• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

kızlar bende aranıza katılabilirmiyim.pazartesi günü b-fite başlıcam aynı zamanda evde de spor yapıyorum.pazartesi ölçülerimi yazar başlarım.banada motive olsun.4 ayda 11 kilo hedefim imkansız değil sanırım:)

hoş geldin :71:
kilo bildirimlerimiz cuma günü

günlük spor ve doğru beslenme ile daha fazlası bile olur :34:

kızlar bende aranıza katılabilirmiyim.pazartesi günü b-fite başlıcam aynı zamanda evde de spor yapıyorum.pazartesi ölçülerimi yazar başlarım.banada motive olsun.4 ayda 11 kilo hedefim imkansız değil sanırım:)

B-fit konusunda cok kararsizim bende ilgileniyolar mi yksa kendi haline mi birakiyolar..

2014 saglikla mutlulukla gecer umarim aa bir de fit vucut :)

2014 un ilk suprizi yuzumde cikan gece yanığı agrizi bogazimda ve basimda yazin omzumdz cikmisti ve yine benimle..:14: 2 gundur yedigimin haddi hesabi yok yarin tartiya cikmaktan cok korkuyorum..hava buz gibi yuruyus de yapamiyorum :14:

Bende bende bende varım.bu sitede yeniyim..tam diyete başlıyorum 2 gün sonra bırakıyorum.desteğe ihtiyacım var ve bu desteği buldum sanırımmm:))

selam kizlar nsilsniz bakim yilbasi yorgunlugu ustunuzden gitmistir umarim:37::37::37::37:

bugunki sporum

10 dakika triffany
40 dakika plates yaptim

yarin Kilo bildirimimiz var cok merak ediyorum sonuclari:52::52::52::52:

Bende bende bende varım.bu sitede yeniyim..tam diyete başlıyorum 2 gün sonra bırakıyorum.desteğe ihtiyacım var ve bu desteği buldum sanırımmm:))

hosgeldin canim aramiza umarim hedef kilona Burda ulasirsn yarin Kilo bildirimz var:23::23:

Hoşgeldin :)
Tam da yerine geldin :34:
Ben de senin gibi tek başıma diyet falan yapamıyordum.
Şimdi hem diyet hem de spor yapıyorum, sağolsunlar kızlar destek oluyorlar :17:

Yarın ölçülerini yazarsın artık :)

off bu spor işi çok zor ya .s kaç yaşına geldim bu zamana kadar hiç.spor yapmadim birden vücuda yuklenince ağır geldi ..s ama pes etmek yok :)
kızlar ben günlük kardiyo yapıyorum diğerleri beni asiyo :-).. bi zaman böyle devam edicem sonra ins farklı egzersizler ekleyebilirim ;-)

selam kızlar .2 gündür yoktum. fena grip oldum:43: sporumu yapamadım dolayısıyla 2 gündür. bugün de yapamam haber vermek için girdim nete. yarın bildirim günü bildirim yapmaya girerim yine. bu hafta zayıflamamışımdır ama yine de sonunda verilecek cezayı istiyorum şimdiden. bu haftayı da telafi etmiş olurum böylece.:31:

ayyy kızlar nazar mı değmiş hepimize yaa:14: 2014 e kötü mü girdik ne :44: bir kısmımız hasta bir kısmımız mutsuz . bu hafta eksik kadro olduk sanırım sporda. ama haftaya inşallah hepimiz toparlanmış şekilde olucaz. yapanlar yalnız hissetmesin kendini :31:

bu arada fındıkkurdum üzülme her şey olacağına varır düzelir inşallah . annenle de barışırsınız anneler dayanamaz yumuşar hemen

Son düzenleme:
Kizlar yarin vakit bulup giremeyebilirim ama cumartesi mutlaka bildirimle burdayim :26:

tabiki imkansiz degil canim hosgeldin :)

Herkese Günaydın

Saat 6:08 ve güne şu linkteki stretching ile başladım :32:
Quick Cool Down Stretch - Fitness Blender
5 dk. sürüyor, sabah yataktan kalkıp uyanıp esnemek için bire bir.

Erken kalkmak çok güzel.

bende bi ara yapiyodum cok iyi geliyodu esnemek :) Sporunda guzel tebrik ederim canim :)

2014 saglikla mutlulukla gecer umarim aa bir de fit vucut :)

2014 un ilk suprizi yuzumde cikan gece yanığı agrizi bogazimda ve basimda yazin omzumdz cikmisti ve yine benimle..:14: 2 gundur yedigimin haddi hesabi yok yarin tartiya cikmaktan cok korkuyorum..hava buz gibi yuruyus de yapamiyorum :14:

Gecmis olsun canim :)

olculerini yazarsan sevinirim canim aramiza hosgeldin :)

selam kizlar nsilsniz bakim yilbasi yorgunlugu ustunuzden gitmistir umarim:37::37::37::37:

bugunki sporum

10 dakika triffany
40 dakika plates yaptim

yarin Kilo bildirimimiz var cok merak ediyorum sonuclari:52::52::52::52:

Spor guzel canim hadi senden yarin guzel seyler bekliyorum :)

selam kızlar .2 gündür yoktum. fena grip oldum:43: sporumu yapamadım dolayısıyla 2 gündür. bugün de yapamam haber vermek için girdim nete. yarın bildirim günü bildirim yapmaya girerim yine. bu hafta zayıflamamışımdır ama yine de sonunda verilecek cezayı istiyorum şimdiden. bu haftayı da telafi etmiş olurum böylece.:31:

Gecmis olsun canim bu hafta dokulduk zaten hepimiz :)

off bu spor işi çok zor ya .s kaç yaşına geldim bu zamana kadar hiç.spor yapmadim birden vücuda yuklenince ağır geldi ..s ama pes etmek yok :)
kızlar ben günlük kardiyo yapıyorum diğerleri beni asiyo :-).. bi zaman böyle devam edicem sonra ins farklı egzersizler ekleyebilirim ;-)

agir sporlar yapmayin hafif cardio yapin yasiniz genc ise sirun yok ama yasiniz 30 ustiyse ve ilk kez spor yapiyosaniz cardio ritminize dikkat edin :)

ayyy kızlar nazar mı değmiş hepimize yaa:14: 2014 e kötü mü girdik ne :44: bir kısmımız hasta bir kısmımız mutsuz . bu hafta eksik kadro olduk sanırım sporda. ama haftaya inşallah hepimiz toparlanmış şekilde olucaz. yapanlar yalnız hissetmesin kendini :31:

bu arada fındıkkurdum üzülme her şey olacağına varır düzelir inşallah . annenle de barışırsınız anneler dayanamaz yumuşar hemen

ben cok kotu girdim kotude devam ediyo :(

Kizlar yarin vakit bulup giremeyebilirim ama cumartesi mutlaka bildirimle burdayim :26:

Tamam canim haber verdigin icin.cok sagol :)

Canimcimlaaarr nasilsin. Valla bogazim öluyordu bugun pastl sicak seyler felan iglestirdi benim ask bocegim :))

Bugun pas gectim yarin devam egzersize bugun dgrusu 1saat yurudum

motivasyonnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

bu kadinlar hic birsey yemiyorlar sanirim yaaaaa baksaniza nasil zayiflar:52::52::53::53::53::53:

Eklentiler

• $sportif-vucutlar-spor-kadinlar-1402513.jpg
    $sportif-vucutlar-spor-kadinlar-1402513.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 70
  • $guzel-kadin-spor-dambil1-187x300.jpg
    $guzel-kadin-spor-dambil1-187x300.jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $imagesCA0EWPV3.jpg
    $imagesCA0EWPV3.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $12771_8969_05012010_3.jpg
    $12771_8969_05012010_3.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $guzel-kadin-vucudu.jpg
    $guzel-kadin-vucudu.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
motivasyonmu dediniz :))

Eklentiler

• $1388688842322.jpg
    $1388688842322.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $1388688820904.jpg
    $1388688820904.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 54
Eger disiplinli bir sporcu olmasaniz asla o sonuca varamazsiniz !!

Eklentiler

• $1388688664538.jpg
    $1388688664538.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 61
Back