye:18::18: ahh o stresss:18::18:

netice de kıyafetler oluyorsa sorun yok diyorum ben de

İstenmeyen kaynanalarınız özenle mangalda yakılır
Kısss Allahtan benim kocam görüşmüyo annesiyle
Bulaş canım bulaş da kocacınla evlen ailesine taviz verme sakın. Ben daha yeni evli olduğum için onları sindirme evresindeyim
Ha gayret Çiğdemim , ha sindi-ha sinecek , dayannnnn.....

bizde gittiydik geçenlerde 4 kişi falan 1 tane vurdu sadece onu da görsen küçücük biz de bıraktık gitti e sonra balığa gidip tavuk yedik

bizimki de aynen öyle oldu canım
iyi insan lafının üstüne gelirmiş.. iyi bari bebişim akıllı davranmışınız..ama tutamayınca da sinir oluyo be insan

ben o kaa değil de babam ve eşim çok sinir oldu

Dere mi deniz mi Leylakım ?

göldü bebişim

birdy bayılıyom kıs senin espirilerine

oyyy canim insülin dengesini bozmaz mi??? sonra leptinler cikmiyo aciga yanlis degilsem :44::44::44: amaaaann surda yarim saat sonra yatarim, sonra sabah ne yiyecegim onu düsünürüm

ay hepiniz halletiniz kizlar kiyafet isini.. bizim buralar tam isinmadiki kisa kollu üstüne blazer giysekkkk

kaynana gelince kaliyo demek.. allahtan bizim o durum yok, zaten dip dibeyiz

Özelden yazim de bi ateşleyiver. Kalanını da eve götürürsün Bi kış yeter sana o

neyse kızlar ben yatıyore sabah erken kalkıyore ders çalışıyore kendim bile inanmadım bu yalanıma ama artık çalışmak gerekiyore sınava 15 gün kaldı çiğdooooşşş:18::18:

herkese iyi gceler öpüyore

Heee , çok acıklı.Herkesin bir derdu var durur içerisinde Artık göbeğimi kabullendim , benimle mezara bile gelecek bu göbek , anlaşıldı...Ben insan olarak elimden geleni yaptım , günah benden gitti...Müsterihim....
Kayınçom , ben Uluslararası İlişkiler okudum ya , o bakımdan bööle gruplara sızma-yer edinme-insanları manüple etme konusunda çok iyiyimdir Öööle göbek falan diye geldim , Özlemkartal'ımın da dediği gibi grubun mütemmim bir cüz'ü oldum adeta
Kıssss o sigara zamanı ne kadar destek oldunuz bana...Hergün ağlıyodum valla Fakat bugün kahveyle içtim bi tane , ne güzel geldi namusuzzzz
bizimki de aynen öyle oldu canım

göldü bebişim

Ne şanslısınız yawwww....Göle balığa gidiyosunuz ...Peki göle maya çalıyo musunuz ? Ama ben mayanın sesini çok sevmiyorum , keman çalsanız sanki daha hoş olur Ben de çok tiksinç gördüm kendimi

çöpsüz üzüm müydü neydi ööle bi söz vardı ahh ahh küçüktüm be ya lise sonda tanışmıştık cnım öyle oluca hesap edemiyon bunları
he kıss çöpsüz üzüm..
geç kaldın sen de o vakit..katlanıcan artık..biz topikten taktikleriz seni merak etme
Kunduzlar orantısız güç kullanmış muhtarım

Balığa niçün ateş ettiniz Makbuşum , silah sesi yüzünden kaçmıştır öbür balıklar
furdi furdi furuldiii..
senin kaynana nereyedur..çok mu uzaktadur..

he kıss ben de hiç sevmem o işlerii

sen gayeet güzel sindirmişin benceee..taktiğe bek taktiğee..

Sindi sindi de kabul etmek istemiyor. Bizimki biraz artiz biliiiiin mi

Ama bilmiyor ki ben ondan daha artizim Allahtan görüşmüyor. Buraya ek bide kaynanatörler başlığı mı açsak ne

biz de 1 yıl aynı ilçede beraber yaşadık.hergün sabah 7-8 de gelirdi hastaneye gidicem diyehastane çıkışı yine gelirdi.haftasonları da cabası...ve gelmeden önce aramazdı da.sonra geleceği saatte markete falan gittim de anladı birazher zaman da mesafeyi korudum.ayyy bir de cimri ki sormaçok sinir oluyom bu huyuna
senin ki de çok ince düşünceliymiş canım,1 aylık evli çiftin evine 2 haftalığına gelinir mi hiç
senin bezdirme operasyonunu da tuttum heeeee

bu güzel şarkı bütün kaynanalara gelsin

Kaynanayı ne yapmalı
Kaynar kazana atmalı
Yandım gelin dedikçe
Altına odun koymalı

sağolun varolun kıslar çiğdem fenaymışsın kıs ama beğendim taktiği yani bence de daha bir ayda ne işi var

iyi geceler cicim, iyi calismalar

Özelden yazim de bi ateşleyiver. Kalanını da eve götürürsün Bi kış yeter sana o
Kalanı fakir-fukaraya dağıtiiim de kışın ısınsın garibanlar ...

İyi geceler Makbuşşş...

Sindi sindi de kabul etmek istemiyor. Bizimki biraz artiz biliiiiin mi

Ama bilmiyor ki ben ondan daha artizim Allahtan görüşmüyor. Buraya ek bide kaynanatörler başlığı mı açsak ne
O artizse sen yönetmesin Çiğdemim ...

Oyyyy ne taktikler kıssss , valla çok saygı duydum....
Belkıs Akkale bile unutmuştur bu rap şarkıyı

ayy evet kıss ne ağlıyodun..biz de habire stres yaptık.:18:.ne çektik bee..
bilmiyoduk ki o vakit..gayet masumane göbek eritmeye gelmiş bi arkadaş görüntüsünde sızdın aramıza..

bak bu esprilerine maruz kalmazdık o vakit

iyi geceler makbuşum

Daha bir hafta var kis calisiriz nolcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…