Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

2 gun boyunca kacirdim ustune koca tabak rus salatasi da +400 oldu :KK5: neyse dikkat edicem en azindan yilbasi aksamina kadar :KK1: cok yanlis besleniyorum mesela hala kahvlti yapmadim insan yemek yemeye usenir mi ben useniyorum :KK14:

yılbaşı akşamı herkese az torpil var zaten :KK1: ama ama normalde yemeklere dikkat :KK20: çok yediysek sporla telafi lazım. ben öyle yapıyorum fazla yediysem + 15 dk uzatıyorum sporu misal . hadi bakalım kızlar haftaya ikinizi özellikle takip edicem he ona göre:KK23:

özdens de cezalı o zaman iki kişi cezalı bu hafta görünüşe göre :KK45: ozaman 150 mekik belirlenmişti zaten o yapılsın. ayrıca yemeklere dikkat edilecek özellikle fındıkcığım sen :KK20: bir de bu hafta sporunuzu güzel yapmaya çalışın oldu mu :KK54:

tamam canım bana uyar :KK31: akşamada birinciyi seçelim sottileden bildirimini yapsın :KK31:
2 gun boyunca kacirdim ustune koca tabak rus salatasi da +400 oldu :KK5: neyse dikkat edicem en azindan yilbasi aksamina kadar :KK1: cok yanlis besleniyorum mesela hala kahvlti yapmadim insan yemek yemeye usenir mi ben useniyorum :KK14:

yılbaşı çok az torpil var canım merak etme :KK1:

Bu gercek miiiiiiii :KK53:

Eklentiler

• $Screenshot_2014-02-03-13-13-08.jpg
    $Screenshot_2014-02-03-13-13-08.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 68
Merhaba...

Geçen hafta aranıza katılacaktım ama olmadı, yine hastalandım. Son aylarda kaç kez hastalandım..

Bu haftadan ben de sizinleyim.

Ölçülerim...

Kilo - 54.5
Göğüs - 88
Bel - 75
Göbek - 88
Kalça - 93
Üst bacak - 54
Üst kol - 28

Bu gercek miiiiiiii :KK53:

gerçekse şok yani :KK53:

Merhaba...

Geçen hafta aranıza katılacaktım ama olmadı, yine hastalandım. Son aylarda kaç kez hastalandım..

Ölçülerim...

Kilo - 54.5
Göğüs - 88
Bel - 75
Göbek - 88
Kalça - 93
Üst bacak - 54
Üst kol - 28

hoşgeldin canım geçmiş olsun :KK31:

Merhaba...

Ölçülerim...

Kilo - 54.5
Göğüs - 88
Bel - 75
Göbek - 88
Kalça - 93
Üst bacak - 54
Üst kol - 28

hoş geldin :KK34: aktif görelim bu hafta seni haydi bakalım :21:

kızlar spor yapamadığınız ya da içinizden gelmediği günlerde müzik açıp az göbek atın :KK53: hiç yoktan iyidir kan dolaşımı hareket eder biraz hiç değilse emi :KK66:

$8872_207215622764410_523119878_n.jpg

bir blogdan buldum alıntıdır paylaşan kişiye saygısızlık olmasın :KK31:

burda da faydalanalım istedim.. kısacası irade
:KK31:

değilmi ya haftasonu geldimmi aman eşim evde donat kahvaltı sofrasını :18:
öğleyin aman ailece sofradayız yesem bişey olmaz :nazar:
dışarı çıkınca ye aburu cuburu ipin ucu kaçsın sonra pazartesi olunca amanın benim ölçüler almış başını gidiyo:KK52::KK52::KK52::KK45:
fındıkkurdu biz cuma diyoruz sende katılırsan bize cumaya startı verelim:nazar:
beni de alın aranızaEn Büyük KK

hatunlar okuyun:KK34: gördüm üşendin oku çabuk yararına bunlar :KK4:

BİR BÖLGEDEN YAĞ ATMAK MÜMKÜN MÜ?

Sauna belt ve de Her gün yapılan yüzlerce mekik ya da karın sıkıştırma hareketleri de bel bölgesinde yağ atmak ve beli inceltmek için yeterli değildir.Bunlar sadece sistemin bir yan ürünü olarak kullanılmalı ve o kas gruplarını gergin tutar ve sıkılaştırır.

Yapılan araştırmalar bir bölgeden yağ atmanın mümkün olmadığını gösterdi. vücut yağ yakarken genetik şifresi doğrultusunda vücudun her tarafından değişik miktarlarda yağ atabiliyor. Mekik ve karın sıkıştırma çalışmaları bu bölgedeki yağları yakmaz, yalnızca buradaki kasları geliştirip gererek, sıkı bir görünüm elde edilmesini sağlar.

Örneğin, bazı kişiler öncelikle bel bölgesinden zayıflayıp üst bölgelerden daha yavaş yağ atarken, bazı kişiler bel bölgesindeki yağları hızla atamayıp, üst bölge ya da diğer bölgelerden daha hızlı yağ atabiliyor. Bu nedenle bölgesel zayıflamaya yönelik bir program mevcut olamıyor .Tek çare kardio egzerszilerdir.Haftada 3-4 kez 25- 35 dakika –koşu-bisiklet –kürek gibi aerob.

BÜYÜK KAS GRUPLARINI ÇALIŞTIRIN

Çok yağ yaktıran kaslarınızı çalıştırın: Ne kadar çok kasınız çalışırsa, yaktığınız kalori miktarı o kadar çok demektir, sadece oturuyor olsanız bile. Eğer amacını yağlarınızdan kurtulmaksa, en çok yağ yakmanızı sağlayacak kaslarınızı çalıştırmanız gerekiyor ki; bunlar baldır, kalça ve göğüs kaslarınızdır.

Gücünüzü arttırın: Aerobik çalışmanızda daha fazla kalori yakmak için ya yaptığınız egzersizin şiddetini ya da hızınızı arttırın. Örneğin koşu bandında çalışıyorsanız, yokuş çıkmak 50 kalori daha fazla yakmanızı sağlayacaktır.

YAĞ YAKIMI
Kısa süreli ve süratli eforlarda %100’ karbonhidratlardan sağlanır. Egzersizin uzun süreli olması, organizmada deri altında biriken yağ tabakalarının erimesine neden olur.

yani hatunlar kısa süreli hareketlerde vücut karbonhidratları postalıyormuş bünyeden :KK34:

DİKKAT !!!YAĞLARIN DEVREYE GİRİŞİ ÇEŞİTLİ KAYNAKLARDA FARKLI FARKLI OLSADA 12 DAKIKADAN SONRA SİSTEM DEVREYE GİRİYOR.ETKİ İÇİN YAĞLARIN DAHA KOLAY ERİMESİ İÇİN 20 DAKIKANIN ÜSTÜNE KESİNLİKLE ÇIKILMALI…..

Son düzenleme:
Buldummmm :KK28:
★★★★★★★ Hedef bu hatun gibi olmak.... aynisinin tipkisi kemiklerim sayilsin istiyorum ama cok fit goruneyim ★★★★★★

Eklentiler

• $Screenshot_2014-02-03-15-17-39-1.jpg
    $Screenshot_2014-02-03-15-17-39-1.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 43
Buldummmm :KK28:
★★★★★★★ Hedef bu hatun gibi olmak.... aynisinin tipkisi kemiklerim sayilsin istiyorum ama cok fit goruneyim ★★★★★★

istesem de bu hatun gibin olamam hatlarım yuvarlak çünküm :KK35: ama sen ol , ol da before and after fotosu koy :KK51:

X