• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

ben de ağırlık çalışmak istemiyorum göğüslerim büyük sarkmasından korkuyorum kollar da bıngıl bıngıl oldu iyice:) göbek konusuna hiç girmiyorum. şuan ne yapıyorsun devam ediyor musun hala?

ben de ağırlık çalışmak istemiyorum göğüslerim büyük sarkmasından korkuyorum kollar da bıngıl bıngıl oldu iyice:) göbek konusuna hiç girmiyorum. şuan ne yapıyorsun devam ediyor musun hala?

evet hafta başından beri hergün gidiyorum. bugün sabah erken uyandım gittim.
20 dk eliptik bisiklet
25 dk normal bisiklete bindim.
20 dk sauna da terledim.
10 dk da buhar banyosu tamamdır.
Akşama gözüm alırsa gidip 1 saat daha kardiyo yapmayı düşünüyorum.

bu arada ölçülerimiz birbirine yakın. sen kaç kilosun?
benimde göüslerim büyük hiç sevmiyorum :(

pilates incelme konusunda çok başarılıdır aslında haftada 2 kere derslere katılın bence zamanla iyi gelecektir.

ölçüm bildirim
kilo:53,8
bel:67,5
göbek:81,5
basen:91,5
bacak:51
1,5 cm incelme var bu hafta 1,6 kilo da vermişim...ödemlere elveda dedim bakalım devam:52:

evet hafta başından beri hergün gidiyorum. bugün sabah erken uyandım gittim.
20 dk eliptik bisiklet
25 dk normal bisiklete bindim.
20 dk sauna da terledim.
10 dk da buhar banyosu tamamdır.
Akşama gözüm alırsa gidip 1 saat daha kardiyo yapmayı düşünüyorum.

bu arada ölçülerimiz birbirine yakın. sen kaç kilosun?
benimde göüslerim büyük hiç sevmiyorum :(

evet benim de dikkatımı çekti:) 79 kg oldum 81 dim. boyum 174 senin?
ben de 5 gündür gidiyorum her gün 50 dakika koşu bandı yüksek tempoda 15 dakika eliptik bisiklet 15 dakika da normal bisiklete biniyorum o da sanki bi işe yaramıyor gibi geliyor bilmiyorum. bi 10 dakika da adını bilmediğim şeyleri deneyip bitiriyorum. dediğim gibi hoca yok kandırdılar beni ama eve çok yakın olunca kış mevsiminde idare edicem artık. bir de çok spor yapan biri değildim ama hiç hamlık ağrısı falan çekmiyorum sanki bir işe yaramıyor gibi geldi:)

cuma günü bildirim ölçülerim

kilo:56,4 (300 gr gitmiş anca :37: adet dönemindeyim. ondan sebep olsa gerek )
bel:70 (1 cm incelmiş)
kalça:98,5 (1,5 cm incelmiş)
bacak:58,5 (1.5 cm incelmiş)
göbek:90 (1 cm incelmiş)
kol:29 (1 cm incelmiş)

:2:Hanimlar ilk olcum ve bildirim gunumuz hani nerede bakiim..
Neyse siftah benden bereket allahtan...:1:

Bel 90
Gobek 101
Basen 105
Bacak 62
Kol 32
Toplam spor 3.5 saat

hadi bakam hayırlısı:6:
bu arada ben de ölçüleri yazayım

bacak 57
kalça 107
göbek 109
bel 89
göğüs 100
kol 33

hoş geldin aramıza :3: fındıkkurdu eklemediyse gelince ekler seni de listeye:31:

pilates incelme konusunda çok başarılıdır aslında haftada 2 kere derslere katılın bence zamanla iyi gelecektir.

ölçüm bildirim
1,5 cm incelme var bu hafta 1,6 kilo da vermişim...ödemlere elveda dedim bakalım devam:52:

oo çok güzel :51::51:

:2:Hanimlar ilk olcum ve bildirim gunumuz hani nerede bakiim..
Neyse siftah benden bereket allahtan...:1:

Bel 90
Gobek 101
Basen 105
Bacak 62
Kol 32
Toplam spor 3.5 saat

toplamda 5 cm incelmişsin tebrik ederim :46: ama belden 1 cm almışsın :31:

merhaba kızlar okuyordum hemen üye oldum. 2 haftadır zayıflamaya çalışıyorum 1 hafta önce de bir salona yazıldım. eve yakın diye tercih ettim ama içerde ne hoca var ne bişey haftada 2 gün pilates var o da çok iyi gelmedi bana. ah havalar iyi olsa çıkar 1 saat koşarım eve gelir pilates yaparım gidip saçma sapan bir yere 3 aylık para verdim. ama azimle her gün 90 dakika spor yapıyorum. ölçülerimi dün alabildim metre yoktu evde:) aranızda salona giden var mı kalori yakmak için hangi aletleri tercih ediyorlar. yürüyüş bandı eliptik bisikleti kullanıyorum ama kol göğüs ve göbek için ne kullancam bilmiyorum. bir de evde pilates yapanlar her hangi bi sakatlanma oluyor mu?

canım geçen sene fitnessa gitmiştim koşu bandı ve bisiklet çok iyiydi :31:
spor + diyetle 3 ayda 16 kilo vermiştim

bu arada ben de ölçüleri yazayım

bacak 57
kalça 107
göbek 109
bel 89
göğüs 100
kol 33

listeye ekliyorum tatlım hoşgeldin aramıza :31:

kilom = 73
bel = 94
göbek = 100
kalça = 105
kol = 31
bacak = 47

aynısın canım yeni geldiğin için tabi :31: haftaya senden çok iyi şeyler bekliyorum :31:

ölçüm bildirim

canım toplamda 3 cm incelmişsin çok güzel kilo vermişsin devamını bekliyorummm :46:

en çok kilo verende sensin :46:

cuma günü bildirim ölçülerim

kilo:56,4 (300 gr gitmiş anca :37: adet dönemindeyim. ondan sebep olsa gerek )
bel:70 (1 cm incelmiş)
kalça:98,5 (1,5 cm incelmiş)
bacak:58,5 (1.5 cm incelmiş)
göbek:90 (1 cm incelmiş)
kol:29 (1 cm incelmiş)

hadi bakam hayırlısı:6:

hoş geldin aramıza :3: fındıkkurdu eklemediyse gelince ekler seni de listeye:31:

oo çok güzel :51::51:

canım şuanda heralde en çok incelen sensin :46:

Sıra geldi benim bildirimime :17:

kilo 57.7 ( 300 gr almışım )
bel 73 (2 cm incelmişim)
göbek 85 ( 2 cm incelmişim )

toplamda 4 cm incelmişim +300 almışım :18:

vereceğiniz cezaya hazırım a dostlar ama bugün reglimin ilk günü bugünü ceza dışı syaınız sporda yapmıcam karın ağrısından ağlıyabilirim heran :14:

ama ceza istiyorum yemekle ilgili olsun ama incelmemle ilgili bi sıkıntım yok :31: sporuma +150 mekik alabilirim ama :17:

canım şuanda heralde en çok incelen sensin :46:

herkes bildirmedi sanırım ama şimdilik sanırım benim. vücudum ödemli şuan sanırım haftaya daha farkedilir sonuçlar olur. kilo olarak olmasa da cm ler açısından moral buldum:21: haftaya kilo farkı da koyarım ben :31:

herkes bildirmedi sanırım ama şimdilik sanırım benim. vücudum ödemli şuan sanırım haftaya daha farkedilir sonuçlar olur. kilo olarak olmasa da cm ler açısından moral buldum:21: haftaya kilo farkı da koyarım ben :31:

ödem vardır canım illaki benim bile sabah olmama rağmen karnım düzdü sabah 1 saat içinde göbeğim hamile gibi çıktı :14:

Sıra geldi benim bildirimime :17:

kilo 57.7 ( 300 gr almışım )
bel 73 (2 cm incelmişim)
göbek 85 ( 2 cm incelmişim )

toplamda 4 cm incelmişim +300 almışım :18:

vereceğiniz cezaya hazırım a dostlar ama bugün reglimin ilk günü bugünü ceza dışı syaınız sporda yapmıcam karın ağrısından ağlıyabilirim heran :14:

ama ceza istiyorum yemekle ilgili olsun ama incelmemle ilgili bi sıkıntım yok :31: sporuma +150 mekik alabilirim ama :17:

bence o 300 gr da kesinlikle reglinle ilgili. benim de 2. günüm. dün ben de spor yapamadım ağrım vardı. bugün yapabilirim sanırım. haftaya cuma ikimizin de yüzü gülecek bence:34: diğer arkadaşlar da gelsin de kararlaştıralım belki sana eşlik edecekler de çıkar :27:

Gunaydin kizlar ben cezama raziyim cunku spor yapamadim hatta yapmis sayilirim kol calistim dun 1 kg seker hamuru yogurdum pasta siparisim var yilbasi icin o yuzden spor fln yapamiyorum onlarin figurleriyle ugrastim teslim etseydim hayirlisiyla :14:
Kol 24
Bek 62
Gobek 70
Kalca 88.5
Bacak 50
Kilo 46.2

Caniimmm gordun iste popomu eski halindeeeenn eser yook simdi :D

Bbugun 1,5 saat egzersiz yapicam yarim saate yuruyuse cikicam simdi dun az yedim 1,5 kg vermisim. 51,5. Oldum . Hedef 50

$tumblr_mu8f0eW9Ux1rok9s0o1_500.webp

$tumblr_mue1l55g8e1rok9s0o1_500.webp

$tumblr_mv1crcjtbv1rok9s0o1_500.webp

$tumblr_mxogwjs63z1rn1i8ao1_500.webp Şurda dikkatimi çeken kızın dağınıklığı :1:

$tumblr_mxz00wIVQP1rn1i8ao1_500.webp

$tumblr_my0g60qYns1rn1i8ao1_500.webp

$tumblr_my1lm0rZNC1rn1i8ao1_500.webp

Gunaydin kizlar ben cezama raziyim cunku spor yapamadim hatta yapmis sayilirim kol calistim dun 1 kg seker hamuru yogurdum pasta siparisim var yilbasi icin o yuzden spor fln yapamiyorum onlarin figurleriyle ugrastim teslim etseydim hayirlisiyla :14:
Kol 24
Bek 62
Gobek 70
Kalca 88.5
Bacak 50
Kilo 46.2

kalçadan galima 0.5 gitmiş ben yanlış yazmışım senin kalça ölçünü :1:
kilo almışsın diğerleri aynı :50:

iş yoğunluğun olduğu için spor yapmamana bişey diyemiyorum ama kilo olmamış hiç 400 gr almışsın :50:

bence o 300 gr da kesinlikle reglinle ilgili. benim de 2. günüm. dün ben de spor yapamadım ağrım vardı. bugün yapabilirim sanırım. haftaya cuma ikimizin de yüzü gülecek bence:34: diğer arkadaşlar da gelsin de kararlaştıralım belki sana eşlik edecekler de çıkar :27:

bilmiyorum canım ama sanmıyorum bu hafta yedim bayağı :50:

Caniimmm gordun iste popomu eski halindeeeenn eser yook simdi :D

Bbugun 1,5 saat egzersiz yapicam yarim saate yuruyuse cikicam simdi dun az yedim 1,5 kg vermisim. 51,5. Oldum . Hedef 50

çok güzel kilo vermişsin canım :46:

evet benim de dikkatımı çekti:) 79 kg oldum 81 dim. boyum 174 senin?
ben de 5 gündür gidiyorum her gün 50 dakika koşu bandı yüksek tempoda 15 dakika eliptik bisiklet 15 dakika da normal bisiklete biniyorum o da sanki bi işe yaramıyor gibi geliyor bilmiyorum. bi 10 dakika da adını bilmediğim şeyleri deneyip bitiriyorum. dediğim gibi hoca yok kandırdılar beni ama eve çok yakın olunca kış mevsiminde idare edicem artık. bir de çok spor yapan biri değildim ama hiç hamlık ağrısı falan çekmiyorum sanki bir işe yaramıyor gibi geldi:)

Benim boy 1.60
Bana göre senin boyun iyi kilonda iyi sayılır. :ssz:
bEN daha öncede fitness falan yapmıştım o yüzden ağrım benimde olmadı ama ilk iki plates dersinden sonra baya ağrı olmuştu.

özdens de cezalı o zaman iki kişi cezalı bu hafta görünüşe göre :45: ozaman 150 mekik belirlenmişti zaten o yapılsın. ayrıca yemeklere dikkat edilecek özellikle fındıkcığım sen :20: bir de bu hafta sporunuzu güzel yapmaya çalışın oldu mu :54:

kalçadan galima 0.5 gitmiş ben yanlış yazmışım senin kalça ölçünü :1:
kilo almışsın diğerleri aynı :50:

iş yoğunluğun olduğu için spor yapmamana bişey diyemiyorum ama kilo olmamış hiç 400 gr almışsın :50:

2 gun boyunca kacirdim ustune koca tabak rus salatasi da +400 oldu :5: neyse dikkat edicem en azindan yilbasi aksamina kadar :1: cok yanlis besleniyorum mesela hala kahvlti yapmadim insan yemek yemeye usenir mi ben useniyorum :ssz:

özdens de cezalı o zaman iki kişi cezalı bu hafta görünüşe göre :45: ozaman 150 mekik belirlenmişti zaten o yapılsın. ayrıca yemeklere dikkat edilecek özellikle fındıkcığım sen :20: bir de bu hafta sporunuzu güzel yapmaya çalışın oldu mu :54:

memkike ek olarak bacak hareketi de yapın mahsun kalmasın :23:

Back
X