• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

Neden spor yapamiyorsun cnm ben oğlumu uyuttuktan sonra basliyacagim spora :37:

Yoğun bir tempom var zaten bide spor yapınca yorgunluktan uyuyamıyorum :9:
Ama niyetim var bahanelere yer yok bravo vallahi oğluşu uyut kendine zaman ayır harikasın :16:

Hoşbuldum canımmm :16::16:

Çocuk yaştan beri kick-box yapıyordum 3 5 yıl öncesine kadar bıraktım milli sporcuyum hala ama sporcunun s si yok şuanda :9:

Bacak ve totooo derdim belim ince ama yinede yağlı altında baklavalarım var bacak kaslarımında hatrı sayılır bi popülerliği vardı şimdi hepsi kalın bi yağğ tabakasına mağruz :ssz:

Ayrıca birçok sporla uğraştım tecrübelerimi de paylaşmak isterim sizinle güzel bi topic olmuş burası :16:

cok seviniriz bizimle paylasrsan bilgilerinii :) . Ya muhtemelan sende bnm gbsin bacak on kasin cok var alttada var :)) az absninca hemen cikiyo koyarim aksam gorusun :37:

cok seviniriz bizimle paylasrsan bilgilerinii :) . Ya muhtemelan sende bnm gbsin bacak on kasin cok var alttada var :)) az absninca hemen cikiyo koyarim aksam gorusun :37:

Aynen yağlar eriyince kendimi insan gibi hissetmiyorum hafif kasta eriticem sanırım kilo verdikten sonra :9:
Fazla kadınsı hatlarım var şuan bol bol bacak popo çalışmam lazım Jennifer löpet vs. :52:

Yoğun bir tempom var zaten bide spor yapınca yorgunluktan uyuyamıyorum :9:
Ama niyetim var bahanelere yer yok bravo vallahi oğluşu uyut kendine zaman ayır harikasın :16:

Valla benimde tempom çok oğlum çok koşusturuyor beni peşinden ama mecbur zaman ayırıyoruz kilo vermek için fit olmak için :31:

Guzelim 10senelik sppr hayatim var devam ediyor 5sene atletizimde sporcuydum. Meyve suyu evde skildkca zarrsizdir.egzersiz sonrasi 1saat sonra myve yenmesi onerilir cunku hazmi kolaylastrir tokluk verir. Ezbere konusuyorsun. İnternette degil yasadigim bildigim seyleri savunurum ben. Sekerli.olan meyvenin fazlasi zarar. Avakado cilek muz yulaf karisimi veriyorlar bana hizli sindrim icin :34:

tamam canım sen çok iyi biliyorsun sustum :16: ezbere konuşmayayım ben :16: çok iyi bilenden korkarım :71:

Göbek ve bel için iyi bor öneriniz varsa söyleyin kızlar en sorunlu bölgem oralar maalesef:((

Son düzenleme:
Valla benimde tempom çok oğlum çok koşusturuyor beni peşinden ama mecbur zaman ayırıyoruz kilo vermek için fit olmak için :31:

Tatlı telaş kuzum o arkeoloğum ben bırak arabayı it ürümez kervan geçmez yerleri gezmek zorundayım sürekli aç susuz ışıksız yolsuz okurken yorulmuşsundur :9:

kızlar 30 dk karın kalça çalıştım ama çok yetersiz gibi geldi bana bugünlük ne yapsam ki:26:

Aynen yağlar eriyince kendimi insan gibi hissetmiyorum hafif kasta eriticem sanırım kilo verdikten sonra :9:
Fazla kadınsı hatlarım var şuan bol bol bacak popo çalışmam lazım Jennifer löpet vs. :52:

Bnimde suan.oyle bn kizlar bilir topik sahbesi solitte felan fit halimi suan.kadnsi ama 2ay sonra gorun siz beni:47:

Tatlı telaş kuzum o arkeoloğum ben bırak arabayı it ürümez kervan geçmez yerleri gezmek zorundayım sürekli aç susuz ışıksız yolsuz okurken yorulmuşsundur :9:

Mesleğinin tam olarak ne olduğunu bilmesemde zor belliki allah kolaylık versin ne diyeyim :37:

[video]http://m.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ#[/video]

Bel icin inanilmaz vazgecilmez videioomm :69:

eğlenceli olmalı diye düşünüyorum uzaktan bakınca eğlenceli görünüyor ama çok çok zor olduğunu da tahmin etmek zor değil:) rica ederim

Farklı bir haz haz ötesi gerçekten,bütün zorluklara değiyor sonunda siz ne iş yapıyorsunuz ilginiz var mı arkeolojiye? :16:

Back
X