Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ben de anne olmak istiyorum ama kısmet tabi yinede dikkat etmek gerekiyor tabi bi taraftanda zayıflamak istiyosun
bu asil ve adaletli davranış için alkışı hakettin canım
Fndkkrdu...
Merhaba.
Güzelim rica etsem ölçülerimde değişiklik yapar mısın..
Dün unutmuştum tartılmayı biraz yedikten sonra tartıldım. Bu gün yine tartıldım 53.3 çıktı. Baya fark varmış.
Haksızlık olmasın gerçekten zayıflayan arkadaşlara, yoksa önümüzdeki hafta tartıldığımda fazla zayıflamış görüne bilirdim.
Bi de bel ve göbekte fark var.
Bel - 72
Göbek - 87
bugün zumba yapamayacağım sanırım kızlar ama boş geçmeyeceğim günü hareketlerimi yapıcam. yarın off günü olacak belirledim dışarı çıkıcam çünkü . akşam gelince de halim olmaz büyük ihtimal. o yüzden yarın off günüm şimdiden bildireyim
tabi kii hoş geldin
bunu yaparsan wooowww diyecektim ki geç kalkmışsın tam uyamamışsın ama olsun yine günü boş geçme
tebrikler bizeeee
ben 2.5 yıllık evliyim 1 senedir bebek istiyoruz allah nasip ederse ama kiloda vermek istiyorum bildiğin üzere fakat spor yapmaktan çekinmiyorum desem yalan olur ne yapmam lazım bilemedim programda yapmadım onun için
Hamile kalmak isteyenler/hamile olma ihtimali olanlar spor yapmadan önce okuyunuz!
Vücudunuz normalde egzersizlere alışık bir bünye ise yürüyüş ve pilates tarzı sakin sporları tercih ediniz..
Sakın cardio, zıplama, ip atlama gibi egzersizler yapmayınız!
Bünyeniz spora alışkın/yatkınsa bile öncelikle doktorunuza danışınız!
Lütfen hanımlar bilinçsiz davranmayın, Allah muhafaza düşüklere sebep olabilir..
olculerimi yaziyorum
Kilo 68
gobek 97
bel 79
kalca 101
bacak 60
gogus 95
kol 31
olculerim berbat
bende fit olabilecegimmi acaba![]()
olculerimi yaziyorum
Kilo 68
gobek 97
bel 79
kalca 101
bacak 60
gogus 95
kol 31
olculerim berbat
bende fit olabilecegimmi acaba![]()
canım ben sana ilk ayın için Leslie Sansone'nin 3 mil yürüyüşünü öneriyorum yanına ilaveten hergün 100er tane mekik ve bu videoyu öneriyorum çünkü bende senin kilolarındaydım bunları yapmıştım ilk ayımda ve 5 kilo vermiştim ve incelmiştim
[video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]
maasallah supersin ayni sekilde devam aramiza hosgeldinSpor
30 dakika plates
27 dakika julian level 1
250 mekik
3 litre su
hepsini denemis biri olarak tiffany ve jilian derim ustume vazife degil ama duramadim iste...Leslie bi sira yapmıştım bıraktım şimdi julian michael yapiyorum hangisi sence etkili canim
Leslie mi öneriyorsun buarada bor haftadir diet yapiyorum oğlumu emzirdigim icin tam olarak kısıtlayamiyorum ama elimden geldiği kadar dikkat ediyorum
Buarada seni tebrik ederim çok güzel kilo vermissin darısı başıma
aksam kacamak yapmistim kestim cezami:28 dk jillian ( level 1/1)
11 dk tiffany simit ve yan yaglar icin
2 gündür rest yapıyorum ve iki gündür yemeğim dibine vurdum..![]()
Leslie bi sira yapmıştım bıraktım şimdi julian michael yapiyorum hangisi sence etkili canim
Leslie mi öneriyorsun buarada bor haftadir diet yapiyorum oğlumu emzirdigim icin tam olarak kısıtlayamiyorum ama elimden geldiği kadar dikkat ediyorum
Buarada seni tebrik ederim çok güzel kilo vermissin darısı başıma
Canim ozaman şöyle yapayim şimdi julian level 4 günümdeyim bir ay bunu yapayım level 3 e kadar
Sonra 1 ay da leslie yaparım olmazmi
Triffany de yapiyorum hergün
aksam kacamak yapmistim kestim cezami:
32 dk leslie 2 mil
22 dk tiffany ( 2 kez yaptim)
10 dk yarim mekik...
Bugun toplamda 100 dk yi askin spor yaptim ...
tesekkur ederim aslinda yaptikca yapasim geldi ama kizim uyandi biraktim bende...bende![]()
ama 10da spora başlıcam
canım daha önce spor yaptıysan eğer jillian iyidir öneririm![]()
jillian gibi zor bi sporu yapabiliyosan leslieye dönme arada bir yaparsın istersen . sonrasında pilatese başla derim
vuhhhu süpersin canım![]()
Hosbulduk canım tsk ederim hamur işi ve çikolata tatliyi kestim bir hafta oluyor bukez çok istekliyim zayiflayacagimmaasallah supersin ayni sekilde devam aramiza hosgeldin
hepsini denemis biri olarak tiffany ve jilian derim ustume vazife degil ama duramadim iste...
Bende emziriyorum kizimi evet bogazdan fazla kisilmiyor biraZ miktar azalabilir birazda hamurisi yada tatlidan kisilabilir...
Mekik cekiyormussun ayrica begendim tam gaz devam...
aksam kacamak yapmistim kestim cezami:
32 dk leslie 2 mil
22 dk tiffany ( 2 kez yaptim)
10 dk yarim mekik...
Bugun toplamda 100 dk yi askin spor yaptim ...
Gunaydin kizlar hepinize mutlu kacamaksiz bol hareketli ve sporlu pazarlar diliyorum...
bende![]()
ama 10da spora başlıcam
canım daha önce spor yaptıysan eğer jillian iyidir öneririm![]()
jillian gibi zor bi sporu yapabiliyosan leslieye dönme arada bir yaparsın istersen . sonrasında pilatese başla derim
vuhhhu süpersin canım
Jilliana devam ediyorum ozaman canım bana kolay geliyor ve çok güzel ter atıyorum buarada platese de başladım sabah plates akşam jillian yapiyorum