Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

Allah şifa versin
Dikkat et kendine
Artık yapabildiğin kadarını yaparsın, en azından spor yaptığın için yediklerinden kilo almazsın belki..

sagol canim ama ben boyle deli gibi spor yapiyorum bide diyetteyim ama tartiya yansimadi bi turlu anlamadim gitti...ooooooof of

Görüntü olarakta mı zayıflamadın hiç?
Ben kendimden biliyorum çünkü bazen aniden zayıflamışsın diyorlar, tartı aynı diyorum hayır zayıflamadım aynı kilodayım ama dikkatli bakınca ben de bi incelme görüyorum kendimde..
Hem de ne spor ne de diyet yapmadan..
Sen bu kadar sporla nasıl zayıflamazsın anlayamıyorum.
Bildiğim kadarıyla da uzun süredir spor yapıyorsun sen..

Son düzenleme:
Günaydııınnnn kızlar
Hepinize bol sporlu, diyetli, kalorisiz hafta diliyorum

Sabah üşenmedim kalktım Leslie ile 3 mil yürüdüm, 60 squat ve KedilerdeTatilYaparın bel için dediği hareketi nerdeyse 5 dakka yaptım...

Şimdi de kahvaltı yapmaya gidiyorummm

günaydın kızlar ay bugün regli olcam sanırım sancıyla uyandım. ancak yarım saat yürürüm bugün 2 kaşımın otasında bi sivilce çıktı kocaman yarın yılbaşı yahu nası yok etcem ben onu

tesekkur ederim :) ark. İstegi gonder ozel resmlerde var. Sende gruptaysan gercek kizsan ekle
Hehe gerçekten kadınım

Pazar gunu sporum...
Jilian 1.level 2.gunum 28 dk
Tiffany yan yag ve Simit 11 dk

Yururus 30 dk
Tiffany 11 dk

Toplam 80 dk spor yapmisim ...
Yapabilirsem 2 mil leslie ve tiffany dusunuyorum yaparsam yarin bildiririm...

Harikasin canim tebrikler

sagol canim ama ben boyle deli gibi spor yapiyorum bide diyetteyim ama tartiya yansimadi bi turlu anlamadim gitti...ooooooof of
Acaba yanlış birşeymi yapiyosun canimmki bukadar spor yapmana rağmen kilo vermemen enteresan yanlış dietmi yapiyosun hiç yemezsen oda bünyeyi zayıf etkiler

Tebrikler canim sabah sabah enerjili uyanmışsin harika

Geçmiş olsun cnm regl ağrısı çok kötü maalesef
Sivilce içinde yapabilecegin tek şey kapatici kullanmam maalesef birden yok olma gibi bi iksir yok

goruntu olarak var canim mesela herzaman giyince vucuduma yapisip kilolarimin bohum bogum sirittigi gomlegimi dun giydigimde mide ve sirt kismini rahat oluyordu zaten olculersede belli ama kiloda maalesef 1200 gramda kaldim...

Günaydınlar spor arkadaşlarım :)

Hayırlı haftalar. Hafta sonları genelde bakamıyorum topiğe. Cumartesi ve pazar 1 er saat kardiyo yaptım. Bugün ve yarın spora gidemicem evde trampolinde zıp zıp zıplıcam :)

1 saattir ilk sayfadaki videoları izliyorum. salon konusuna kafayı takmıştım ben de evde devam edicem artık spor salonları tam ticarethane olmuş ya bir de titizlik hastasıyım zaten bana göre değil haftada 1 yüzmeye gideceğim bir yer ayarladım hamamı falan varmış terapi olur takılırım:)
biraz sorum olacak şimdi evde hiç egzersiz yapmamış biriyim. ben öncelikle hava çok kötü olmazsa yürüyeceğim 40 45 dakika. sonra eve gelip bu videolardan seçip yapmayı planlıyorum. pilatesi çok istiyorum gittiğim salonda haftada 2 gün vardı, hayatımda ilk kez yapıyordum ama hoca çok ilgisizdi yani videoyla yapmaktan farkı yoktu sonra işi bıraktı zaten hala yok hoca salonda. ben bugün internetten pilates seti sipariş edeyim diyorum bir de şu bantlı twisterlardan nasıl olur? evde pilates yapan var mı aranızda ebru şallı ile mi yapıyorsunuz?

Takma kafana benimde sivilce problemim var hatta ben kadrolu demirbas ilan ettim ...

selam hatunlar dün off günümdü belirtmiştim zaten . bugün sporumu yapıcam . henüz yapmadım ama yaptıktan sonra giremezsem yaptım kabul edebilirsiniz .. dün motivem arttı valla . sevdiğimle görüştüydüm belimin inceldiğini farketti spor yaptığımı bilmiyordu söylememiştim süpriz olsun diye . ben bir şey söylemeden o farkedince gaza geldim valla demek ki oluyo yuppi diye

senin diyetin neler var ?

şuan özel bir diyet yapmıyorum canım . yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sadece. ama yavaş yavaş bünyeyi az yemeye alıştırmaya çalışıyorum. birden diyet tarzı şeylere girince başarılı olamıyorum ben sıkılgan bir yapım var

olculerimi yaziyorum

Kilo 68
gobek 97
bel 79
kalca 101
bacak 60
gogus 95
kol 31

olculerim berbat

bende fit olabilecegimmi acaba

olursun olursun takıl bize zayıflığını yaşa

2 gündür rest yapıyorum ve iki gündür yemeğim dibine vurdum..

olmaz . toparlan biran önce

Herkese güzel pazarlar!

Uyku problemi yaşıyorum bir süredir, sabah 6`da hala uyanıktım..
İnanılmaz uykum oluyor ama uyuyamıyorum..
Dolayısı ile de geç uyanıyorum..

ayyy bir ara benim de öyle bi sorunum olmuştu psikolojisini çok bozuyor insanın ya uyuyamamak. inşallah düzene sokabilirsin ben çok zor düzene soktum. şuan iyiyim

Kixlaaarr selaamm :))) kizlar dovun beni yaa jellybon yedim bir paket ufssb

bana niye virmedin yalnız yedin yeme bi daha

geçmiş olsun canım , sporunu aksatmamaya çalış ama. ama önce sağlık kendini çok zorlama olur mu

alla alla:44::44: vücudun spora mı alıştı acaba farklı bişeyler yapıp şaşırtsan mı ki ama pes etme karşılığını alacaksın mutlaka

Birazdan jiliana baslicam bugun 3.gunum kismetse ...
Kizlar level 1 deyim ben kac gun yapicam levwl 1 i ......

Birazdan jiliana baslicam bugun 3.gunum kismetse ...
Kizlar level 1 deyim ben kac gun yapicam levwl 1 i ......

1leve 30 gun yapilior canimm

Kzlaar valla 35dk yaptim egzerszleri bugun kesti *,*

yarin 1saat sozz :)) 1 ssaat birsey yemeyecgm bugun

1 saat once patatesli havuclu tavuklu corba ictim.

Pilav azcik ygrt azcik cyrek ekmek :18:

amaa kola icmedim bugun icmiceem .

Aksama azcik birseyler yicem birazdan mandlib yicem

ben bi ara yapmştm jillianı 1 level 10 gün yapmştm öyle biliyordum yani 3 level 30 günde bitiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…