Tesekkur ederim tatliskom olculerde guzel bde simskı olabilirsem tu tu tu massalah dcdm kndime yaza kaya gbi grecegiz *,*
kaya gibi olmana az kalmış zaten canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim tatliskom olculerde guzel bde simskı olabilirsem tu tu tu massalah dcdm kndime yaza kaya gbi grecegiz *,*
Olcu almayi unuttuysanuz yarin sabahi bekleyin derim ben bu seferlik size bi torpil olsun hadi bakim....sanırım ölçülerde göbekte farklılık yaratabilir. bi de kilo da farkeder .. acıkmayı mı beklesek almak için acaba :44:
Olcu almayi unuttuysanuz yarin sabahi bekleyin derim ben bu seferlik size bi torpil olsun hadi bakim....
Zaten unutan birkac arkadas daha var galiba....
Olcu almayi unuttuysanuz yarin sabahi bekleyin derim ben bu seferlik size bi torpil olsun hadi bakim....
Zaten unutan birkac arkadas daha var galiba....
Bu gün de spor yapamadım.
Kısaca bu hafta biraz boş geçti..
Yarından itibaren sıkı çalışma beni bekliyor..
Şu an aldığım haberle şoktayımm..
Ben 2-3 yıl sonra evleneceğimizi düşünürken, Bu sene evlenme ihtimalimizin olduğunu öğrendim ve benim acil zayıflamam gerek, istediğim vücuda sahip olmam gerek
Bugün cuma idii!!
Ben bunu unutup bir güzel kahvaltı yaptım yaa..
Herkese gunaydin
*Kilo bildirimi*
Kilo: 67 - 1 kilo
Göğüs:94 -1
Bel:78 -1
Göbek:95 -2
Kalça:99 -2
Bacak:59 -1
Kol:30 -1
Toplam 8 cm incelmiş 1 kiloda vermisim
Kilo 76.6 /75.4 -1200 gram
Bel 90/89-1
Gobek 101/100-1
Kalca 105/105-0
Kol 32 /31-1
Bacak 62/62-0
3 cm incelme var idare edic artik...
Toplam spor 190 dk
kızlar ölçüleri aç karına mı almak lazım ben kiloma aç baktım ama şu anda tokum yanlış mı olur ölçsem:26:
tebrik ederim canııımGobegim 1cm incelmis 62,5 :)
olculerim
Kilo : 51,1
Bel: 62,3
Kol 24
Bacak : 52
Popo : 93
Mantikli bence laf olsun diye geliyor kimisi ..Birde arkadaşlar bi karar aldım umarım onaylarsınız siz yok derseniz kurallara eklemicem
Şimdi yeni bir sürü kişi geliyo çok iyi ama kimse daha sonra ne uğruyo ne bildirim yapıyo adını yazdıran gidiyo diyorum ki bundan sonra yeni gelen arkadaşları 1 veya 2 hafta arası deneyelim öyle listeye yazalım ?
evet kızlarrr ben ölçülerimi vereyim
hepsi aynı
bu hafta zaten hiçbişey yapmadım moral bozuktu ve boynum tutuktu
haftaya artık süper başlıcam inşallah
kızlar ya istihareye yatanız oldu mu hiç
Birde arkadaşlar bi karar aldım umarım onaylarsınız siz yok derseniz kurallara eklemicem
Şimdi yeni bir sürü kişi geliyo çok iyi ama kimse daha sonra ne uğruyo ne bildirim yapıyo adını yazdıran gidiyo diyorum ki bundan sonra yeni gelen arkadaşları 1 veya 2 hafta arası deneyelim öyle listeye yazalım ?
arkadaşlar yeni kalktığım için şimdi yaptım bildirimimi, çook özür dilerim
bir şey soracaktım
cuma bildirimleri listeleri hakkında, her hafta yeni bir liste mi yayımlıyorsunuz yoksa ilk sayfadaki liste mi yenileniyor