- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
uzaktan seviyorum arkeolojiyi iktist mezunuyum ben uzaktan yakından alakam yok
Uzaktan sevmek güzel bende uzaktan spor yapıyorum oysa oturduğum yerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzaktan seviyorum arkeolojiyi iktist mezunuyum ben uzaktan yakından alakam yok
Hahhaah çok yaşa emi
173 boy 60 kg
hahahaha. Ee kiz yokmus birseyin bende 172 boy 51 kg yim yok bisi yookk senin 2-3 aylik isin var o kilo zaten kastandir az yag vardir :))
Uzaktan sevmek güzel bende uzaktan spor yapıyorum oysa oturduğum yerden
hahahaha. Ee kiz yokmus birseyin bende 172 boy 51 kg yim yok bisi yookk senin 2-3 aylik isin var o kilo zaten kastandir az yag vardir :))
bende nefes alıp veriyorum plates sayılır mı
O da bişey mi benim ruhum plates yapıyor evin her köşesindeki plates toplarını çerez yiyerek seyrediyorum
o daha da vahimmiş
Evet artık vücudum isyan ediyor çok boşladım kendimi çookk
Yokk kiz sen gormedin bni ekle bak. :)) ben boydan fotomuda atarim gorursunuz :)Selülitler foraaa sadece 7 8 kg = fitt sonra
Hep tembellik ve o dayanılmaz yemekler
o zaman biran önce toparlamaya bak bu kötülüğü kendimze vucüdumuza yapmayalım bende yeni başladım spor yapmaya dönem dönem yapıp buraktım hep ama artık bırakmak istemiyorum spor yapınca kendimi mutlu hissediyorum
Yokk kiz sen gormedin bni ekle bak. :)) ben boydan fotomuda atarim gorursunuz :)
yemiceksin degil calori saycaksin herdey ye ama cal. Say bnm taktigim bu :)
Yaptgim videolari paylasacagim simdi
En azından akşam yatmadan fln diye başlarım ilerlerim bi şekilde alışır vücudum..
Haklısın en büyük kötülüğü kendimize yapıyoruz rahata alıştım ben çocukluğumdan beri gün yüzü görmemiştim
catlaklarda cabasiii ....
merhaba arkadaşlar kalori sayarak mı zayıfladın merak ettim de teşekkürler
merhaba erkek arkadasim 90 kgden 75 e bu sekilde dustu 3ayda. Bende sayiyorum 2kg vermek icin saglikli.kalmak icin. :)
Yarın bakarım artık kuzum benimki huysuzlaştı iyice ilgi bekliyor öpüyorum hepinizi fit kalınn
merhaba erkek arkadasim 90 kgden 75 e bu sekilde dustu 3ayda. Bende sayiyorum 2kg vermek icin saglikli.kalmak icin. :)