• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

tamam canım haber verirrim telefondan girebiliomusunuz ben denemedim hiç oyleyse sorun olmaz. evde pilates yapanlar bi el kaldırabilir mi lütfen:)

arkadaşlar yeni kalktığım için şimdi yaptım bildirimimi, çook özür dilerim

bir şey soracaktım
cuma bildirimleri listeleri hakkında, her hafta yeni bir liste mi yayımlıyorsunuz yoksa ilk sayfadaki liste mi yenileniyor

aynen canım o yüzden deneme yapalım listede olanları ve girmeyenlşeri de silicem pazartesi :31:

150 mekik yada 100 squat canım hergün

bende yatıcam bu akşam rüyamı sen yorumlar mısın peki ay yada bugün yatmim moralim bozulur pazar akşam yatarım yarın ve pazar sınavım var çünkü :31:

canım bi durumdan emin olmadığın zamanlar 2 rekat namaz kılıyosun duası var onu ediyosun hiç kimseyle tek bi kelam etmeden uyuyosun rüya görüyosun güzel şeyler olumlu kötü şeyler görürsen olumsuz olucak o iş :31:

peygamber efendimizde tavsiye etmiş mal mülk evlilikte felan yatın demiş :31:

canım bizde yaratmadık zaten bu hafta artık hep birlikte hırs yapalım :31:

günaydın o zaman canım sen yurt dışında olduğun için bildirimlerinde sıkıntı olmaz merak etme :31:
ilk sayfadaki listeyi yeniliyoruz her haftada 1.leri seçiyoruz :31:

canım bir dahakine şehir dışına vs çıktığında yada internete giremeyeceğin vakitlerde bize haber ver olur mu :31:

Tamam anladım güzelim :)
Teşekkür ederim

başlangıç kilo 59 bugün 58.6
bel 79 bugün 76:21::21:
göbek 89 bugün 86:21::21:
kalça 98 aynı
bacak 56 aynı
kol 27 aynı
bel göbek çalıştığım için belli etti hemen :32::32:

Spor saatimi yazmayı unutmuşum..

2 saat 2 dakika sadece.. :17:

Hangisinin daha guzel oldugu barriz belli benceee :cool:

Ne kadar motive edici resimler koymuşsun tebrik ediyorum bakınca iyice utandım halimden:44:

Hazır benimki askerdeyken döndüğünde beni fit görsün istiyorum aranıza kabul ederseniz bende varım ve ölçülerim

BEL:73 CM maşallah
KALÇA:98 CM
GÖBEK:88 CM
BACAK:60 CM ki ben kilo almadan 62 cm bele 90 cm kalçaya sahiptim göbek çevrem de 83 idi..

Çok mutsuzum:43:

Ne kadar motive edici resimler koymuşsun tebrik ediyorum bakınca iyice utandım halimden:44:

Hazır benimki askerdeyken döndüğünde beni fit görsün istiyorum aranıza kabul ederseniz bende varım ve ölçülerim

BEL:73 CM maşallah
KALÇA:98 CM
GÖBEK:88 CM
BACAK:60 CM ki ben kilo almadan 62 cm bele 90 cm kalçaya sahiptim göbek çevrem de 83 idi..

Çok mutsuzum:43:

aaa sende kasımda göndermişsin bende askerim gelmeden fit olmak istiyorum seni hiç görmedim bizim topikte gelmedin herhalde:26:

Canim seni etkilemek istemem icinde bulindugun durumu okudum cok zor rabbim yardimcin olsun ...
Bu durumdayken sen kendin istihareye yatma cunku istiharen yaniltici cikar cevrenden bi tanidigin varsa o yatsin daha saglikli sonuc alirsin...kalbinde ve aklindaki hayirli ise gercek olsun canim hayirsizsa eger bosver gitsin...:31:

Bende telden griyorum appstore yada Playgoogleden kadindanlar kulubu var Ucretsiz indirebilirsiniz daha kolay kullan var

benim motivem Natalie Portman

hem kendisi de minyon olduğu için bana zayıfkenki tipimi hatırlatıyor.
kendisi haftanın üç günü koşuyor, her gün yürüyor sokak sokak, ayrıca yoga da yapıyor.
elbette o bir aktris bütün gün işi ne, spor yapıp duruyor demeyin.

kendisinin hiç boş olduğu zaman yok. küçücük bir çocukkenden beri filmlerde oynuyor, devamlı çekimlere gidiyor, ayrıca 22 yaşında Harvard Üniversitesi Psikolojiden mezun olmuş, yüksek lisansını yapmış. Tahmin edersiniz Harvard Üniversitesine girmek biraz fazla zordur :)) yönetmenlerin ropörtajlarında hep bahsedilir, Natalie sırası gelince rolünü yapıyor sonra koşa koşa yan tarafa geçip üniversite derslerine çalışıyor taa ki bir sonraki rolüne kadar :))

kendisi ingilizce, ibranice, almanca, fransızca, arapça, ispanyolca, japonca olmak üzere 7 dil biliyor.

sabahları 5:30da kalkıp gece yatana kadar çalışıyor imiş

küçücük minicikken bir karar alıyor, vücuduna hiçbir zararlı yiyeceği sokmayacak, en ufak bir abur cubur dahi ağzına sokmuyor, çok sıkı bir diyeti var ve bu sıkı diyeti çocukluğundan beri yapıyormuş.
o yüzden bir bebek gibi sağlıklı, pürüssüz ve mükemmel vücudu var.

annesi babası kudüsden gelen göçmenlerden, yani bu kadar çok eğitim bilinç bakım kraliyet ailesinden falan gelmiştir diyorsun ama yok.

kişi kendisini sevecek sanırım, önce kendisine saygı duyacak, aklını kullanacak, yediğimiz her saçma işlenmiş gıda bize hastalık olarak geri dönecek. aramızda benim gibi sınavlara hazırlananlar da var, işlenmiş gıdalar insanı uyuşturuyor, beynini kullanamıyorsun, ne zaman spor yapıp sağlıklı beslensem o gün sanki kendimi aşmış gibi oluyorum, deli gibi ders çalıştığım halde hala enerji dolu oluyorum, çünkü o gün vücut dengem yerinde, mayışık değilim, mutluyum.

hepimiz biliyoruz, neyin doğru neyin yanlış olduğu apaçık ortada, ama neden gerçekleştiremiyoruz...
benim gibi kilo problemi olan arkadaşlara lafım, neden hala kilo veremedik... neden günümüzü planladığımız gibi geçiremedik... neden günlük egzersizimizi yapamıyoruz... bütün gün saçma sapan işlere ayıracak sayısız vaktimiz varken yarım saatlik spora neden vakit ayıramıyoruz...

$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

35 yaşında bir oğlu var 1.60 boyunda ve 46-47 kilo civarı
yedi dil biliyor, harvard mezunu, yüksek lisansını yapmış, bir psikolog, oscar da dahil sayısız ödül kazandı
13 yaşından beri çalışıyor :34:
onun hayatı tüm kadınlara örnek olmalı

evet kızlarrr ben ölçülerimi vereyim :1:

hepsi aynı :17:

bu hafta zaten hiçbişey yapmadım moral bozuktu ve boynum tutuktu :31:

haftaya artık süper başlıcam inşallah :31:

kızlar ya istihareye yatanız oldu mu hiç :17:

ben de yattım bi kaç kere ama ben istihareye yattığımda heyecan yapıyorum galiba uyku tutmuyo ,uyanıyorum sürekli falan:44:

Birde arkadaşlar bi karar aldım umarım onaylarsınız siz yok derseniz kurallara eklemicem

Şimdi yeni bir sürü kişi geliyo çok iyi ama kimse daha sonra ne uğruyo ne bildirim yapıyo adını yazdıran gidiyo diyorum ki bundan sonra yeni gelen arkadaşları 1 veya 2 hafta arası deneyelim öyle listeye yazalım ?

bence de deneme süresi olsun istikrar önemli:31:

selamlar herkese
bugün ölçülerim de kilom da aynı.

listede hiç bir değişiklik yaratamadım iki haftadır :18:
sporumu yapıyorum ama diyete uymadığım için eldevar sıfır... şimdilik... :34:

canım o zaman yediklere de dikkat demek ki aldığın kalori harcadığından fazla geliyo:34:

Degisim budur umitsizlige kapilmak yoookk !!
abla göğüslere de müdahale etmiş zannımca :44: :1::1:

kızlar ben aranıza gec katıldım daha üç dört gün oldu ölçümlere haftaya katılsam olur mu :)))

olabilir tabi ki :)

Son düzenleme:
bildirimimi yapayım ben de . dün unutup kahvaltı ettiğim için bugün aldım ölçüleri. ama çok moralim bozuldu yaaa:14:

ölçülerimde değişim yok . ama kilom artmış ya. 57,2 olmuşum:53::53::53::53: cezamı yapıcam bu hafta kızlar :ssz::ssz:

Bugun gec kalktim 5dilim uno dilim kizarmis ekmek yedim

krem peynir 5dilim domates . 2bardak cay : 38:

1saat sinra egzersiz yapicam 40dakika :103:

Back