- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
uzaktan seviyorum arkeolojiyiiktist mezunuyum ben uzaktan yakından alakam yok
![]()
Uzaktan sevmek güzel bende uzaktan spor yapıyorum oysa oturduğum yerden
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzaktan seviyorum arkeolojiyiiktist mezunuyum ben uzaktan yakından alakam yok
![]()
Hahhaah çok yaşa emi
173 boy 60 kg![]()
hahahaha. Ee kiz yokmus birseyin bende 172 boy 51 kg yimyok bisi yookk senin 2-3 aylik isin var o kilo zaten kastandir az yag vardir :))
Uzaktan sevmek güzel bende uzaktan spor yapıyorum oysa oturduğum yerden![]()
hahahaha. Ee kiz yokmus birseyin bende 172 boy 51 kg yimyok bisi yookk senin 2-3 aylik isin var o kilo zaten kastandir az yag vardir :))
bende nefes alıp veriyorum plates sayılır mı![]()
O da bişey mi benim ruhum plates yapıyor evin her köşesindeki plates toplarını çerez yiyerek seyrediyorum![]()
o daha da vahimmiş![]()
Evet artık vücudum isyan ediyor çok boşladım kendimi çookk![]()
Yokk kiz sen gormedin bni ekle bak. :)) ben boydan fotomuda atarim gorursunuz :)Selülitler foraaa sadece 7 8 kg = fitt sonra
Hep tembellik ve o dayanılmaz yemekler![]()
o zaman biran önce toparlamaya bak bu kötülüğü kendimze vucüdumuza yapmayalım bende yeni başladım spor yapmaya dönem dönem yapıp buraktım hep ama artık bırakmak istemiyorum spor yapınca kendimi mutlu hissediyorum![]()
Yokk kiz sen gormedin bni ekle bak. :)) ben boydan fotomuda atarim gorursunuz :)
yemiceksin degil calori saycaksin herdey ye ama cal. Say bnm taktigim bu :)
Yaptgim videolari paylasacagim simdi![]()
![]()
En azından akşam yatmadan fln diye başlarım ilerlerim bi şekilde alışır vücudum..
Haklısın en büyük kötülüğü kendimize yapıyoruz rahata alıştım ben çocukluğumdan beri gün yüzü görmemiştim![]()
catlaklarda cabasiii ....![]()
merhaba arkadaşlarkalori sayarak mı zayıfladın merak ettim de teşekkürler
merhaba erkek arkadasim 90 kgden 75 e bu sekilde dustu 3ayda. Bende sayiyorum 2kg vermek icin saglikli.kalmak icin. :)
Yarın bakarım artık kuzum benimki huysuzlaştı iyice ilgi bekliyor öpüyorum hepinizi fit kalınn![]()
merhaba erkek arkadasim 90 kgden 75 e bu sekilde dustu 3ayda. Bende sayiyorum 2kg vermek icin saglikli.kalmak icin. :)