• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

ben bugün 40 dakıka koşu bandı 15 dk eliptk bisiklet yaptım salonun hocaları hala yok pilatese baslıcaktım güya bidaha gitmicem oraya yenisini arıyorum

canım madem para vermişsin süren dolana kadar git tabi paranı geri alabiliyosan iyi bi yere yazıl :31:
vermezlerse sömür 1 saat koşu bandı felan yap mesela :1:

kızlar dün 10 dk eliptk bisiklet kullandm ama çok zorlandm daha fazla yapamadım ilk sayfada ki yan yağlar için olan videoyu yaptım yapabildiğim kadar da zumba yaptım :26::26::26::26:
kocaman göbeğim var mekik çekmeliyim:14::14::14:

canım ilk kez yaptıysan zorlanırsın alışırsın zamanla :31:

sadece mekikle göbek gitmez canım :50: farklı farklı sporlar yapman gerek :31:

İyi akşamlar..

Ben bu gün Leslie 3 mil olanına başladım, daha da bişey yapamadım.
Squat yapmayı planlıyordum ama çok halsizim, uzanıyorum öyle yatakta, hiç takatim yok.
Umarım yarın sabah güzel enerjiyle uyanırım..
Çok çalışmam gerek çoookk...

canım madem para vermişsin süren dolana kadar git tabi paranı geri alabiliyosan iyi bi yere yazıl :31:

canım 3 aylık yaptırmıştım 1 ayını kullandım ya sürekli kapalı oluyor pilates hocası işten çıkmış normal hoca yok delirdim sahibi çok pislik ya buarada zaten koşu bandını 1 saat falan kullanıyorum ahahha belki ondan gıcık bana:) yeni salona yazılamazsam ev sporlarını araştırcam sizle artık:)

canım ilk kez yaptıysan zorlanırsın alışırsın zamanla :31:

sadece mekikle göbek gitmez canım :50: farklı farklı sporlar yapman gerek :31:

evet canım ilk kez yapınca zorlandım sanırım mesela platesten başka ne olabilir göbek için fikrin var mı?

Evet bugünlük sporumu bitirdim

2 mil leslie
Jillian level 1 6. Günüm bitti

3 litre su

Bugün çok spor yaptım enerjim full valla halada yapasim var:37::37::37:

İyi akşamlar..

Ben bu gün Leslie 3 mil olanına başladım, daha da bişey yapamadım.
Squat yapmayı planlıyordum ama çok halsizim, uzanıyorum öyle yatakta, hiç takatim yok.
Umarım yarın sabah güzel enerjiyle uyanırım..
Çok çalışmam gerek çoookk...

Iyi akşamlar canim umarım yarın full enerjiyle gelirsin buraya :16::16:

evet canım ilk kez yapınca zorlandım sanırım mesela platesten başka ne olabilir göbek için fikrin var mı?

canim ayakta bacaklarni.omuz hizasinda aciyorsun. Ellerini basinda birlestiriyorsun. Saga sola donuyorsun altini oynatmadan. Bn yapioorum resimleri gorenler blr belimin inceli.bu sebepten :)

Iyi akşamlar canim umarım yarın full enerjiyle gelirsin buraya :16::16:

İnşaAllah tatlım :)
Şu an acayip spor yapıp zayıflama isteğim var ama hem geç oldu, hem de yorgunum

Bu gün motivasyon resmi koyan olmadı mı??
Şu an telefonla yazıyorum yoksa ben koyardım.....

Kizlar yeni bi hareket buldummmmmmmm cok zor gibi ama etkilidir simitlere sizinlede paylasmak istedim :7:

Merhaba..
Senin bi ara resmine bakmıştım, 20 gün bile olmadan bacakların nasıl öyle oldu?? Yani ne yapmıştın da bu kadar büyük etkisi olmuştu..
Benim şu anki durumum senin o ilk resmindeki gibi de o yüzden soruyorum..
Her hareket her keste aynı etkiyi göstermez ama belki bana da yararı olur..

canim ayakta bacaklarni.omuz hizasinda aciyorsun. Ellerini basinda birlestiriyorsun. Saga sola donuyorsun altini oynatmadan. Bn yapioorum resimleri gorenler blr belimin inceli.bu sebepten :)

Başka bir arkadaş yardım istemişti ama bilgi için ben de teşekkür ederim :)
Denerim mutlaka..
Sen ne kadar yapıyordun bunu??

İnşaAllah tatlım :)
Şu an acayip spor yapıp zayıflama isteğim var ama hem geç oldu, hem de yorgunum

Bu gün motivasyon resmi koyan olmadı mı??
Şu an telefonla yazıyorum yoksa ben koyardım.....

Yorgunsan kendini yorma cnm yarın telafi edersin ...

Pazar gunu sporum...
Jilian 1.level 2.gunum 28 dk
Tiffany yan yag ve Simit 11 dk

Yururus 30 dk
Tiffany 11 dk

Toplam 80 dk spor yapmisim ...
Yapabilirsem 2 mil leslie ve tiffany dusunuyorum yaparsam yarin bildiririm...

kızlar ben bir süre diyet yapamayacağim hastayım midem tuttu gene gastritim var senelerdir çekiyorum patates muhallebi tarzı şeyler yerim böyle durumlarda kilo vermemi engelliyor benim ama sporumu yaparım. Sabahları erken kalkıp spor yapıcam artık akşamları çok zor oluyor

Back