• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

Ben geldimm nasilsiniz kizlarrrr :) spor sifir ama yediklerime dikkat ediyorum :34: yilbasini mi bi atlatayim butun gun siparisle ugrastim yoruldum.gece bende uyuyamiyorum nolcak byle bilmiyorum :ssz:

İyi akşamlar..

Bu günkü sporum: Leslie 3 mil sabah, 2 mil de öğlen yürüdüm.
60 squat yaptım. Gaza gelirsem kalkıp onu 100 yapıcam.. Ve 5 dakika kadar da bel egzersizi yaptım. Az biliyorum ama leslieden ancak bu kadar halim kaldı yapmaya.. Toplam yaklaşık 80 dakika spor yaptım bu gün.. :17:
Daha günde 2 litre su içemiyorum akşam 6 gibi dışarı çıktığım için, ama 2-3 günüm kaldı sonra içerim, hatta 2 litreden bile çok içe bilirim :32:

Son düzenleme:
Ben geldimm nasilsiniz kizlarrrr :) spor sifir ama yediklerime dikkat ediyorum :34: yilbasini mi bi atlatayim butun gun siparisle ugrastim yoruldum.gece bende uyuyamiyorum nolcak byle bilmiyorum :ssz:

Hoşgeldin :)
Sagol sen nasılsın?
Tatlım sana bişey yazmıştım rica etsem bakar mısın..
Sayfa 52-de :17:

Bugünki sporum

30 dakika plates
10 dakika triffany
Jillian level 1
200 mekik

3 litre su bugünluk bukadar yeterli sanıyorum:37::37:

Günaydın... :3:

Bu gün galiba rest edicem.
Ama tam belli değil, dışarda olucam, eve gelince halim kalırsa belki bi şeyler yapabilirim..

Merhaba..
Senin bi ara resmine bakmıştım, 20 gün bile olmadan bacakların nasıl öyle oldu?? Yani ne yapmıştın da bu kadar büyük etkisi olmuştu..
Benim şu anki durumum senin o ilk resmindeki gibi de o yüzden soruyorum..
Her hareket her keste aynı etkiyi göstermez ama belki bana da yararı olur..

Canim gozumden kacmis kusura bakma..ozluyorum o gunldri kendimi nasil da iyi hissediyodum ben sana gonderirim :7:

Merhaba hanımlar, bu hafta izinli sayılmayı talep ediyorum..
Dün iş görüşmem olması hasebiyle spor yapamadım ve giremedim buraya..
Bugün de yemek hazırlığım var..

Bu arada iş durumum belli değil henüz ama eğer olumlu olursa bir AVM spor saloluna yazılmayı düşünüyorum.. :51:
En güzel spor orada yapılıyor sanırım..
Pilates derslerinde hocaları da oluyor..

hanımlar ben burada daha yeniyim bende zayıflamak istiyorum .. şimdi ne yapicam ne edicem burda işler nasıl yuruyo zayıflamak için neler yapiyosunuz ... benimle paylasirsanız çok mutlu olurum

ay naxar degdi zaar basim bogazim hertarafim agriyor :43:
:17: egzersiz yapamicam bugun benimki ile alisverse gdecegimm birazdan sksama 1-2 misafirelerim var uf bugunude atlatilimda :31:

umarim onemli bisey yoktur Canim benim

Sorun her neyse Allah yardımcın olsun..

umarim onemli bisey yoktur Canim benim

ben bir ayda hallettim hepsini:9::9:

fndkkrdu önemli bi sorun yoktur umarım:26::26:

Umarım kötü birşey yoktur canim sen kendini toparla burayı merak etme..

ay benim nişan olayım vardı da babamlar ertelediler karşı tarafta gerçi çekilicekti felan moralim bozuldu çok ağladım :14: ama sözlüm canımın içi anladı beni üstelemedi bundan sonra beni sokmıcak araya kendisi konuşucak ablasıylada konuştum bugün yüzyüze Allahtan bişey demediler :50:

Çok ağladım ama ya annem beddua etti bana kavga ettik resmen ama babamla konuşunca o bana öyle davranmadı herşeyi açıkladı tek tek ama tarihi uzatması çok kötü oldu ben karşı tarafa söyleyemedim bunu yaza doğru nişan olcakmış dedim öyle gerçekten ama düğün tarihini söylemeye korktum :14: :14:

moralim yerle bir boynum tutuk dün spor yapmadım yemek yemedim hayata küstüm resmen ya bana annem ağıza alınmıcak laflar etti sadece sevdim diye sadece babama sen söyle dedim diye :50:

kalbim çok kırık :14:

Merhaba hanımlar, bu hafta izinli sayılmayı talep ediyorum..
Dün iş görüşmem olması hasebiyle spor yapamadım ve giremedim buraya..
Bugün de yemek hazırlığım var..

Bu arada iş durumum belli değil henüz ama eğer olumlu olursa bir AVM spor saloluna yazılmayı düşünüyorum.. :51:
En güzel spor orada yapılıyor sanırım..
Pilates derslerinde hocaları da oluyor..

canım bende bu hafta izin yapmak istiyorum boynumda damar damar üstüne binmiiş zorlamak istemiyorum zaten sırtımada vurdu ağrısı :50: geçmeden spor yapamam :14:

hanımlar ben burada daha yeniyim bende zayıflamak istiyorum .. şimdi ne yapicam ne edicem burda işler nasıl yuruyo zayıflamak için neler yapiyosunuz ... benimle paylasirsanız çok mutlu olurum

canım diyet + spor yapıyosun fıstık gibi bi hatun oluyosun :31:

ilk sayfada sporlarımız var ordan leslie sansone yapabilirsin evde yürüyüş daha sonra ağır sporlar yaparsın :31:

topiğimize katılmak istersen kilonu boyunu vs ölç ver ilk sayfada yazıyor neleri ölçmen gerektiğin kurallarımızıda okursan eğer sevinirim :31:

ay benim nişan olayım vardı da babamlar ertelediler karşı tarafta gerçi çekilicekti felan moralim bozuldu çok ağladım :14: ama sözlüm canımın içi anladı beni üstelemedi bundan sonra beni sokmıcak araya kendisi konuşucak ablasıylada konuştum bugün yüzyüze Allahtan bişey demediler :50:

Çok ağladım ama ya annem beddua etti bana kavga ettik resmen ama babamla konuşunca o bana öyle davranmadı herşeyi açıkladı tek tek ama tarihi uzatması çok kötü oldu ben karşı tarafa söyleyemedim bunu yaza doğru nişan olcakmış dedim öyle gerçekten ama düğün tarihini söylemeye korktum :14: :14:

moralim yerle bir boynum tutuk dün spor yapmadım yemek yemedim hayata küstüm resmen ya bana annem ağıza alınmıcak laflar etti sadece sevdim diye sadece babama sen söyle dedim diye :50:

kalbim çok kırık :14:

canım bende bu hafta izin yapmak istiyorum boynumda damar damar üstüne binmiiş zorlamak istemiyorum zaten sırtımada vurdu ağrısı :50: geçmeden spor yapamam :14:

canım diyet + spor yapıyosun fıstık gibi bi hatun oluyosun :31:

ilk sayfada sporlarımız var ordan leslie sansone yapabilirsin evde yürüyüş daha sonra ağır sporlar yaparsın :31:

topiğimize katılmak istersen kilonu boyunu vs ölç ver ilk sayfada yazıyor neleri ölçmen gerektiğin kurallarımızıda okursan eğer sevinirim :31:

çok üzüldüm benzer olayları bende yaşadım çok zor insan hayata küzüyor resmen çokiyi anlıyorum bu kırgınlık dargınlık hiçbirşeye benzemiyor Allah yardımcın olsun:26::26:

ay naxar degdi zaar basim bogazim hertarafim agriyor :43:
:17: egzersiz yapamicam bugun benimki ile alisverse gdecegimm birazdan sksama 1-2 misafirelerim var uf bugunude atlatilimda :31:

kedi o diğer topikler de gördğm kedi sen misin herkese uygun egzersiz öneriyordun yanlışlık olduysa kusura bakma ama yanlışlık olmadıysa da öneri isteyeceğim :1::1:

Back