Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

selam kızlar spor salonuna yazılcam fitness mi yoksa pilates mi önerirsiniz sıkılaşmak ve 5 kilo fazlam var ondan kurtulmak istiyorum bilgisi olanlar lütfen yardım etsin

İkisini de yapma imkanın yok mu?
Pilates hatlarını esnetir, yuvarlar, şekillendirir..
fitness kolay kilo verdirir, sıkılaştırır; fakat biraz hantal bir duruş verebilir..
İkisini birden yaparsan süper olursun.. (;

Son düzenleme:

İkisini de yapma imkanın yok mu?
Pilates hatlarını esnetir, yuvarlar, şekillendirir..
fitness kolay kilo verdirir, sıkılaştırır; fakat biraz hantal bir duruş verebiliriz..
İkisini birden yaparsan süper olursun.. (;

tşk ederim cnm tavsiyen için :KK16:

Canim
kilo 53
Bel 63
Popo93,5
Bacak53
Kol 24

canım bunları kaydettim zaten sen bi bak listeye hangisi eksikse onu ölç olur mu :KK31:

1 yerin eksik çünkü göbek çevren galiba :KK31:

Kızlar ben sık giremiyorum. Ama arada okumaya çalışıyorum, gaza geliyorum vallahi, bu bana yetiyor. Ben siZden 1 hafta önce başlamıştım. 2 haftayı bitirdim yani.
Kesinlikle bırakmayın kesinlikle işe yarıyor.
Çok beğendiğim ithal bir kot pantolonu düğmesi kapanmadığı için alamamıştım. Karnımı içime çektim zorlandım falan nafile.. Kız kardeşim denedi ona oldu ve o satın aldı. Üzerinden bir ay geçti, ve ben dün o pantolonu denedim. Kardeşimde ben de inanamadık. Düğme rahat kapandı. Hemen ölçtük, belim 70 den 68 e düşmüş. Göbek de 1 cm incelmiş. Ama basenlerde bir değişikşik yok. Ben karın ve bel egzersizleri yapıyorum tamamen. Günlük 40-45 dk sürüyor. Yediklerime dikkat ediyorum, bu da bana 1,5-2 kg verdirmiş. Bu kadar kısa sürede bu kadar hızlı sonuç beni çok şaşırttı.

canım bildirim yapabilirsen eğer sevinirim bildirim yapmayanları listeeden çıkarıcaz çünkü :KK31:

Allah`ım yaa benim koca bir popom var! :KK4:
Bugün dayanamadım ölçeyim bir dedim, 95 cm, sanırım diğer ölçümü yanlış almışım, gerçi yarım cm var arada ama 95 95`tir! :KK43:
Ne ara büyüttüm ben bunu bu kadar yaa..
Ay küçülteceğim ama inanılmaz inat ettim! :KK47:

bende yanlış ölçmüşüm:KK50: yani doğrusu hani 2şer cm gitmiş demiştim ya evde iki mezura var biri yanlış ölçüyomuş :KK50:
sandığım kadar incelmemişim meğer :KK50:

en büyük ölçüler benim sanırım =(

kilom = 73
bel = 94
göbek = 100
kalça = 105
kol = 31
en dertli olduğum yer göğüsler = 108 :KK14::KK43:

tamam canım listeye eklicem yalnız bildirim yapmayı unutma yarın :KK31:

en büyük ölçüler benim sanırım =(

kilom = 73
bel = 94
göbek = 100
kalça = 105
kol = 31
en dertli olduğum yer göğüsler = 108 :KK14::KK43:

canım göğüsler için şınav çekmeni öneririm çok etkili internetten bi bak istersen yarı şınav pozisyonunu yapabilirsin mesela :KK31:

birde canım bacak ölçünü yazar mıısın :KK31:

canım göğüsler için şınav çekmeni öneririm çok etkili internetten bi bak istersen yarı şınav pozisyonunu yapabilirsin mesela :KK31:

merhaba kızlar bende kilo vermek ve sıkılaşmak istiyorum ama hangi sporu yapacağımı henüz bulamadım leslie e bşladım ama bzı arkadaşlar bacakları kalınlaştırıyor dedi korktum bıraktım ilk sayfadaki videoları inceledim ama henüz karar vermiş değilim

merhaba kızlar bende kilo vermek ve sıkılaşmak istiyorum ama hangi sporu yapacağımı henüz bulamadım leslie e bşladım ama bzı arkadaşlar bacakları kalınlaştırıyor dedi korktum bıraktım ilk sayfadaki videoları inceledim ama henüz karar vermiş değilim

Hoşgeldin canım.. (;
Yürüyüşün bacak kalınlaştırdığı nerede görülmüş ya Hû.. :-)
İlk sayfada egzersizlerimiz var, oradan karma bir program oluşturabilirsin sorunlu bölgene göre.. (;

aramıza katılırsan seviniriz canım :KK31:

kim demiş leslinin bacak kalınlaştırdığını :KK53: Leslie bacıma laf yok ben ilk spora onunla başladım bacaklarım gayet inceldi ve zayıfladım yani ama sıkıldım bıraktım sonra :KK31:

şimdi yeni videosu var galiba onu yaparım belki :KK31:

canim bel olcum zaten orasi iste gobek olcusu ne yahu :) gobegim yooku bel olcusu 63 iste findk:KK12:iim

$tumblr_mmhcfbi1cA1rj6k3yo1_500.jpg

$tumblr_mn5hkzpAgi1r2i5dpo1_500.jpg

$tumblr_mnh6w4bsaY1qg25e9o1_500.jpg

$tumblr_mnh7y1rIay1rpymqio1_500.jpg

$tumblr_mnskj8elRu1stzpxeo1_500.jpg

$tumblr_mnu9s49ifU1qg25e9o1_500.jpg

$tumblr_mp2o2lebIK1sp4bglo1_500.jpg

$tumblr_mpjr7xLrVf1rszqwmo1_500.jpg

$tumblr_mpogpjxP9w1r30hbfo1_500.jpg

$tumblr_mxxdy31SjD1rg02yro1_500.jpg

$tumblr_mxxe4c3QVX1rg02yro1_1280.jpg

canim sinav iyi evet toparlar ama birakirsan sinavi aninda catlak ve srkma yyapar gofuslerinide kucultur kasa donsur yaglar cnku:KK76:

ayyyy kızım uyumuyo çıldırıcam. Spora enerji kalmıyor ki bitiriyor beni bütün gün....Bu sabah sadece 20 dakika pilates yapabildim valla o da zorla....

yarın tartılma günü ben biraz zayıflamış hissediyorum kendimi...Bu arada motivasyon resimlerini harika buluyorum bir yandan da offf benim böyle olmam için daha çoookkkk çalışmam lazım diyorum gözümde büyümüyo değil yani:) Kardiyo günümü pilates günümü şaşırdım halbuki takvime işaretlemiştim...Bu arada ben bir yandan da alese çalışıyorum..Yani çalışmaya çalışıyorum :KK37: bir süredir düzen müzen yok herşey çocuğa göre...daha 1 yaşında bizi parmağında çeviriyor aslında böyle olmamak lazım herhalde...
Bana bazen youtube dan açıp pilates yapmak da sıkıcı geliyor hareketlerin büyük kısmını da ezberledim aslında bir de film seyrederken kendim yapmayı denicem

:2:Hanimlar ilk olcum ve bildirim gunumuz hani nerede bakiim..
Neyse siftah benden bereket allahtan...:KK1:

Bel 90
Gobek 101
Basen 105
Bacak 62
Kol 32
Toplam spor 3.5 saat

Son düzenleme:
merhaba kızlar okuyordum hemen üye oldum. 2 haftadır zayıflamaya çalışıyorum 1 hafta önce de bir salona yazıldım. eve yakın diye tercih ettim ama içerde ne hoca var ne bişey haftada 2 gün pilates var o da çok iyi gelmedi bana. ah havalar iyi olsa çıkar 1 saat koşarım eve gelir pilates yaparım gidip saçma sapan bir yere 3 aylık para verdim. ama azimle her gün 90 dakika spor yapıyorum. ölçülerimi dün alabildim metre yoktu evde:) aranızda salona giden var mı kalori yakmak için hangi aletleri tercih ediyorlar. yürüyüş bandı eliptik bisikleti kullanıyorum ama kol göğüs ve göbek için ne kullancam bilmiyorum. bir de evde pilates yapanlar her hangi bi sakatlanma oluyor mu?

bu arada ben de ölçüleri yazayım

bacak 57
kalça 107
göbek 109
bel 89
göğüs 100
kol 33

merhaba kızlar okuyordum hemen üye oldum. 2 haftadır zayıflamaya çalışıyorum 1 hafta önce de bir salona yazıldım. eve yakın diye tercih ettim ama içerde ne hoca var ne bişey haftada 2 gün pilates var o da çok iyi gelmedi bana. ah havalar iyi olsa çıkar 1 saat koşarım eve gelir pilates yaparım gidip saçma sapan bir yere 3 aylık para verdim. ama azimle her gün 90 dakika spor yapıyorum. ölçülerimi dün alabildim metre yoktu evde:) aranızda salona giden var mı kalori yakmak için hangi aletleri tercih ediyorlar. yürüyüş bandı eliptik bisikleti kullanıyorum ama kol göğüs ve göbek için ne kullancam bilmiyorum. bir de evde pilates yapanlar her hangi bi sakatlanma oluyor mu?

Hoşgeldin. Bende 3 aylık spor salonuna üye oldum geçtiğimiz ay. 1 ay hiç kilo veremedim incelmedim. hasta oldum, hava kar derken randımanlı gidemedim. Ordaki hocalar bana program verdi.
- 30 dk kardiyo (koşu bandı, eliptik bisikleti, bisiklet, merdiven inme çıkma aleti)
- 3 tur 15'er kere ağırlık (bacak, kol, omuz)
- sayıyı her geçen gün arttırmak kaydıyla 15 ile başlatarak mekik, yarım mekik,
- 15 dk tekrar kardiyo.

ama ben herzaman bunlara uymadım. akşamları plates dersleri oluyor onlara katılıyorum sabah gidersem bunları yapıyorum.
çok ağırlık çalışmak istemiyorum.

X