Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de ağırlık çalışmak istemiyorum göğüslerim büyük sarkmasından korkuyorum kollar da bıngıl bıngıl oldu iyice:) göbek konusuna hiç girmiyorum. şuan ne yapıyorsun devam ediyor musun hala?
evet hafta başından beri hergün gidiyorum. bugün sabah erken uyandım gittim.
20 dk eliptik bisiklet
25 dk normal bisiklete bindim.
20 dk sauna da terledim.
10 dk da buhar banyosu tamamdır.
Akşama gözüm alırsa gidip 1 saat daha kardiyo yapmayı düşünüyorum.
bu arada ölçülerimiz birbirine yakın. sen kaç kilosun?
benimde göüslerim büyük hiç sevmiyorum![]()
:2:Hanimlar ilk olcum ve bildirim gunumuz hani nerede bakiim..
Neyse siftah benden bereket allahtan...
Bel 90
Gobek 101
Basen 105
Bacak 62
Kol 32
Toplam spor 3.5 saat
bu arada ben de ölçüleri yazayım
bacak 57
kalça 107
göbek 109
bel 89
göğüs 100
kol 33
pilates incelme konusunda çok başarılıdır aslında haftada 2 kere derslere katılın bence zamanla iyi gelecektir.
ölçüm bildirim
kilo:53,8
bel:67,5
göbek:81,5
basen:91,5
bacak:51
1,5 cm incelme var bu hafta 1,6 kilo da vermişim...ödemlere elveda dedim bakalım devam![]()
:2:Hanimlar ilk olcum ve bildirim gunumuz hani nerede bakiim..
Neyse siftah benden bereket allahtan...
Bel 90
Gobek 101
Basen 105
Bacak 62
Kol 32
Toplam spor 3.5 saat
merhaba kızlar okuyordum hemen üye oldum. 2 haftadır zayıflamaya çalışıyorum 1 hafta önce de bir salona yazıldım. eve yakın diye tercih ettim ama içerde ne hoca var ne bişey haftada 2 gün pilates var o da çok iyi gelmedi bana. ah havalar iyi olsa çıkar 1 saat koşarım eve gelir pilates yaparım gidip saçma sapan bir yere 3 aylık para verdim. ama azimle her gün 90 dakika spor yapıyorum. ölçülerimi dün alabildim metre yoktu evde:) aranızda salona giden var mı kalori yakmak için hangi aletleri tercih ediyorlar. yürüyüş bandı eliptik bisikleti kullanıyorum ama kol göğüs ve göbek için ne kullancam bilmiyorum. bir de evde pilates yapanlar her hangi bi sakatlanma oluyor mu?
bacak 57
kalça 107
göbek 109
bel 89
göğüs 100
kol 33
kilom = 73
bel = 94
göbek = 100
kalça = 105
kol = 31
bacak = 47
pilates incelme konusunda çok başarılıdır aslında haftada 2 kere derslere katılın bence zamanla iyi gelecektir.
ölçüm bildirim
kilo:53,8
bel:67,5
göbek:81,5
basen:91,5
bacak:51
1,5 cm incelme var bu hafta 1,6 kilo da vermişim...ödemlere elveda dedim bakalım devam![]()
cuma günü bildirim ölçülerim
kilo:56,4 (300 gr gitmiş ancaadet dönemindeyim. ondan sebep olsa gerek )
bel:70 (1 cm incelmiş)
kalça:98,5 (1,5 cm incelmiş)
bacak:58,5 (1.5 cm incelmiş)
göbek:90 (1 cm incelmiş)
kol:29 (1 cm incelmiş)
hadi bakam hayırlısı
hoş geldin aramızafındıkkurdu eklemediyse gelince ekler seni de listeye
![]()
oo çok güzel
bacak 57
kalça 107
göbek 109
bel 89
göğüs 100
kol 33
canım şuanda heralde en çok incelen sensin![]()
herkes bildirmedi sanırım ama şimdilik sanırım benim. vücudum ödemli şuan sanırım haftaya daha farkedilir sonuçlar olur. kilo olarak olmasa da cm ler açısından moral buldumhaftaya kilo farkı da koyarım ben
Sıra geldi benim bildirimime
kilo 57.7 ( 300 gr almışım )
bel 73 (2 cm incelmişim)
göbek 85 ( 2 cm incelmişim )
toplamda 4 cm incelmişim +300 almışım :18:
vereceğiniz cezaya hazırım a dostlar ama bugün reglimin ilk günü bugünü ceza dışı syaınız sporda yapmıcam karın ağrısından ağlıyabilirim heran
ama ceza istiyorum yemekle ilgili olsun ama incelmemle ilgili bi sıkıntım yoksporuma +150 mekik alabilirim ama
![]()
Gunaydin kizlar ben cezama raziyim cunku spor yapamadim hatta yapmis sayilirim kol calistim dun 1 kg seker hamuru yogurdum pasta siparisim var yilbasi icin o yuzden spor fln yapamiyorum onlarin figurleriyle ugrastim teslim etseydim hayirlisiyla![]()
Kol 24
Bek 62
Gobek 70
Kalca 88.5
Bacak 50
Kilo 46.2
bence o 300 gr da kesinlikle reglinle ilgili. benim de 2. günüm. dün ben de spor yapamadım ağrım vardı. bugün yapabilirim sanırım. haftaya cuma ikimizin de yüzü gülecek bencediğer arkadaşlar da gelsin de kararlaştıralım belki sana eşlik edecekler de çıkar
Caniimmm gordun iste popomu eski halindeeeenn eser yook simdi![]()
Bbugun 1,5 saat egzersiz yapicam yarim saate yuruyuse cikicam simdi dun az yedim 1,5 kg vermisim. 51,5. Oldum . Hedef 50
evet benim de dikkatımı çekti:) 79 kg oldum 81 dim. boyum 174 senin?
ben de 5 gündür gidiyorum her gün 50 dakika koşu bandı yüksek tempoda 15 dakika eliptik bisiklet 15 dakika da normal bisiklete biniyorum o da sanki bi işe yaramıyor gibi geliyor bilmiyorum. bi 10 dakika da adını bilmediğim şeyleri deneyip bitiriyorum. dediğim gibi hoca yok kandırdılar beni ama eve çok yakın olunca kış mevsiminde idare edicem artık. bir de çok spor yapan biri değildim ama hiç hamlık ağrısı falan çekmiyorum sanki bir işe yaramıyor gibi geldi:)
kalçadan galima 0.5 gitmiş ben yanlış yazmışım senin kalça ölçünü![]()
kilo almışsın diğerleri aynı
iş yoğunluğun olduğu için spor yapmamana bişey diyemiyorum ama kilo olmamış hiç 400 gr almışsın![]()
özdens de cezalı o zaman iki kişi cezalı bu hafta görünüşe göreozaman 150 mekik belirlenmişti zaten o yapılsın. ayrıca yemeklere dikkat edilecek özellikle fındıkcığım sen
bir de bu hafta sporunuzu güzel yapmaya çalışın oldu mu
![]()