- 1 Mart 2012
- 605
- 11
Nasıl yani? canım bu ölçüler ne böyle zaten inceciksin boyun kaçtı?
1.58 boyum var ve bacaklrmi inceltmem lazim. tamamen sıkılasmak istiyorum cok kolay kilo alabiliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yani? canım bu ölçüler ne böyle zaten inceciksin boyun kaçtı?
Gunaydin kizlarr
Kol - 24
Bel - 62
Gobek - 70
Kalca - 89
Ust bacak - 50
Kilo - 45.8 sanirim dun fazla kacirdiklarim yuzunden bugun yarin bana bisey yok ama spor yapmaya da baslicam yaglar gider
Ben diğer topicten geldim. Baktım neler olmuş diye: bayağı bir gelişme var. Ben başlayalı 1 hafta oldu, hergün 45 dk spor yapıyorum düzenli olarak. İnceleceğime kesinlikle inanıyorum. Ama yaptığım hareketler bunlar değil.
İphone appworld de harika bir uygulama var, hergüne farklı hareketler. Ağırlığım bel bölgem için. Kesinlikle işe yarayacak. Haber vereceğim.
ölçülerim
boy: 1,70
bel: 69
göbek: 82
basen: 92
bacak: 51,5 (napiim 51 değil 52 değil)
kilo: 55,4
idealim de şu:
bel:62
basen:88
bacak:48 olur mu dersiniz:) motivasyon süper
Sizler nasıl besleniyorsunuz sadece yediklerime dikkat etmeyi düşünüyorum ben bir de akşam cozutuyorum onu nasıl halledicem bilmiyorum. sanki akşam çocuk uyuduktan sonra mideme bir canavar oturuyor
özdenscim sen belini yazmamışsın onu yazar mısın
bide bildirim yapmayan hatunlar sizde fırsatınızı bulduğunuz an yazınız
ben eski topige ilk girdigimde ayni senin gibi olmustumölçülerim :
kilo : 57.4
bel : 75
göbek:): 87
kalça : 95
üst bacak : 56
kol:28
benden bi heryerden 10ar cm gitse süper olur
Şimdi listemizi hazırlıyorum hanımlar daha sonrada kim neresini inceltmek istiyo ona göre ayarlıyaım
artık bugün itibariyle herkes yemesine içmesine sporuna dikkat etsin [/QUOTE[ Bendende bir ben gitsr super olucak en tombik topik uyesi olarak.
ben bucuklu olculrr yuvarladim gittiölçülerim
boy: 1,70
bel: 69
göbek: 82
basen: 92
bacak: 51,5 (napiim 51 değil 52 değil)
kilo: 55,4
zaten acim doymuyom bide kizi emzurince icim kiyiliyo iyuceidealim de şu:
bel:62
basen:88
bacak:48 olur mu dersiniz:) motivasyon süper
Sizler nasıl besleniyorsunuz sadece yediklerime dikkat etmeyi düşünüyorum ben bir de akşam cozutuyorum onu nasıl halledicem bilmiyorum. sanki akşam çocuk uyuduktan sonra mideme bir canavar oturuyor
=melekimsi;33187806]sayfayı açar açmaz şu resim çıktı karşıma vallahi kızlardan biri kendini koydu sandım gözlerim pörtledi motivasyon resmiymiş :76::76:
Eki Görüntüle 902724