sagol canim ama ben boyle deli gibi spor yapiyorum bide diyetteyim ama tartiya yansimadi bi turlu anlamadim gitti...ooooooof ofHaklısın :)
Azmine hayranım, tebrikler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canim ama ben boyle deli gibi spor yapiyorum bide diyetteyim ama tartiya yansimadi bi turlu anlamadim gitti...ooooooof ofHaklısın :)
Azmine hayranım, tebrikler :)
kızlar ben bir süre diyet yapamayacağim hastayım midem tuttu gene gastritim var senelerdir çekiyorum patates muhallebi tarzı şeyler yerim böyle durumlarda kilo vermemi engelliyor benim ama sporumu yaparım. Sabahları erken kalkıp spor yapıcam artık akşamları çok zor oluyor
sagol canim ama ben boyle deli gibi spor yapiyorum bide diyetteyim ama tartiya yansimadi bi turlu anlamadim gitti...ooooooof of
Hehe gerçekten kadınımtesekkur ederim :) ark. İstegi gonder ozel resmlerde var. Sende gruptaysan gercek kizsan ekle
Pazar gunu sporum...
Jilian 1.level 2.gunum 28 dk
Tiffany yan yag ve Simit 11 dk
Yururus 30 dk
Tiffany 11 dk
Toplam 80 dk spor yapmisim ...
Yapabilirsem 2 mil leslie ve tiffany dusunuyorum yaparsam yarin bildiririm...
Acaba yanlış birşeymi yapiyosun canimmki bukadar spor yapmana rağmen kilo vermemen enteresan yanlış dietmi yapiyosun hiç yemezsen oda bünyeyi zayıf etkilersagol canim ama ben boyle deli gibi spor yapiyorum bide diyetteyim ama tartiya yansimadi bi turlu anlamadim gitti...ooooooof of
Tebrikler canim sabah sabah enerjili uyanmışsin harikaGünaydııınnnn kızlar
Hepinize bol sporlu, diyetli, kalorisiz hafta diliyorum
Sabah üşenmedim kalktım Leslie ile 3 mil yürüdüm, 60 squat ve KedilerdeTatilYaparın bel için dediği hareketi nerdeyse 5 dakka yaptım...
Şimdi de kahvaltı yapmaya gidiyorummm
günaydın kızlar ay bugün regli olcam sanırım sancıyla uyandım. ancak yarım saat yürürüm bugün 2 kaşımın otasında bi sivilce çıktı kocaman yarın yılbaşı yahu nası yok etcem ben onu
goruntu olarak var canim mesela herzaman giyince vucuduma yapisip kilolarimin bohum bogum sirittigi gomlegimi dun giydigimde mide ve sirt kismini rahat oluyordu zaten olculersede belli ama kiloda maalesef 1200 gramda kaldim...Allah şifa versin
Dikkat et kendine
Artık yapabildiğin kadarını yaparsın, en azından spor yaptığın için yediklerinden kilo almazsın belki..
Görüntü olarakta mı zayıflamadın hiç?
Ben kendimden biliyorum çünkü bazen aniden zayıflamışsın diyorlar, tartı aynı diyorum hayır zayıflamadım aynı kilodayım ama dikkatli bakınca ben de bi incelme görüyorum kendimde..
Hem de ne spor ne de diyet yapmadan..
Sen bu kadar sporla nasıl zayıflamazsın anlayamıyorum.
Bildiğim kadarıyla da uzun süredir spor yapıyorsun sen..
Takma kafana benimde sivilce problemim var hatta ben kadrolu demirbas ilan ettim ...günaydın kızlar ay bugün regli olcam sanırım sancıyla uyandım. ancak yarım saat yürürüm bugün 2 kaşımın otasında bi sivilce çıktı kocaman yarın yılbaşı yahu nası yok etcem ben onu
senin diyetin neler var ?
olculerimi yaziyorum
Kilo 68
gobek 97
bel 79
kalca 101
bacak 60
gogus 95
kol 31
olculerim berbat
bende fit olabilecegimmi acaba
2 gündür rest yapıyorum ve iki gündür yemeğim dibine vurdum..
Herkese güzel pazarlar!
Uyku problemi yaşıyorum bir süredir, sabah 6`da hala uyanıktım..
İnanılmaz uykum oluyor ama uyuyamıyorum..
Dolayısı ile de geç uyanıyorum..
Kixlaaarr selaamm :))) kizlar dovun beni yaa jellybon yedim bir paket ufssb
kızlar ben bir süre diyet yapamayacağim hastayım midem tuttu gene gastritim var senelerdir çekiyorum patates muhallebi tarzı şeyler yerim böyle durumlarda kilo vermemi engelliyor benim ama sporumu yaparım. Sabahları erken kalkıp spor yapıcam artık akşamları çok zor oluyor
sagol canim ama ben boyle deli gibi spor yapiyorum bide diyetteyim ama tartiya yansimadi bi turlu anlamadim gitti...ooooooof of
Birazdan jiliana baslicam bugun 3.gunum kismetse ...
Kizlar level 1 deyim ben kac gun yapicam levwl 1 i ......
ben bi ara yapmştm jillianı 1 level 10 gün yapmştm öyle biliyordum yani 3 level 30 günde bitiyordu1leve 30 gun yapilior canimm
Kzlaar valla 35dk yaptim egzerszleri bugun kesti *,*
yarin 1saat sozz :)) 1 ssaat birsey yemeyecgm bugun
1 saat once patatesli havuclu tavuklu corba ictim.
Pilav azcik ygrt azcik cyrek ekmek :18:
amaa kola icmedim bugun icmiceem .
Aksama azcik birseyler yicem birazdan mandlib yicem
ben bi ara yapmştm jillianı 1 level 10 gün yapmştm öyle biliyordum yani 3 level 30 günde bitiyordu
ben bi ara yapmştm jillianı 1 level 10 gün yapmştm öyle biliyordum yani 3 level 30 günde bitiyordu