Canim benim eski topikte cok etkili bi videom vardi onu bulup paylasacagim hemen biraz bakayim :))
tamam canım bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim eski topikte cok etkili bi videom vardi onu bulup paylasacagim hemen biraz bakayim :))
kızlar bende aranıza katılabilirmiyim.pazartesi günü b-fite başlıcam aynı zamanda evde de spor yapıyorum.pazartesi ölçülerimi yazar başlarım.banada motive olsun.4 ayda 11 kilo hedefim imkansız değil sanırım:)
kızlar bende aranıza katılabilirmiyim.pazartesi günü b-fite başlıcam aynı zamanda evde de spor yapıyorum.pazartesi ölçülerimi yazar başlarım.banada motive olsun.4 ayda 11 kilo hedefim imkansız değil sanırım:)
Bende bende bende varım.bu sitede yeniyim..tam diyete başlıyorum 2 gün sonra bırakıyorum.desteğe ihtiyacım var ve bu desteği buldum sanırımmm:))
Bende bende bende varım.bu sitede yeniyim..tam diyete başlıyorum 2 gün sonra bırakıyorum.desteğe ihtiyacım var ve bu desteği buldum sanırımmm:))
Herkese Günaydın
Saat 6:08 ve güne şu linkteki stretching ile başladım
Quick Cool Down Stretch - Fitness Blender
5 dk. sürüyor, sabah yataktan kalkıp uyanıp esnemek için bire bir.
Erken kalkmak çok güzel.
Low Impact Cardio Workout for Beginners - Recovery Cardio Workout with no Jumping - Fitness Blender
yarım saatlik cardio bitmiştir
2014 saglikla mutlulukla gecer umarim aa bir de fit vucut :)
2014 un ilk suprizi yuzumde cikan gece yanığı agrizi bogazimda ve basimda yazin omzumdz cikmisti ve yine benimle.. 2 gundur yedigimin haddi hesabi yok yarin tartiya cikmaktan cok korkuyorum..hava buz gibi yuruyus de yapamiyorum
selam kizlar nsilsniz bakim yilbasi yorgunlugu ustunuzden gitmistir umarim
bugunki sporum
10 dakika triffany
40 dakika plates yaptim
yarin Kilo bildirimimiz var cok merak ediyorum sonuclari
selam kızlar .2 gündür yoktum. fena grip oldum sporumu yapamadım dolayısıyla 2 gündür. bugün de yapamam haber vermek için girdim nete. yarın bildirim günü bildirim yapmaya girerim yine. bu hafta zayıflamamışımdır ama yine de sonunda verilecek cezayı istiyorum şimdiden. bu haftayı da telafi etmiş olurum böylece.
off bu spor işi çok zor ya .s kaç yaşına geldim bu zamana kadar hiç.spor yapmadim birden vücuda yuklenince ağır geldi ..s ama pes etmek yok :)
kızlar ben günlük kardiyo yapıyorum diğerleri beni asiyo .. bi zaman böyle devam edicem sonra ins farklı egzersizler ekleyebilirim ;-)
ayyy kızlar nazar mı değmiş hepimize yaa 2014 e kötü mü girdik ne :44: bir kısmımız hasta bir kısmımız mutsuz . bu hafta eksik kadro olduk sanırım sporda. ama haftaya inşallah hepimiz toparlanmış şekilde olucaz. yapanlar yalnız hissetmesin kendini
bu arada fındıkkurdum üzülme her şey olacağına varır düzelir inşallah . annenle de barışırsınız anneler dayanamaz yumuşar hemen
Kizlar yarin vakit bulup giremeyebilirim ama cumartesi mutlaka bildirimle burdayim :26:
Canimcimlaaarr nasilsin. Valla bogazim öluyordu bugun pastl sicak seyler felan iglestirdi benim ask bocegim :))
Bugun pas gectim yarin devam egzersize bugun dgrusu 1saat yurudum