• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

boyum 1.55 kilom 60 basenlerim ve göbeğimden kurtulmam hedefim 50:48:

aynı boydayız :3: benim de kilo 56,4. senlen kapışalım biz :1:

hadi bakem

kilo:
bel:
göbek:
kalça:
üst bacak yani basen:
kol:

bu ölçüleri bekliyoruz. eklenirsin kesinlikle. her hafta cuma bildirim günlerimiz. spor yaptığımız günler de yaptığımız sporu şunu bunu yaptık diye söylüyoruz :34:

Cok hirs yaptim 3 sene once 40 kiloyken ayni boyleydim ne basen vardi ne simitler keske o zaman spor yapsaydim bu hale gelmezdim :1:

ahh ahh 3 sene önceki hallerimi ben de bi özlüyorum ki :ssz: öyle olacam ama ben de ben de sonra eski before ,yeni before, after resimleri eklerim :1::1::1:

aynı boydayız :3: benim de kilo 56,4. senlen kapışalım biz :1:

hadi bakem

kilo:
bel:
göbek:
kalça:
üst bacak yani basen:
kol:

bu ölçüleri bekliyoruz. eklenirsin kesinlikle. her hafta cuma bildirim günlerimiz. spor yaptığımız günler de yaptığımız sporu şunu bunu yaptık diye söylüyoruz :34:

tamam arkadaşım kapışalım sen yeterki iste seennn ne zaman başladın peki

tam bilmiyorum ama en kısa zamanda yazacm inş bu arada basenlerden ve göbekten kurtulmam lazımmmm

ilk sayfada egzersiz video linkleri de var bir incele. kendine uygun olan bi program yap. genel olarak cardio + bölgesel egzersizler yapabilirsin. ya da pilatese yönelebilirsin. mesela ben zumba yapıyorum ardından kalça-basen, bel-karın , kol-sırt hareketleri yapıyorum :51:

beni de alın aranıza:kkk:

ölçülerini ilk sayfadaki gibi eksiksiz bildirirse listeye ekliyebilirim canım :31:

kilo:
bel:
göbek:
kalça:
üst bacak yani basen:
kol:

aynen bunun gibi
ahh ahh 3 sene önceki hallerimi ben de bi özlüyorum ki :ssz: öyle olacam ama ben de ben de sonra eski before ,yeni before, after resimleri eklerim :1::1::1:

ayy ne güzel 3 sene önce zayıfmışsınız ben kendimi bildim bileli kiloluydum ilk kez bu yıl zayıfım :31:
zayıf sayılmaz ama ilk kez 50lerdeyim en son küükken 50ydim galiba :1:

selamlar herkese

yeni uyandım hemen kilo bildirimimi yapıyorum, ayrıca dün egzersizimi de yapmadım :17:

kilo 70 (bir kilo fazla çıktım ama belki regldendir :17:)
bel 88 (aynı)
göbek 95 (aynı)
kalça 104 (aynı)
kol 32 (aynı)
bacak 62 (aynı)
spor saatim 2 saat 50 dakika

dün çok sinirliydim, okudum yazılanları ama ben yazmadım, sinirliydim :52: dışarı yürüyüşümü yapacaktım, banyoya girdim ama bu soğukta buzzz gibi suyla yıkanmak zorunda kaldım, o kadar üşüdüm ki günün geri kalanını yorgan altında geçirdim.

gerçekten yaşamayı bilmiyor şu ingilizler. çeşmenin sıcak soğuk ayrımı bile yok. önceden ısıtma tuşuna basıyorsun ve şansına su ya sıcaktır ya soğuktur.

musluğu açtığımda sıcak su akmasını özlediiimmm.

bu arada şimdi bana ceza mı var :52::17::52:

Son düzenleme:
selamlar herkese

yeni uyandım hemen kilo bildirimimi yapıyorum, ayrıca dün egzersizimi de yapmadım :17:

kilo 70 (bir kilo fazla çıktım ama belki regldendir :17:)
bel 88 (aynı)
göbek 95 (aynı)
kalça 104 (aynı)
kol 32 (aynı)
bacak 62 (aynı)

dün çok sinirliydim, okudum yazılanları ama ben yazmadım, sinirliydim :52: dışarı yürüyüşümü yapacaktım, banyoya girdim ama bu soğukta buzzz gibi suyla yıkanmak zorunda kaldım, o kadar üşüdüm ki günün geri kalanını yorgan altında geçirdim.

gerçekten yaşamayı bilmiyor şu ingilizler. çeşmenin sıcak soğuk ayrımı bile yok. önceden ısıtma tuşuna basıyorsun ve şansına su ya sıcaktır ya soğuktur.

musluğu açtığımda sıcak su akmasını özlediiimmm.

bu arada şimdi bana ceza mı var :52::17::52:

evvveeettt sana da ceza var ölçülerde değişim yok :34: sen de 150 mekik ve bacak hareketi yapacaksın :54:

ayy kış günü soğuk suda yıkanmak:53: geçmiş olsun denir buna anca:53: ay buarada bütün hatunlar aynı hafta regl olmuşuz :17::1:

ayy ne güzel 3 sene önce zayıfmışsınız ben kendimi bildim bileli kiloluydum ilk kez bu yıl zayıfım :31:
zayıf sayılmaz ama ilk kez 50lerdeyim en son küükken 50ydim galiba :1:

bundan sonraki hayatına zayıf hatun olarak devam edicen hazırla psikolojini:9::9::9:

bundan sonraki hayatına zayıf hatun olarak devam edicen hazırla psikolojini:9::9::9:

ben yeni üye olduğum için pek bilmiyorum sizlere mesaj yazarken felan nerelerden yazılıyo çok zorlanıyorum sürekli çıkış yapmam gerekiyor normalde mesaja cevap verirken sizlerdemi öyle yapıyosunuz yardımcı olursanız sevinirim

sayfanın başında ve sonunda konuya cevap ver ! şeklinde buton var ordan yazabilirsin ya da bir mesaj alıntılayarak cevap yazabilirsin :31: konudan çıkış yapmana gerek yok yeni mesajları f5 e basarak da takip edebilirsin. kullanıcı panelindede bu konu başlığını görürsün oradan kontrolleri yapabilirsin :34:

sayfanın başında ve sonunda konuya cevap ver ! şeklinde buton var ordan yazabilirsin ya da bir mesaj alıntılayarak cevap yazabilirsin :31: konudan çıkış yapmana gerek yok yeni mesajları f5 e basarak da takip edebilirsin. kullanıcı panelindede bu konu başlığını görürsün oradan kontrolleri yapabilirsin :34:

çok tşk ederim yardımların içinn rakibim :D

ben de gideyim bugünkü sporumu yapayım bari. hoşçakalın hatunlar :80:

Back
X