- 30 Haziran 2013
- 21.860
- 1
- 17.898
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
@miskamber sonuclarin belli oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin cnm hayirli cumalarGünaydın hayırlı cumalar..
Evet cnm benim mazeretim de bitti okuycam insallah 4tane o bitince siradakine gecebilirizcanım bu birer okuyacakalr akşam okursa bitiyor mu?bitiyorsa yarın liste yapsana sıradine geçilsin çok sürdü
sen düzenle akşam okuruz hafta sonu inş biter sıradakı deEvet cnm benim mazeretim de bitti okuycam insallah 4tane o bitince siradakine gecebiliriz
Berirem kaldi arti 1 ler de okununca bitmis olacaksen düzenle akşam okuruz hafta sonu inş biter sıradakı de
Niyetini bilmiyorum girip bildirimde bulunursa iyi olurben +1 imi bu akşam okumaya çalışırım
sıradaki arkadaş için haftasonu başlanacakmı? ne niyetle okunacak?
haftasonu nete giremezsem diye şimdiden soruyorum
ben okuycm ama 4 okuyamayabılırım bırını sabaha saklarımbende okurum bu akşam artı 1 i inş
okulum için 2 yasin okundu
rabbim hayırlısıyla bebek sahibi olmasını nasip eder inşallah
okulum için 3 yasin okundu..Rabbim kabul etsin
okulum için 3 tane yasin okudum inşallah en yakın zamanda dileğine kavuşur
okulum arkadaşımız için 2 adet yasin okudum.
Ewet cnm maalesef girmek icin israr edenler okumadi onlarin sayilarini geri dagitmak zorunda kaldimcanlarım ALLAH RAZI olsun ağzınıza sağlıkk..adranalin ben bir tane daha okuyacam demii benimki 4 olmuşş..yarın abdest alacam okurum yazarıımm ben..
tamma canım sağolasın.. sende dediğin gibi yap yeni kişi almayalım o vakit ..ALAH razı olsun canımm uğraşıyorsun ya ALALH ım gönlünün muradını versiinnn tez vakitte...Ewet cnm maalesef girmek icin israr edenler okumadi onlarin sayilarini geri dagitmak zorunda kaldim
Amin cnm hepimizin istegi olur insallahtamma canım sağolasın.. sende dediğin gibi yap yeni kişi almayalım o vakit ..ALAH razı olsun canımm uğraşıyorsun ya ALALH ım gönlünün muradını versiinnn tez vakitte...