Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

Tae-bo `yu mu diyorsun? :-)
Ay o feci bir cardio..
İlk yaptığımda dehşet olmuştum, tamamen ayak uyduramayınca da sinir oluyorum, o sebepten yapmamıştım tekrar.. :-)
Göster bakem yaptığın videoları bir.. (;

canim mblden grioru laptbu alinca aticam tea-bo evwt ya bn bayiliyorum ona :)))

Ben birkez yapmadan izleyip ezbere aliiyorum ikincidw beraber yapiyoruz :))

zayıflamak isteyen biri daha var :-\ bu kişi listesine beni de yaxarmisinjz :-) :-)

tabiki canım gelebilirsin yarın ölçülerini paylaş bizimle :KK31:
Kizlaarrr :KK52: selaaaammm.nasilsiniz yeni topimiz bu ay hayirli olsuunn bende varim bnide unutmayin tatliskom benide yaaz bende yapiyorum nekadar nasil ne yaptigimi yazarim kizlaar yeni fotograflarimi ozledibizmi bugun yarin totis karin resimlerimi koyucamm ':KK52:

kediiiiiiiiiim :KK52: Bu topiğin senin gibi hareketli birine ihtiyacı vardı senin videoların çoook etkili tavsiyelerinde çok güzel aramızda görmekteeen çooook mutlu olurum şekerim resimlerinide merak ediyorum :KK52:

sen benim idolümdün ya :KK16:

kızlar napıyorsunuz bakalım...
Azıcık zayıflamışım gibi geldi bugün bakalım cuma ne çıkıcak tartıda..
Canım çook sıkkın bu aralar hep ağlamaklıyım yani...tesadüfen bir yazıya rastladım nette gezerken Lahey'de annelerine verilmeyen annesinden koparılıp uyuşturucu bağımlısı Amerikalı babasına iade edilen bir çocukla ilgili...İçim parçalandı okudum okudum ağladım...Ben anne olduktan sonra daha da duygusal bir insan oldum. Kış da geldi sanki omuzlarımdaki yükü taşıyamıyorum....ooofff offf

canım üzülme ya :KK50:

canim zaten bugun sadece elma yeme karari aldm yarim elma yemis halim

bel 63,5
Kalca 93,5
Bacak 53
By sekilde 1 aydr yapmiorum gne basladim bu aralar sklikla yuruyorum yurumessem yaglar doreeekk
kasa donusur biliorsnx

listeye ekliyorum canım kilonuda yazar mısın bide kol ölçün :KK31:

ismin guzel bi anlami vardir ama bn sana sote dmk istiyoruum :KK52: :KK9:
canimmmm unutma bn bukonuda iyiyim ve muhtesem hic gorulme:KK53:mis videolarla donecegiimm

canım istediğin videoyu paylaşabilirsin bu topik hepimizin :KK16:

zaten benim dershane sınav derken gündüz burda olamıyorum arkadaşlar sğaolsun boş bırakmıyoolar destek veriyolar seninde katkınla çok güzel bi sene geçiririz bu sene :KK76:

Ölçülerimi kilomu yarın sabah yarım. bu akşam evde ölçeyim :)
Dün 1 saat plates yaptım.

tamam canım bekliyorum ölçülerini :KK31:

Ay kızlar spordan geldim çoook yorgunum hemen derse başlıcam :KK31:

1 saat aerobik yaptım bu arada heryerden 2 şer cm gitmiş benden ama kilom artmış :KK1:

yiyorum ama ya en ksıa zamanda bunu düzenlemem gerek . çok yiyorum :KK50: benim 7 kiloyu hemen vermem lazııııııım :KK17:

Caniiimmm yaaa paylasrim artik bissuru bissru seyleer :))

Caniim kilom 53 kol olcum 24 cm :)

Kosu bandi almaya karar verdim :KK1: aynada bi baktim bacaklarima ayyy ne hale gelmissin dedim yeotur ye otur nereye kadar :KK14: bugun abarttim koca bir tabak rus salatasi yenir mi neyse mayonezi az yogurdu coktu huyumu biliyorum mayonezden kistim ama hepsi midecigimde :KK14: ondan sonra kosu bandi arastirmasina girdim :KK1:

Kızlar ben sık giremiyorum. Ama arada okumaya çalışıyorum, gaza geliyorum vallahi, bu bana yetiyor. Ben siZden 1 hafta önce başlamıştım. 2 haftayı bitirdim yani.
Kesinlikle bırakmayın kesinlikle işe yarıyor.
Çok beğendiğim ithal bir kot pantolonu düğmesi kapanmadığı için alamamıştım. Karnımı içime çektim zorlandım falan nafile.. Kız kardeşim denedi ona oldu ve o satın aldı. Üzerinden bir ay geçti, ve ben dün o pantolonu denedim. Kardeşimde ben de inanamadık. Düğme rahat kapandı. Hemen ölçtük, belim 70 den 68 e düşmüş. Göbek de 1 cm incelmiş. Ama basenlerde bir değişikşik yok. Ben karın ve bel egzersizleri yapıyorum tamamen. Günlük 40-45 dk sürüyor. Yediklerime dikkat ediyorum, bu da bana 1,5-2 kg verdirmiş. Bu kadar kısa sürede bu kadar hızlı sonuç beni çok şaşırttı.

bugün de yarım saatlik sporumu yaptım
ama karataya uyamadım :KK30:

yarına sabah ve akşam yapacağım sporumu :KK4:

Allah`ım yaa benim koca bir popom var! :KK4:
Bugün dayanamadım ölçeyim bir dedim, 95 cm, sanırım diğer ölçümü yanlış almışım, gerçi yarım cm var arada ama 95 95`tir! :KK43:
Ne ara büyüttüm ben bunu bu kadar yaa..
Ay küçülteceğim ama inanılmaz inat ettim! :KK47:

merhabaaa hatunlar :KK3: dün giremedim nete ev işleri ile başım kalabalıktı. ayrıca spor da yapmadım ama koca gün hareket halinde olduğum için spor yapmış kadar oldum yani:KK37: ayy yarın bildirim günü dimi ya ama ben özel günümdeyim kesin fazla çıkıcam:KK14:

Kosu bandi almaya karar verdim :KK1: aynada bi baktim bacaklarima ayyy ne hale gelmissin dedim yeotur ye otur nereye kadar :KK14: bugun abarttim koca bir tabak rus salatasi yenir mi neyse mayonezi az yogurdu coktu huyumu biliyorum mayonezden kistim ama hepsi midecigimde :KK14: ondan sonra kosu bandi arastirmasina girdim :KK1:

canım koşu bandını bi araştır iyice öyle al. spor eğitmenleri koşu bandının yağ yakmadığını söylüyorlar. bisiklet daha etkiliymiş bu konuda :KK31:

Allah`ım yaa benim koca bir popom var! :KK4:
Bugün dayanamadım ölçeyim bir dedim, 95 cm, sanırım diğer ölçümü yanlış almışım, gerçi yarım cm var arada ama 95 95`tir! :KK43:
Ne ara büyüttüm ben bunu bu kadar yaa..
Ay küçülteceğim ama inanılmaz inat ettim! :KK47:

küçültücez valla başka kaçış yok:KK9:

en büyük ölçüler benim sanırım =(

kilom = 73
bel = 94
göbek = 100
kalça = 105
kol = 31
en dertli olduğum yer göğüsler = 108 :KK14::KK43:

büyüğü küçüğü yok hepimizin ortak amacı var :KK31: hepimiz mutlu sona kavuşacağız. zayıfladığın zaman tüm ölçülerin orantısal olarak azalacak göğüsler de bunla paralel küçülür. ama göğüs hareketleri mutlaka yap sarkma olmasın:KK34:

en büyük ölçüler benim sanırım =(

kilom = 73
bel = 94
göbek = 100
kalça = 105
kol = 31
en dertli olduğum yer göğüsler = 108 :KK14::KK43:

Hoşgeldin canım, senin ölçülerini küçültmen bizden daha kolay.. (;
İstikrarlı bir program izlersen hem sıkılaşır hem kilo verirsin.. (;

selam kızlar spor salonuna yazılcam fitness mi yoksa pilates mi önerirsiniz sıkılaşmak ve 5 kilo fazlam var ondan kurtulmak istiyorum bilgisi olanlar lütfen yardım etsin

X