- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
Jilian 1.level 2.gunum 28 dk
Tiffany yan yag ve Simit 11 dk
Harikasin canim tebrikler valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederim aslinda yaptikca yapasim geldi ama kizim uyandi biraktim bende...
Sen naptin cezalar ne durumda birde diger cezalilar kimlerdi hic spor bildirimleri yapilmiyor...
bende![]()
ama 10da spora başlıcam
canım daha önce spor yaptıysan eğer jillian iyidir öneririm![]()
jillian gibi zor bi sporu yapabiliyosan leslieye dönme arada bir yaparsın istersen . sonrasında pilatese başla derim
vuhhhu süpersin canım
Jilliana devam ediyorum ozaman canım bana kolay geliyor ve çok güzel ter atıyorum buarada platese de başladım sabah plates akşam jillian yapiyorum
süpersin tatlım senden bu hafta çok güzel sonuçlar bekliyorum![]()
bilmiyorum ki canım nerdeler :44: Listeye giripte 1 haftadır hiç bildirim yapmayanları bu haftada girmezlerse silicem amacımız listenin çok kişi olması değil ki hepimizin zayıflaması incelmesi başka insanların haklarına girmesinler dimi ama![]()
ben yapıyorum canım cezamıdün yapmadım gerçi 150+150 bugün akşam yapıcam çünkü az önce 1.30 saatlik pilatesimi yaptım karın dayanmaz
![]()
süpersin canım olucak bu seferrrrr![]()
canım eğer bi 30 dklık zamnın dada oluyosa çocuk uyurken leslie 2 milde yap yürüyüş olur![]()
insallah olsun b u sefer artik yaa..
1 saatlik pilates demek mulemmelsin bende kizim birakmadi sagolsun ama gun icinde ilk firsatta tiffany ve leslie 2 mil yapicam bu motivasuonu her zaman yakalayamam...
Befem;33293992]Hosbulduk canım tsk ederim hamur işi ve çikolata tatliyi kestim bir hafta oluyor bukez çok istekliyim zayiflayacagim
Triffany ve julliana devam ozaman canım önerin için teşekkür ederim
Mekik cekebiliyorum çok kolaylıkla en büyük sorunum zaten benim göbek cevrem orası erise başka birşey istemem
Hayırlı pazarlar canım
Tebrik ederim sporun harika![]()
bilmiyorum ki canım nerdeler :44: Listeye giripte 1 haftadır hiç bildirim yapmayanları bu haftada girmezlerse silicem amacımız listenin çok kişi olması değil ki hepimizin zayıflaması incelmesi başka insanların haklarına girmesinler dimi ama![]()
ben yapıyorum canım cezamıdün yapmadım gerçi 150+150 bugün akşam yapıcam çünkü az önce 1.30 saatlik pilatesimi yaptım karın dayanmaz
![]()
canım eğer bi 30 dklık zamnın dada oluyosa çocuk uyurken leslie 2 milde yap yürüyüş olur![]()
insallah olsun b u sefer artik yaa..
1 saatlik pilates demek mulemmelsin bende kizim birakmadi sagolsun ama gun icinde ilk firsatta tiffany ve leslie 2 mil yapicam bu motivasuonu her zaman yakalayamam...
![]()
Inşallah canim elimden geldiği kadar spor yapacağım haftanın birincisi olacağım inşallah![]()
Herkese güzel pazarlar!
Uyku problemi yaşıyorum bir süredir, sabah 6`da hala uyanıktım..
İnanılmaz uykum oluyor ama uyuyamıyorum..
Dolayısı ile de geç uyanıyorum..
bana uyar anlastik...dileekefem294281 .!.:Canim benim kilo 68
Rekabete girelim istersen belki daha çok hırslaniriz
Buarada 20 dakika triffany yaptım
Oğlumu uyutuncada plates yapacağım ins![]()
bana uyar anlastik...
Herkese güzel pazarlar!
Uyku problemi yaşıyorum bir süredir, sabah 6`da hala uyanıktım..
İnanılmaz uykum oluyor ama uyuyamıyorum..
Dolayısı ile de geç uyanıyorum..
abooooooo kiz maasallah bu ne hiz ben daha kahvaltidan anca kalktim hele dur bi islerimi bitireyim hele sonra bakicam belji cikar yuruyus yaparim once bi cocuklarimi aradan cikarayim sonra wv sonra spor.....anlastik ozaman
bak daha cok hirslandim simdi
ve 40 dakika platesimi de yaptim selulit savar yaptim oldum valla hersey fit olmak icin![]()
Valla çok hırslıyim ben 5. Aya kadar güzel bir vücuda kavuşmak istiyorum seni geçecegim rakibimBen plates yapmiyorum onun yerine leslie eklerim listeme bu ar arada ben cuma zayiflama yarismalarindayim onun icinde faydali olur hem..nolur cok hirs yap ben rekabeti severim disli bir rakibeyimdirde hani...benim kilo 76 kusur boyda 163 falan ahh bi 65 e dussem ...
30 dk yuruyusten geldin simdi havada soguktu ohhh mis miss...
Uzun zamandir kendime soyle zaman ayirip kafami dinleyememistim kulagima sevdigim muzikleri taktim ohh kendime geldim ya hu...
Bu terle bide tifanny bacimi ziyaret ediyim barii ...
Siz hala oturuyomusunuz tembeller hadi canlanin...sporunü yapanlar harictir...