çok üzüldüm benzer olayları bende yaşadım çok zor insan hayata küzüyor resmen çokiyi anlıyorum bu kırgınlık dargınlık hiçbirşeye benzemiyor Allah yardımcın olsun:26::26:
bel : 67
göbek : 79
kalça : 101
bacak : 59
kol : 29
kilo : 58
boy : 1.65
ay benim nişan olayım vardı da babamlar ertelediler karşı tarafta gerçi çekilicekti felan moralim bozuldu çok ağladımama sözlüm canımın içi anladı beni üstelemedi bundan sonra beni sokmıcak araya kendisi konuşucak ablasıylada konuştum bugün yüzyüze Allahtan bişey demediler
Çok ağladım ama ya annem beddua etti bana kavga ettik resmen ama babamla konuşunca o bana öyle davranmadı herşeyi açıkladı tek tek ama tarihi uzatması çok kötü oldu ben karşı tarafa söyleyemedim bunu yaza doğru nişan olcakmış dedim öyle gerçekten ama düğün tarihini söylemeye korktum
moralim yerle bir boynum tutuk dün spor yapmadım yemek yemedim hayata küstüm resmen ya bana annem ağıza alınmıcak laflar etti sadece sevdim diye sadece babama sen söyle dedim diye
kalbim çok kırık
canım bende bu hafta izin yapmak istiyorum boynumda damar damar üstüne binmiiş zorlamak istemiyorum zaten sırtımada vurdu ağrısıgeçmeden spor yapamam
canım diyet + spor yapıyosun fıstık gibi bi hatun oluyosun
ilk sayfada sporlarımız var ordan leslie sansone yapabilirsin evde yürüyüş daha sonra ağır sporlar yaparsın
topiğimize katılmak istersen kilonu boyunu vs ölç ver ilk sayfada yazıyor neleri ölçmen gerektiğin kurallarımızıda okursan eğer sevinirim
uzulme tatlim bu bende sozluyken cok yasadim bu sorunu insallah gecer hersey sevdigin yanindaysa hic birseye kafa takma
ay benim nişan olayım vardı da babamlar ertelediler karşı tarafta gerçi çekilicekti felan moralim bozuldu çok ağladımama sözlüm canımın içi anladı beni üstelemedi bundan sonra beni sokmıcak araya kendisi konuşucak ablasıylada konuştum bugün yüzyüze Allahtan bişey demediler
Çok ağladım ama ya annem beddua etti bana kavga ettik resmen ama babamla konuşunca o bana öyle davranmadı herşeyi açıkladı tek tek ama tarihi uzatması çok kötü oldu ben karşı tarafa söyleyemedim bunu yaza doğru nişan olcakmış dedim öyle gerçekten ama düğün tarihini söylemeye korktum
moralim yerle bir boynum tutuk dün spor yapmadım yemek yemedim hayata küstüm resmen ya bana annem ağıza alınmıcak laflar etti sadece sevdim diye sadece babama sen söyle dedim diye
kalbim çok kırık
canım bende bu hafta izin yapmak istiyorum boynumda damar damar üstüne binmiiş zorlamak istemiyorum zaten sırtımada vurdu ağrısıgeçmeden spor yapamam
ilk sayfada sporlarımız var ordan leslie sansone yapabilirsin evde yürüyüş daha sonra ağır sporlar yaparsın
topiğimize katılmak istersen kilonu boyunu vs ölç ver ilk sayfada yazıyor neleri ölçmen gerektiğin kurallarımızıda okursan eğer sevinirim
Canim gozumden kacmis kusura bakma..ozluyorum o gunldri kendimi nasil da iyi hissediyodum ben sana gonderirim
kalbim çok kırık
uzulme tatlim bu bende sozluyken cok yasadim bu sorunu insallah gecer hersey sevdigin yanindaysa hic birseye kafa takma
umarım geçer o benim yanımda olsun ben başka bişey istemem
Allah yardımcın olsun güzelim..
Zor oluyor böyle olayları atlatmak..
Aynısı olmasa da ben de yaşadım üzücü olaylar.
İnşaAllah her şey çabucak istediğiniz gibi olur..
amiiin
kedi o diğer topikler de gördğm kedi sen misin herkese uygun egzersiz öneriyordun yanlışlık olduysa kusura bakma ama yanlışlık olmadıysa da öneri isteyeceğim
evet o benim kndi topigim vardi orada muhapet ederdik artik buradayim.
ben çok sevindim o zamanbirçok video buldum alt karın için bel için ama gel gör ki simit için çok etkili bulamadım brelim inceliyor farkediyorum ama inceldikçe simitler daha çok ortaya çıkıyor ne çok kötü bi görüntü yardımcı olabilirsen sevinirim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?