- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
- Konu Sahibi oglak_kadini
İNŞALLAH canım cümlemize.....allah gönlüne göre versin inşş mübarek gece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İNŞALLAH canım cümlemize.....allah gönlüne göre versin inşş mübarek gece
berirem için 3 tane okundu yazarmısınızsen zaten her okudugunda melekler dua edıyo Allah sana da versın senın de olsun dıye onların duaları yeter sıra olarak dusunme ben ılk okundum benımkı bıttı cıkıyım dıyebılırdım seytana uysaydım mazallah sıra hepimizde cnm
cumartesi aktif olmuş katre keşke bişey yazsaydıkatre yokmu? eğer yok ise hiç etik bir davranış değil.
cumartesi aktif olmuş katre keşke bişey yazsaydı
iyi niyetle başladık bu işe kimseyi kırmak istemiyorum ama yarıda bırakmış gibi oldu
Kızlar benim internetim bitiyo ondan giremicem hastayım bi hafta kdrda okuyamcam ztn liste 1.sayfada var ztn sırası gelen arkadas listeyi düzenleyip kontrolünü yaparsa bi karışıklık olmaz inşallah okuyabilir duruma geldiğimde girmeye çalışıcam tekrar hakkınızı helal edin
Cnm ben saniyorum ki internet paketi alamamis ondan girmiyordur alinca gelecektir herhaldeson mesajı bu 15 gün geçti üzerinden
cumartesi aktifti
katrecim suçlamıyoruz yanlış anlama açıklama yaparsan bilgimiz olur
güzel bir işe vesile oldun, devamı da güzel olsa iyi olurdu
Insallah oyle degildir ne diyelimkatre yokmu? eğer yok ise hiç etik bir davranış değil.
bence çıkaralım gelınce ekleriz ona göre paylaşturalımInsallah oyle degildir ne diyelim
o yok zaten ona yazmadım şimdiki ssayılar toplam 41 o sadece okundu dıye ordabence çıkaralım gelınce ekleriz ona göre paylaşturalım
tamam canım e eklıyorum o zaman ama yenı lısteye bu karısmasınbence ekle adrenalin..düzenli okuduktan sonra bence hiç bi sıkıntı yok..bu arada ben hafta sonu okiyacağım için bildirimi pazartesi yapacağım
bıdahakı lısteye eklıycez canım senı bu karısmasınmerhaba arkadaşlar benide eklermisiniz listenize
tamm teşekkürlerbıdahakı lısteye eklıycez canım senı bu karısmasın
yalnız sureklı gırıp bıldırımde bulunacaksın cunku bız sayı verıryoruz okumus oluyo ama buraya yazmıo yada okumuyo olmuyo ole beklıyoruz o zmantamm teşekkürler