Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim
- Konu Sahibi ozdens
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
- 798
arkadaşlar yeni kalktığım için şimdi yaptım bildirimimi, çook özür dilerim
bir şey soracaktım
cuma bildirimleri listeleri hakkında, her hafta yeni bir liste mi yayımlıyorsunuz yoksa ilk sayfadaki liste mi yenileniyor
aynen canım o yüzden deneme yapalım listede olanları ve girmeyenlşeri de silicem pazartesi
150 mekik yada 100 squat canım hergün
bende yatıcam bu akşam rüyamı sen yorumlar mısın peki ay yada bugün yatmim moralim bozulur pazar akşam yatarım yarın ve pazar sınavım var çünkü
canım bi durumdan emin olmadığın zamanlar 2 rekat namaz kılıyosun duası var onu ediyosun hiç kimseyle tek bi kelam etmeden uyuyosun rüya görüyosun güzel şeyler olumlu kötü şeyler görürsen olumsuz olucak o iş
peygamber efendimizde tavsiye etmiş mal mülk evlilikte felan yatın demiş
canım bizde yaratmadık zaten bu hafta artık hep birlikte hırs yapalım
günaydın o zaman canım sen yurt dışında olduğun için bildirimlerinde sıkıntı olmaz merak etme
ilk sayfadaki listeyi yeniliyoruz her haftada 1.leri seçiyoruz
canım bir dahakine şehir dışına vs çıktığında yada internete giremeyeceğin vakitlerde bize haber ver olur mu
Tamam anladım güzelim :)
Teşekkür ederim
- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
- 798
tamam canım haber verirrim telefondan girebiliomusunuz ben denemedim hiç oyleyse sorun olmaz. evde pilates yapanlar bi el kaldırabilir mi lütfen:)
Evet, ben şu an telefondan giriyorum mesela :)
Hangisinin daha guzel oldugu barriz belli benceee
Ne kadar motive edici resimler koymuşsun tebrik ediyorum bakınca iyice utandım halimden:44:
Hazır benimki askerdeyken döndüğünde beni fit görsün istiyorum aranıza kabul ederseniz bende varım ve ölçülerim
BEL:73 CM maşallah
KALÇA:98 CM
GÖBEK:88 CM
BACAK:60 CM ki ben kilo almadan 62 cm bele 90 cm kalçaya sahiptim göbek çevrem de 83 idi..
Çok mutsuzum
Ne kadar motive edici resimler koymuşsun tebrik ediyorum bakınca iyice utandım halimden:44:
Hazır benimki askerdeyken döndüğünde beni fit görsün istiyorum aranıza kabul ederseniz bende varım ve ölçülerim
BEL:73 CM maşallah
KALÇA:98 CM
GÖBEK:88 CM
BACAK:60 CM ki ben kilo almadan 62 cm bele 90 cm kalçaya sahiptim göbek çevrem de 83 idi..
Çok mutsuzum
aaa sende kasımda göndermişsin bende askerim gelmeden fit olmak istiyorum seni hiç görmedim bizim topikte gelmedin herhalde:26:
Ben hep telden giriyorum yoksa ugrasamam iki cocukla laptopu ac kapa topla kaldir.boyle iyi hafiye gibi 7/24 burdayim...Evet, ben şu an telefondan giriyorum mesela :)
Canim seni etkilemek istemem icinde bulindugun durumu okudum cok zor rabbim yardimcin olsun ...
Bu durumdayken sen kendin istihareye yatma cunku istiharen yaniltici cikar cevrenden bi tanidigin varsa o yatsin daha saglikli sonuc alirsin...kalbinde ve aklindaki hayirli ise gercek olsun canim hayirsizsa eger bosver gitsin...
Bu durumdayken sen kendin istihareye yatma cunku istiharen yaniltici cikar cevrenden bi tanidigin varsa o yatsin daha saglikli sonuc alirsin...kalbinde ve aklindaki hayirli ise gercek olsun canim hayirsizsa eger bosver gitsin...
benim motivem Natalie Portman
hem kendisi de minyon olduğu için bana zayıfkenki tipimi hatırlatıyor.
kendisi haftanın üç günü koşuyor, her gün yürüyor sokak sokak, ayrıca yoga da yapıyor.
elbette o bir aktris bütün gün işi ne, spor yapıp duruyor demeyin.
kendisinin hiç boş olduğu zaman yok. küçücük bir çocukkenden beri filmlerde oynuyor, devamlı çekimlere gidiyor, ayrıca 22 yaşında Harvard Üniversitesi Psikolojiden mezun olmuş, yüksek lisansını yapmış. Tahmin edersiniz Harvard Üniversitesine girmek biraz fazla zordur :)) yönetmenlerin ropörtajlarında hep bahsedilir, Natalie sırası gelince rolünü yapıyor sonra koşa koşa yan tarafa geçip üniversite derslerine çalışıyor taa ki bir sonraki rolüne kadar :))
kendisi ingilizce, ibranice, almanca, fransızca, arapça, ispanyolca, japonca olmak üzere 7 dil biliyor.
sabahları 5:30da kalkıp gece yatana kadar çalışıyor imiş
küçücük minicikken bir karar alıyor, vücuduna hiçbir zararlı yiyeceği sokmayacak, en ufak bir abur cubur dahi ağzına sokmuyor, çok sıkı bir diyeti var ve bu sıkı diyeti çocukluğundan beri yapıyormuş.
o yüzden bir bebek gibi sağlıklı, pürüssüz ve mükemmel vücudu var.
annesi babası kudüsden gelen göçmenlerden, yani bu kadar çok eğitim bilinç bakım kraliyet ailesinden falan gelmiştir diyorsun ama yok.
kişi kendisini sevecek sanırım, önce kendisine saygı duyacak, aklını kullanacak, yediğimiz her saçma işlenmiş gıda bize hastalık olarak geri dönecek. aramızda benim gibi sınavlara hazırlananlar da var, işlenmiş gıdalar insanı uyuşturuyor, beynini kullanamıyorsun, ne zaman spor yapıp sağlıklı beslensem o gün sanki kendimi aşmış gibi oluyorum, deli gibi ders çalıştığım halde hala enerji dolu oluyorum, çünkü o gün vücut dengem yerinde, mayışık değilim, mutluyum.
hepimiz biliyoruz, neyin doğru neyin yanlış olduğu apaçık ortada, ama neden gerçekleştiremiyoruz...
benim gibi kilo problemi olan arkadaşlara lafım, neden hala kilo veremedik... neden günümüzü planladığımız gibi geçiremedik... neden günlük egzersizimizi yapamıyoruz... bütün gün saçma sapan işlere ayıracak sayısız vaktimiz varken yarım saatlik spora neden vakit ayıramıyoruz...
hem kendisi de minyon olduğu için bana zayıfkenki tipimi hatırlatıyor.
kendisi haftanın üç günü koşuyor, her gün yürüyor sokak sokak, ayrıca yoga da yapıyor.
elbette o bir aktris bütün gün işi ne, spor yapıp duruyor demeyin.
kendisinin hiç boş olduğu zaman yok. küçücük bir çocukkenden beri filmlerde oynuyor, devamlı çekimlere gidiyor, ayrıca 22 yaşında Harvard Üniversitesi Psikolojiden mezun olmuş, yüksek lisansını yapmış. Tahmin edersiniz Harvard Üniversitesine girmek biraz fazla zordur :)) yönetmenlerin ropörtajlarında hep bahsedilir, Natalie sırası gelince rolünü yapıyor sonra koşa koşa yan tarafa geçip üniversite derslerine çalışıyor taa ki bir sonraki rolüne kadar :))
kendisi ingilizce, ibranice, almanca, fransızca, arapça, ispanyolca, japonca olmak üzere 7 dil biliyor.
sabahları 5:30da kalkıp gece yatana kadar çalışıyor imiş
küçücük minicikken bir karar alıyor, vücuduna hiçbir zararlı yiyeceği sokmayacak, en ufak bir abur cubur dahi ağzına sokmuyor, çok sıkı bir diyeti var ve bu sıkı diyeti çocukluğundan beri yapıyormuş.
o yüzden bir bebek gibi sağlıklı, pürüssüz ve mükemmel vücudu var.
annesi babası kudüsden gelen göçmenlerden, yani bu kadar çok eğitim bilinç bakım kraliyet ailesinden falan gelmiştir diyorsun ama yok.
kişi kendisini sevecek sanırım, önce kendisine saygı duyacak, aklını kullanacak, yediğimiz her saçma işlenmiş gıda bize hastalık olarak geri dönecek. aramızda benim gibi sınavlara hazırlananlar da var, işlenmiş gıdalar insanı uyuşturuyor, beynini kullanamıyorsun, ne zaman spor yapıp sağlıklı beslensem o gün sanki kendimi aşmış gibi oluyorum, deli gibi ders çalıştığım halde hala enerji dolu oluyorum, çünkü o gün vücut dengem yerinde, mayışık değilim, mutluyum.
hepimiz biliyoruz, neyin doğru neyin yanlış olduğu apaçık ortada, ama neden gerçekleştiremiyoruz...
benim gibi kilo problemi olan arkadaşlara lafım, neden hala kilo veremedik... neden günümüzü planladığımız gibi geçiremedik... neden günlük egzersizimizi yapamıyoruz... bütün gün saçma sapan işlere ayıracak sayısız vaktimiz varken yarım saatlik spora neden vakit ayıramıyoruz...
- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
evet kızlarrr ben ölçülerimi vereyim
hepsi aynı
bu hafta zaten hiçbişey yapmadım moral bozuktu ve boynum tutuktu
haftaya artık süper başlıcam inşallah
kızlar ya istihareye yatanız oldu mu hiç
ben de yattım bi kaç kere ama ben istihareye yattığımda heyecan yapıyorum galiba uyku tutmuyo ,uyanıyorum sürekli falan:44:
Birde arkadaşlar bi karar aldım umarım onaylarsınız siz yok derseniz kurallara eklemicem
Şimdi yeni bir sürü kişi geliyo çok iyi ama kimse daha sonra ne uğruyo ne bildirim yapıyo adını yazdıran gidiyo diyorum ki bundan sonra yeni gelen arkadaşları 1 veya 2 hafta arası deneyelim öyle listeye yazalım ?
bence de deneme süresi olsun istikrar önemli
selamlar herkese
bugün ölçülerim de kilom da aynı.
listede hiç bir değişiklik yaratamadım iki haftadır :18:
sporumu yapıyorum ama diyete uymadığım için eldevar sıfır... şimdilik...
canım o zaman yediklere de dikkat demek ki aldığın kalori harcadığından fazla geliyo
abla göğüslere de müdahale etmiş zannımca :44:Degisim budur umitsizlige kapilmak yoookk !!
kızlar ben aranıza gec katıldım daha üç dört gün oldu ölçümlere haftaya katılsam olur mu :)))
olabilir tabi ki :)
Son düzenleme:
- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773