Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

az önce 40 dk yürüyüşüm de bitti benden bugünlük bu kadar sabah ve akşam sporum bitmiştir :KK4:

Hoşbuldum canımmm :KK16::KK16:

Çocuk yaştan beri kick-box yapıyordum 3 5 yıl öncesine kadar bıraktım milli sporcuyum hala ama sporcunun s si yok şuanda :KK9:

Bacak ve totooo derdim belim ince ama yinede yağlı altında baklavalarım var bacak kaslarımında hatrı sayılır bi popülerliği vardı şimdi hepsi kalın bi yağğ tabakasına mağruz :KK14:

Ayrıca birçok sporla uğraştım tecrübelerimi de paylaşmak isterim sizinle güzel bi topic olmuş burası :KK16:

Hoşgeldin canım tecrübelerinden faydalanmak isteriz tabi..Ben hemen sorayım mesela:
170 cm boyum dijital ölçerlerde 169 çıkıyor ama manuelde 171 cm ben ortalamasını aldım:KK52: Şu an 55 kiloyum. 52-53 arasıyım normalde doğum kilolarımı falan verdim ama kas yapmak istiyorum. Böyle karın kaslarım olsun fıstık gibi:KK1: napıyım ne ediyim bilmiyorum çyle protein diyetleri de yapamıyorum söyliyim...Bir kere Dukan yaptım ölüyodum. Bu arada ben bişi yaptım kızlar cezama da razıyım. "L..." diye su atıcı bir ilaç içtim tansiyonum yerlerde süründü ama bayaaa su attı tartıda farketti 2 gün oldu artık bugün 55 kilo geldim ilaçtan sonra 54 falan da gördüm yani ama sakın siz yapmayın tansiyonum o kadar düştü ki bayılıcam sandım. Vücutta potasyum vb. mineral kayıpları yapıyormuş hemen kıştum maden suyu içtim. Neyse velhasıl kelam sorum şu: tartıda kilo artmaya devam eder mi 2 gün oldu ya attığım su geri gelir mi artık bu satten sonra? Sporcu olduğun için bilirsin diye soruyorum.

bende kalori sayıyorum pek fazla ilerleyebildiğim söylenemz yavaş yavaş işte:KK1:[/QUOT
canım kilon fazla değilse kalori sayarak yavaş ilerliyorsun ben ayda 2,5 kilo veriyordum son 8 kilomu kalori sayarak vermiştim doğumdan sonra ama işe yarıyor yani hiçbirşeyden de mahrum kalmıyorsun...Güzel bence

bende kalori sayıyorum pek fazla ilerleyebildiğim söylenemz yavaş yavaş işte:KK1:[/QUOT
canım kilon fazla değilse kalori sayarak yavaş ilerliyorsun ben ayda 2,5 kilo veriyordum son 8 kilomu kalori sayarak vermiştim doğumdan sonra ama işe yarıyor yani hiçbirşeyden de mahrum kalmıyorsun...Güzel bence

58 kiloyum hedefim 52 senin de boyun uzunmuş ne güzel :nazar::nazar: yvaş olsa da vereyim biraz da sıkılaşayım yeter ama boyum kısa 162 :26:

Benim kondisyon bisikletim var ona biniyorum. 35-40 dakika arası...Bir de Ebru Şallı pilates videolarından yapıyorum ebruli pilates yazıyorum youtube'da 40 dakikalık videolardan canımın istediğini seçip yapıyorum. İkisini de aynı gün yapmıyorum bir gün kardiyo bir gün pilates ancak o kadar vaktim oluyor canım

motivasyon diyelimmiii :))

Eklentiler

• $IMG_3899028532117.jpeg
    $IMG_3899028532117.jpeg
    26,6 KB · Görüntüleme: 92
Benim kondisyon bisikletim var ona biniyorum. 35-40 dakika arası...Bir de Ebru Şallı pilates videolarından yapıyorum ebruli pilates yazıyorum youtube'da 40 dakikalık videolardan canımın istediğini seçip yapıyorum. İkisini de aynı gün yapmıyorum bir gün kardiyo bir gün pilates ancak o kadar vaktim oluyor canım

anladım canım bende sarmıştım bi ara ebru ya ama artık sıkıyor beni yapmıyorum o yüzden

X