- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 42
- Konu Sahibi oglak_kadini
bende de var 2 gündür bakalım inşşş bebiştiryhaaa kaşınıomus gıı batıyomus gıbı hıssettım ben kaç gun sımdı yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de var 2 gündür bakalım inşşş bebiştiryhaaa kaşınıomus gıı batıyomus gıbı hıssettım ben kaç gun sımdı yok
hadi inşallahh canımmmm ınsallah ne sevınırım yhaabende de var 2 gündür bakalım inşşş bebiştir
kız evı toz götürüyo :)öyle düşünme ev işi boşver bitmez yaaahh
hergun okumuycan yenı lıste acılcak ona katıcam senı kaç duserse sana onu okuycan herkes okuyup bıtıtrınce yenı lısteye gecıcezTAMAM CANIM HERGÜN 2 TANE OKURUM. ALLAH KABUL ETSİN
OO İYİYMİŞ OZAMAN BEN 2DENDE FAZLA ALIRIM OZAMAN.hergun okumuycan yenı lıste acılcak ona katıcam senı kaç duserse sana onu okuycan herkes okuyup bıtıtrınce yenı lısteye gecıcez
tamam canım :) Allah razı olsun sendenOO İYİYMİŞ OZAMAN BEN 2DENDE FAZLA ALIRIM OZAMAN.
ya benn evlikilik yıldönümüz bu ay en güzel hediyem olur rabbim nasip etsin inşhadi inşallahh canımmmm ınsallah ne sevınırım yhaa
boşver yaa senden değerlimi bebiş olsunda ev pislik götürsün amannnkız evı toz götürüyo :)
Ayyy canim ben hamileysem evlilik yildonumumuzde dogurcamya benn evlikilik yıldönümüz bu ay en güzel hediyem olur rabbim nasip etsin inş
Amannn neyse yarina kadar kalsin tozlar tv uniteyi sildim ama rahatsiz ettiler beniboşver yaa senden değerlimi bebiş olsunda ev pislik götürsün amannn
Ya girip cikiom habire tozlar gozume batiyo bunlara mi bakacam dedim aldim bi guzel ufff yarina az kaldi kan falan yok ay heyecan basladiayy inss canim ne guzel olurdu ya hediyen .duramadin dimi dokunmadan :
Yarin muhakkak yaz canim gjricem hayirli haberler insAllah...en az senjn kadar heycanliyim..Ya girip cikiom habire tozlar gozume batiyo bunlara mi bakacam dedim aldim bi guzel ufff yarina az kaldi kan falan yok ay heyecan basladi
günaydım canımm..bende öğleden sonra güne gidecemm akşam da bek görmeye..gelince okurum haberlerii artık..inşALLAH mutlu haberler okuyacağm...günaydın kızlar nasılsınız adrenelan kaçta çıakr sonuç ayy heycanlandım ya hayırlı haberlerle dön inşşş
Adet oldum bu ay nasip degilmis tutunamadi demekkiYarin muhakkak yaz canim gjricem hayirli haberler insAllah...en az senjn kadar heycanliyim..
Canim sonuca gerek kalmadi adet oldumgünaydın kızlar nasılsınız adrenelan kaçta çıakr sonuç ayy heycanlandım ya hayırlı haberlerle dön inşşş
canım eminmisin belki kanama gitsene dr aAdet oldum bu ay nasip degilmis tutunamadi demekki