- 30 Haziran 2013
- 21.866
- 1
- 17.903
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
Yok cnm kimse almadi oku sen cnm benim mazeretim bitince seninkini okurumsenin 2 var dı biri mi aldi canım okumayayım mı ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm kimse almadi oku sen cnm benim mazeretim bitince seninkini okurumsenin 2 var dı biri mi aldi canım okumayayım mı ben
tmm canım yok be sende karşılıklımı aşkolsunYok cnm kimse almadi oku sen cnm benim mazeretim bitince seninkini okurum
adet oldum bende ama babamı arayayım okutayım olurmu. nezamana kadar süresi varmı?Selam cnm ben okuyamadan adet oldum benim 3 tane var sen okur musun onlari bu listeden baslamis olursun
Canim olur okutabilirsin de su anda listeyi duzenleyemiyorum aksam ewe gidince sayilari dagiticam ona gore okursunuzadet oldum bende ama babamı arayayım okutayım olurmu. nezamana kadar süresi varmı?
Abi ki diil cnm olsun sen helal et o zamantmm canım yok be sende karşılıklımı aşkolsun
helal olsun şekerim:)T
Abi ki diil cnm olsun sen helal et o zaman
canım ben hiç beklemediğim için hatırlamıyorum ama regl olacakmışım gibi bütün şikayetlerim vardıadrenalin dünden beri kasık ağrım çok fena ya neden sence hamile olanlar kasık ağrınız nasıldı yazarmısınız
canım bende de kasık ağrısı çok oldu bı sagda bı solda oluyodu ozellıkle solda oluyodu kaşınıomuş gıbıydıadrenalin dünden beri kasık ağrım çok fena ya neden sence hamile olanlar kasık ağrınız nasıldı yazarmısınız
tamam dagıtıyorum mazeretlılerıcanım dağıt
canım ben kendim için 3 tane okumuştum bugün de adet olduumm..bende bebk istiyorum dualarınızda hayırlısıRABBİM ile bebekk nasip etsin der misiniz..Kizlar yeni listeyi aksam duzenleyecegim okulum duani yazar misin telden giriyorum listeyi duzenleyemem simdi
o zaman Allah kabul etsin muvaffak etsin canım hayırlısıylaokurum tabıkı...