Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

$IMG_3911679014294.jpeg

İkiside ayni kiloda ama biri kas ile saglili digeri yag ile secim senin..

O da bişey mi benim ruhum plates yapıyor evin her köşesindeki plates toplarını çerez yiyerek seyrediyorum :KK9::KK9:

ay çok hoşsun canım yaa :KK9::KK9::KK9: hoş geldinn:KK54:

Yokk kiz sen gormedin bni ekle bak. :)) ben boydan fotomuda atarim gorursunuz :)
yemiceksin degil calori saycaksin herdey ye ama cal. Say bnm taktigim bu :)

ay seni merak ediyorum doğrusu ben de ekleyebilir miyim ki :KK17::KK17: baya güzel spor yapıyorsun çünkü iyi bir şekli vardır vücudunun diye düşünüyorum :44:

fındık kurdum merak ettim seni moralin çok bozuktu seni yine aramızda mutlu görsek :26:

kızlar ceza olarak 150 mekik-150 squat yapıyoruz ya. bu squat hareketi bacakları kalınlaştırmaz dimi:26:

Hoşgeldin canım tecrübelerinden faydalanmak isteriz tabi..Ben hemen sorayım mesela:
170 cm boyum dijital ölçerlerde 169 çıkıyor ama manuelde 171 cm ben ortalamasını aldım:KK52: Şu an 55 kiloyum. 52-53 arasıyım normalde doğum kilolarımı falan verdim ama kas yapmak istiyorum. Böyle karın kaslarım olsun fıstık gibi:KK1: napıyım ne ediyim bilmiyorum çyle protein diyetleri de yapamıyorum söyliyim...Bir kere Dukan yaptım ölüyodum. Bu arada ben bişi yaptım kızlar cezama da razıyım. "L..." diye su atıcı bir ilaç içtim tansiyonum yerlerde süründü ama bayaaa su attı tartıda farketti 2 gün oldu artık bugün 55 kilo geldim ilaçtan sonra 54 falan da gördüm yani ama sakın siz yapmayın tansiyonum o kadar düştü ki bayılıcam sandım. Vücutta potasyum vb. mineral kayıpları yapıyormuş hemen kıştum maden suyu içtim. Neyse velhasıl kelam sorum şu: tartıda kilo artmaya devam eder mi 2 gün oldu ya attığım su geri gelir mi artık bu satten sonra? Sporcu olduğun için bilirsin diye soruyorum.

Merhaba canımm :KK16::KK16:
Diyet falan yapmana gerek yok sadece şekeri tuzu unu kes 3 beyaz dediğimiz olay ..
O ilaçtanda kullanmıştım çookk önceden bir cacık değil üstüne kilo almıştım metabolikte olabilir :KK9:
Sadece doğal beslenmeye bak hazır hiç bir şey yeme ben zeytini bile evimde yapıyorum katkı maddesi adına hiç bir şey alma vücuduna yapabiliyorsan eğer...:KK14:
1 2 ayda yeme düzeninle birlikte düzenli spor yap (tek elle şınav çekmene gerek yok) :KK9:
Yapabildiğin kadar setlerini kendin ayarla kardiyodan sonra minimum 20 hareketin olsun setleri hergün artır..
Ve sana önerim hergün mutlaka ek vitamin al!!
Bu karışık magnezyum kalsiyum b12 vs. olanlardan..
Sadece limonlu su iç, spor yaparken sadece azını ıslat tükür hiç içme ..
Yemek konusunda diyete karşıyım yemeye başlayınca tekrar alırsın ve gerçekten sağlık ölçülü yemek..
Canın tatlı istiyorsa haftada 1 gün izin ver börek yiyeceksen ye ama sadece 1 gün..
Vücudun alıştıktan sonrada istediğini ye sporunla birlikte kaslarına bişecik olmaz kuzum şuan aklıma gelen bunlar yardımcı olmaya çalışırım daha istersen :KK14::KK16::KK16:

ay çok hoşsun canım yaa :KK9::KK9::KK9: hoş geldinn:KK54:

ay seni merak ediyorum doğrusu ben de ekleyebilir miyim ki :KK17::KK17: baya güzel spor yapıyorsun çünkü iyi bir şekli vardır vücudunun diye düşünüyorum :44:

Hoş bulduk canımm:KK9::KK16::KK16:

30 dk cardio mu yaptım. bölgesel hareketlerimve ceza hareketlerimi akşama yapıcam zira halim kalmadı :KK37: ay 1 hafta spor yapmayınca insan hamlar mı ya :KK37:

Merhaba canımm :KK16::KK16:
Diyet falan yapmana gerek yok sadece şekeri tuzu unu kes 3 beyaz dediğimiz olay ..
O ilaçtanda kullanmıştım çookk önceden bir cacık değil üstüne kilo almıştım metabolikte olabilir :KK9:
Sadece doğal beslenmeye bak hazır hiç bir şey yeme ben zeytini bile evimde yapıyorum katkı maddesi adına hiç bir şey alma vücuduna yapabiliyorsan eğer...:KK14:
1 2 ayda yeme düzeninle birlikte düzenli spor yap (tek elle şınav çekmene gerek yok) :KK9:
Yapabildiğin kadar setlerini kendin ayarla kardiyodan sonra minimum 20 hareketin olsun setleri hergün artır..
Ve sana önerim hergün mutlaka ek vitamin al!!
Bu karışık magnezyum kalsiyum b12 vs. olanlardan..
Sadece limonlu su iç, spor yaparken sadece azını ıslat tükür hiç içme ..
Yemek konusunda diyete karşıyım yemeye başlayınca tekrar alırsın ve gerçekten sağlık ölçülü yemek..
Canın tatlı istiyorsa haftada 1 gün izin ver börek yiyeceksen ye ama sadece 1 gün..
Vücudun alıştıktan sonrada istediğini ye sporunla birlikte kaslarına bişecik olmaz kuzum şuan aklıma gelen bunlar yardımcı olmaya çalışırım daha istersen :KK14::KK16::KK16:

spor yaparken su içmenin bi zararı mı var ? ben spor yaparken deli gibi su içiyorum kuruyo her bi yanım. içmemem mi lazım:44:

melekimsi ekle tabi ama sildim fotolari 1-2 aya koyarim yenilerini :)))

Evet bende yeni katıldım aranıza ve çok hırslandım gidecek bu kilolar.Hatta 1 haftada 1 kilo veremezsem kendime ceza uyguluyorum.Eğer o hafta 1 kilo veremezsem en sevdiim 1 şeyler 1 hafta uzak duruyorum(mesela benim cezam kilo veremezsem 1 hafta yatarken radyo dinlemicem) bu şekilde yapıyorum ve faydasını görmeye başladım,tabiki sağlıklı beslenme ve spor eşliğinde.Umarım herkes istediği kiloya ulaşır.
Bu arada boyum 1.60 kilom 69 her cuma buraya yazıcam verip veremediğimi...

B-fit konusunda cok kararsizim bende ilgileniyolar mi yksa kendi haline mi birakiyolar..
canım o bira şubesine bağlı.ama benim şahsi kanaatim tam techiatlı bir spor salonu daha faydalı olabilir.benim b-fit te tam ocak 1 de üyeliğimin bitmiş olması gerekliydi.3 aylık üyelik yaptırmıştım.ama daha ilk günden ısınmadan spor yaptığım için-ki bu tamamen onların çalışma tarı benle ilgisi yok-ayağımda sakatlık yaşadım.dondurdumşimdi 2,5 ayım daha var.15 günüm kesildi.bacağım hala ağrıyor ama gitmeliyim soğudum aten gitmeye gitmeye:KK43:
Birde arkadaşlar bi karar aldım umarım onaylarsınız siz yok derseniz kurallara eklemicem

Şimdi yeni bir sürü kişi geliyo çok iyi ama kimse daha sonra ne uğruyo ne bildirim yapıyo adını yazdıran gidiyo diyorum ki bundan sonra yeni gelen arkadaşları 1 veya 2 hafta arası deneyelim öyle listeye yazalım ?

bende onlardan biriyim sanırım:)elimden geldiğince bildirim yapıcam inşallah istikrarlı olurum bu defa.yarın b-fitte ölçülerim alınacak aten akşam yazarım

kızlar bu satten sonra leslie yapılır mı birileri bana yapılır desin yoksa cayabilirim:18:

bugünün hasılatını verelim :KK9:

40 dk sabah sporum ve akşam 30 dk hızlı tempo yürüyüş tamamlanmıştır. deli gibi yağmur yağmasına rağmen inat ettim yürüdüm :KK9: sahilde bir ben bir de köşelere sinmiş evsizler vardı, normalde benim gibi yürüyen çok olurdu ama elbet o havada anca benim gibi kararlı deliler yürüyüş yapar :KK52:

bu arada 3 hafta olayımı bir daha yazayım katılmak isteyen olursa örnek olsun
bugün pazartesi
bilirsiniz kadınların geleneksel diyete ve aldıkları kararlara başlama tarihi pazartesidir :KK9:
ama biz bir değişiklik yapacağız... pzt başlayıp salı günü bırakmak yok :KK34: tam 3 hafta sürecek :KK4:

- sabah 5:00 akşam 10:00 arası uyanığım
- günlük 2,5 lt su
- karatay
- sabah ve akşam spor
- sınavlarıma çalışıyorum (günlük en az 8 saat)

bu kadar.. bugün 1.günüm :KK51:

ben sabahları saat 8 de kalkıyorum ve direk derse gidiyorum o arada spor yapicak vakit olmuyo .. saat 12 bazen de 3.5 da eve donuyorum o zaman da ölü gibi oluyorum . başımı yastiga koyar koymaz aklıma sizz geliyosunuz :-) yattığım yerden spor yapmaya calisiyorum ( bacak egzersizi ) ama bu gidişle bir yere varirmiyim bilmem .s.s

bu arada 3 hafta olayımı bir daha yazayım katılmak isteyen olursa örnek olsun
bugün pazartesi
bilirsiniz kadınların geleneksel diyete ve aldıkları kararlara başlama tarihi pazartesidir :KK9:
ama biz bir değişiklik yapacağız... pzt başlayıp salı günü bırakmak yok :KK34: tam 3 hafta sürecek :KK4:

- sabah 5:00 akşam 10:00 arası uyanığım
- günlük 2,5 lt su
- karatay
- sabah ve akşam spor
- sınavlarıma çalışıyorum (günlük en az 8 saat)

bu kadar.. bugün 1.günüm :KK51:

Güzelim karatay diyetini ilk kez mi yapacaksın??
Yani öğrenmek istediğim işe yarıyıp yaramadığı.
Daha önce denediysen faydasını gördün mü?

Son düzenleme:
merhaba hanımlar :KK16:

bende bugun basladımmm diyete ve sporaa ama sporlarımı akşam 5 ten sora yapacagım çünkü işten 5 te çıkıyorumm :KK16:

sabah kahvaltısı olarak bugun ;

1/2 domates , 1/2 salatalık , 2 dilim salam , ufak bir dilim peyir , ve haslanmış yumurtanın sadece sarısını yedim 1 ufak dilim kızarmış ekmekle birlikte

şimdide su içmeye baslayacagım :KK16: hedef 2 lt fazlası ödem yapıyormus :KK34:

X