- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 42
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
canım 1 okudum 2 tane bu akşam okuyacağım bu ara pek iyi değildim okuyamadım.Canim sen okudunmu kitapseverim icin
Anladim cnm bulantilar basladi sanirim tamam bu aksam okuyamassan ben okurum seninkilericanım 1 okudum 2 tane bu akşam okuyacağım bu ara pek iyi değildim okuyamadım.
bulantı değilde tansiyonum düşüyor başım dönüyor ağrıyor halsizim kasıkları çok ağrıyor öyle bebebğim iyi olsunda hepsine razıyımAnladim cnm bulantilar basladi sanirim tamam bu aksam okuyamassan ben okurum seninkileri
Bunlarr cokk normal sekerimmbulantı değilde tansiyonum düşüyor başım dönüyor ağrıyor halsizim kasıkları çok ağrıyor öyle bebebğim iyi olsunda hepsine razıyım
Canim hayirdir neyin var istersen bir tanesini ben okiyimcanım 1 okudum 2 tane bu akşam okuyacağım bu ara pek iyi değildim okuyamadım.
Canim ya aman bebegin iyi olsunda sen okuyamadinmi cekinme ben okurum senin yerine haber vermen yeterlibulantı değilde tansiyonum düşüyor başım dönüyor ağrıyor halsizim kasıkları çok ağrıyor öyle bebebğim iyi olsunda hepsine razıyım
sğl canım biliyorum okursunuz ben akşam okurum okuyamazsam haber veririm canım sğl bugün iyiyim akşam bişey çıkmazsaCanim hayirdir neyin var istersen bir tanesini ben okiyim
iyiyim canım çalışıyorum ya yoğun işlerde yoruyor mesaimiz 7 malesef eve gitmem 8 buluyor yoruluyorum evde de allah yardımcımız olsunCanim hayirdir neyin var istersen bir tanesini ben okiyim
Izin yada rapor alsan olmazmiiyiyim canım çalışıyorum ya yoğun işlerde yoruyor mesaimiz 7 malesef eve gitmem 8 buluyor yoruluyorum evde de allah yardımcımız olsun
yok canım okadar kötü değilim şükür işimi yapacak başka kimse yok sonrasında birikir daha zorIzin yada rapor alsan olmazmi
Canim asmu geri donmedi muhtemelen de donmuycek onun iki tanesini okurmusun bu aksam bitsin yeni listeye gecelimCanım çok şükür temizlendim eğer okuyamayan varsa ben alabilirim
Rica ederim sana kolay gelsin basarilarrrralinti yapamadim. adrenalin. bitane okudum. bitanesinide yarin insallah okurum. baskasina verme :) dusunmen bile yetti canim. tsk ederim
Canim asmu okuyacak kendi yasinlerini sen okumaCanım çok şükür temizlendim eğer okuyamayan varsa ben alabilirim
Tamam canım bende şimdi başlayacaktınCanim asmu okuyacak kendi yasinlerini sen okuma
Iyi tam zamaninda mesaj atmisim o zaman :)Tamam canım bende şimdi başlayacaktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?