- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
- Konu Sahibi oglak_kadini
canım bu akşam adrenalin sayıları söyleyecektii ..canım benim liste yaptı adrenalin o yazını görünce sana cevap verir..bende katılayım kactane okuyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu akşam adrenalin sayıları söyleyecektii ..canım benim liste yaptı adrenalin o yazını görünce sana cevap verir..bende katılayım kactane okuyoruz
yok musun listede daha önce yazdın mı ben de katılıcam dıye
Yok canim bugun gordum topic iyok musun listede daha önce yazdın mı ben de katılıcam dıye
haa doru ben de dıyorum nıye hatırlamıorum bu kızı canım bak usttede yazdım topiğe giriş var çıkış yok :) ona göreYok canim bugun gordum topic i
canım ıkı gunde bıtırmeye çalışıcaz ki herkesınkı okusun okuyamam dıosan sen bılırsın canım ben de calışıyorum 6 da gelıorum eweAnladim ama calisiyorum ya sayiyi 1 gundemi okumaliyiz
olur canım da bır kişi girmek istedı bende senden eksıltıp ona yazmıstım okumayan baska bırınden duserımBenim sayım 3 değil miydi? Ben mi hata Yaptım? Az önce ben okulum için 3 tane Yasin okudum. Okumayan biri sayısından düşüre bilir mi?
ben sıradaki arkadaşa okudum allah kabul etsin
Benim sayım 3 değil miydi? Ben mi hata Yaptım? Az önce ben okulum için 3 tane Yasin okudum. Okumayan biri sayısından düşüre bilir mi?
Okudum 3 tane allah kabul etsin ( okulum için)
günaydın kzılar benim sayı 2 mi 2 tane okudum 2 ise
okullum için 3 yasin okudum...
Amin canım..Allah kabul eder inşallah da sağlıkla bebeğini kucağına alırsın bi an önce :)..hepinizden ALALH razı olsun canlarıım ..ALAH ım dualarımızı kabul etsin...
amin canım inşALLAHH ALLAH RAZI OLSUN...Amin canım..Allah kabul eder inşallah da sağlıkla bebeğini kucağına alırsın bi an önce :)..
Bu arada bugün hasta oldum oglak_kadini mazeretim var bu hafta haberin olsun canım..