• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

bel : 67
göbek : 79
kalça : 101
bacak : 59
kol : 29
kilo : 58
boy : 1.65

Son düzenleme:
çok üzüldüm benzer olayları bende yaşadım çok zor insan hayata küzüyor resmen çokiyi anlıyorum bu kırgınlık dargınlık hiçbirşeye benzemiyor Allah yardımcın olsun:26::26:

sağolasın canım :31:

bel : 67
göbek : 79
kalça : 101
bacak : 59
kol : 29
kilo : 58
boy : 1.65

listeye eklicem canım seni :31:

ay benim nişan olayım vardı da babamlar ertelediler karşı tarafta gerçi çekilicekti felan moralim bozuldu çok ağladım :14: ama sözlüm canımın içi anladı beni üstelemedi bundan sonra beni sokmıcak araya kendisi konuşucak ablasıylada konuştum bugün yüzyüze Allahtan bişey demediler :50:

Çok ağladım ama ya annem beddua etti bana kavga ettik resmen ama babamla konuşunca o bana öyle davranmadı herşeyi açıkladı tek tek ama tarihi uzatması çok kötü oldu ben karşı tarafa söyleyemedim bunu yaza doğru nişan olcakmış dedim öyle gerçekten ama düğün tarihini söylemeye korktum :14: :14:

moralim yerle bir boynum tutuk dün spor yapmadım yemek yemedim hayata küstüm resmen ya bana annem ağıza alınmıcak laflar etti sadece sevdim diye sadece babama sen söyle dedim diye :50:

kalbim çok kırık :14:

canım bende bu hafta izin yapmak istiyorum boynumda damar damar üstüne binmiiş zorlamak istemiyorum zaten sırtımada vurdu ağrısı :50: geçmeden spor yapamam :14:

canım diyet + spor yapıyosun fıstık gibi bi hatun oluyosun :31:

ilk sayfada sporlarımız var ordan leslie sansone yapabilirsin evde yürüyüş daha sonra ağır sporlar yaparsın :31:

topiğimize katılmak istersen kilonu boyunu vs ölç ver ilk sayfada yazıyor neleri ölçmen gerektiğin kurallarımızıda okursan eğer sevinirim :31:

uzulme tatlim bu bende sozluyken cok yasadim bu sorunu insallah gecer hersey sevdigin yanindaysa hic birseye kafa takma

bugun spor yapamadim dahaca belki halim olursa birazdan yaparim

herkesin yeni yilini kutlarim saglik mutluluk huzur bol bereketli bir yil dilerim:16::16::16::16:

ay benim nişan olayım vardı da babamlar ertelediler karşı tarafta gerçi çekilicekti felan moralim bozuldu çok ağladım :14: ama sözlüm canımın içi anladı beni üstelemedi bundan sonra beni sokmıcak araya kendisi konuşucak ablasıylada konuştum bugün yüzyüze Allahtan bişey demediler :50:

Çok ağladım ama ya annem beddua etti bana kavga ettik resmen ama babamla konuşunca o bana öyle davranmadı herşeyi açıkladı tek tek ama tarihi uzatması çok kötü oldu ben karşı tarafa söyleyemedim bunu yaza doğru nişan olcakmış dedim öyle gerçekten ama düğün tarihini söylemeye korktum :14: :14:

moralim yerle bir boynum tutuk dün spor yapmadım yemek yemedim hayata küstüm resmen ya bana annem ağıza alınmıcak laflar etti sadece sevdim diye sadece babama sen söyle dedim diye :50:

canım bende bu hafta izin yapmak istiyorum boynumda damar damar üstüne binmiiş zorlamak istemiyorum zaten sırtımada vurdu ağrısı :50: geçmeden spor yapamam :14:

ilk sayfada sporlarımız var ordan leslie sansone yapabilirsin evde yürüyüş daha sonra ağır sporlar yaparsın :31:

topiğimize katılmak istersen kilonu boyunu vs ölç ver ilk sayfada yazıyor neleri ölçmen gerektiğin kurallarımızıda okursan eğer sevinirim :31:

Allah yardımcın olsun güzelim..
Zor oluyor böyle olayları atlatmak..
Aynısı olmasa da ben de yaşadım üzücü olaylar.
İnşaAllah her şey çabucak istediğiniz gibi olur..

herkesin yeni yılı kutlu olsun ya ben 48 kilo 1.73 boyundayım vücudum cidden iyi ama bel kısmım vücuduma göre bayağı geniş anlamadım bende sanki yağ da yok gibi ama geniş duruyor eskiden böyle değildi neden olabilir ?

Son düzenleme:
Canim gozumden kacmis kusura bakma..ozluyorum o gunldri kendimi nasil da iyi hissediyodum ben sana gonderirim :7:

Önemli değil güzelim :34:
Gerçekten o değişim bana tuhaf gelmişti.
Yani bu kadar kısa sürede nasıl da güzel olmuştu bacakların..
Sporun böyle çabuk etkisini gösterdiğine inanmıyordum açıkcası..

Ben bu günü rest günü yaptım..
Yarın artık telafi etmeğe çalışırım..

yeni yıla da girdik, hissediyorum 2014 benim yılım olacak :118:

bu sene hem zayıflıyorum hem spor ile fit oluyorum hem kpss'den hem de yds'den yüksek yüksek puanlar alıyorum.
veeeee ekimde de atanıyorum, çalışmaya başlıyoruuummm :16:

günlük yarım saat sporumu hiç aksatmadığımı da belirtmek isterim.
ama karataya hiç uymadım.
ayrıca uyku düzenim de henüz oturmadı.

Belki 1 Ocak ruhu adına bu 21 Gün Olayımı tamamlar 21 Ocakta hepinize buradan duyururum.
"İşte sonunda bitirdim 3 hafta boyunca eksiksiz ilerledim" demek için sabırsızlanıyorum :52:

Ben bu gün de spor yapamicam,
Misafirliğe gidicem yemekten falan da kısamicam,
Anlaşılan bu haftam böyle gidicek... :31:

Son düzenleme:
Yeni yılınız kutlu olsun canlarım :16:

uzulme tatlim bu bende sozluyken cok yasadim bu sorunu insallah gecer hersey sevdigin yanindaysa hic birseye kafa takma

umarım geçer o benim yanımda olsun ben başka bişey istemem :50:

Allah yardımcın olsun güzelim..
Zor oluyor böyle olayları atlatmak..
Aynısı olmasa da ben de yaşadım üzücü olaylar.
İnşaAllah her şey çabucak istediğiniz gibi olur..

amiiin :31:

2014'te neşeli kahkahalar mutlu kahvaltılar, dumanı tüten dost kahveler , bitmeyen sohbetler yanında pastalar kurabiyeler, ailece oturulan sofralararada tatlı kaçamkar yagmurda mis gibi toprak kokusu arkasından gelen gökkuşagı baharda rengarenk çiçekler yazın kayan yıldızdan dilek tutmalar 🌠falında balıklar üç vakte kadar hayırlı haberler 💌, en kafa arkadaşlarla dört mevsim en eglenceli tatiller , bayramda hatır soran dostlar sevildigini hissettirecek sımsıkı sarılmalar ve bütün bunlar için hergün şükür edebilen bir kalp dilerim MUTLU YILLAR.. :12:

evet o benim kndi topigim vardi orada muhapet ederdik artik buradayim.

ben çok sevindim o zaman :16::16::16: birçok video buldum alt karın için bel için ama gel gör ki simit için çok etkili bulamadım brelim inceliyor farkediyorum ama inceldikçe simitler daha çok ortaya çıkıyor ne çok kötü bi görüntü yardımcı olabilirsen sevinirim canım:34::34:

bugün tatilde diye topikte tatile çıktı iyi oldu :1:

ama yarın herkes burda olsun :31:

Ohh bu gün yedikçe yedim :1:
Ama yemekten bi ağırlık çöktü sanki üzerime..

Az yiyince insan çok rahat oluyor
İnşaAllah Sabah erkenden leslie ile yürürüm artık, belki kendimi toparlıya bilirim.
2 gündür ölçüsüz yiyorum, tartıya yaklaşmak bile istemiyorum :1:
Cuma günü ne olucak bakalım...

kızlar bende aranıza katılabilirmiyim.pazartesi günü b-fite başlıcam aynı zamanda evde de spor yapıyorum.pazartesi ölçülerimi yazar başlarım.banada motive olsun.4 ayda 11 kilo hedefim imkansız değil sanırım:)

ben çok sevindim o zaman :16::16::16: birçok video buldum alt karın için bel için ama gel gör ki simit için çok etkili bulamadım brelim inceliyor farkediyorum ama inceldikçe simitler daha çok ortaya çıkıyor ne çok kötü bi görüntü yardımcı olabilirsen sevinirim canım:34::34:

Canim benim eski topikte cok etkili bi videom vardi onu bulup paylasacagim hemen biraz bakayim :))

Güzel topiğimizi güzel hatunları! (:
Çook yoğundum iki gündür..
Bu hafta izinli olmama rağmen yarın ufak ufak egzersizler yapmayı düşünüyorum.. (;

Back