- 30 Haziran 2013
- 21.870
- 1
- 17.912
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
eger düzenli gırip bıldırımde bulunacaksan bır sonrakı lısteye alıcam senı arkadasımbende okumak isterim hemde listeye katılmak. kim için ve ne niyet için okucaz.
ıyıyım cnm burnumun tıkanıklıgı devam edıo ama atesım agrım kalmadı yarın 8:40 da randevu aldım baklım kan verırım ıkı saat sonra yaklasık öğreneırım kesın sonucu ınsallah guzel olur yukselmıs olur ınsallah adet olmadım dahaadrenalin nasılsın canım ne zaman gideceksin dr
gunaydın canım ınsallah hepimizin duaları kabul olurgünaydın hayırlı cumalar hepimizin duaları kabul olur inşallah amin
inş canım dua ettim sana akşam allah kabul etsin inşşşıyıyım cnm burnumun tıkanıklıgı devam edıo ama atesım agrım kalmadı yarın 8:40 da randevu aldım baklım kan verırım ıkı saat sonra yaklasık öğreneırım kesın sonucu ınsallah guzel olur yukselmıs olur ınsallah adet olmadım daha
canım sende kasık ağrısı oldu mu bata 10 gün var kasık ağrısı var bende neden acabaıyıyım cnm burnumun tıkanıklıgı devam edıo ama atesım agrım kalmadı yarın 8:40 da randevu aldım baklım kan verırım ıkı saat sonra yaklasık öğreneırım kesın sonucu ınsallah guzel olur yukselmıs olur ınsallah adet olmadım daha
oldu canım adet gunume kadar baya oldu gunum gecınce kesıldıcanım sende kasık ağrısı oldu mu bata 10 gün var kasık ağrısı var bende neden acaba
amınnnn cnm ınsallah bende edıyorum sana rabbım tez zamanda versın guzel haberı sana da bana da isteyen herkese de :)inş canım dua ettim sana akşam allah kabul etsin inşşş
BEN HER GÜN 1 TANE OKURUM. AMA KİME OKUCAĞIMIZI BANA SÖYLE NAMAZDAN SONRA OKUYAYIM. ALLAH TÜM DERTLERİMİZE DERMAN OLSUN.eger düzenli gırip bıldırımde bulunacaksan bır sonrakı lısteye alıcam senı arkadasım
bende de var nasıl bir ağrı bu adet ağrısı gibi değil yanma gibi dimi uyuşukoldu canım adet gunume kadar baya oldu gunum gecınce kesıldı
aminnnamınnnn cnm ınsallah bende edıyorum sana rabbım tez zamanda versın guzel haberı sana da bana da isteyen herkese de :)
AMİN.. DERTLERİMİZE DERMAN OLSUN RABBİM.günaydın hayırlı cumalar hepimizin duaları kabul olur inşallah amin
yarın bı gelseeeeeeeeeeeee on yedı gun gectı de bı gun gecmıo yafffffaminnnallah razı olsun cnm
gelir gelir düşünme oyalan:)yarın bı gelseeeeeeeeeeeee on yedı gun gectı de bı gun gecmıo yafffff
yhaaa kaşınıomus gıı batıyomus gıbı hıssettım ben kaç gun sımdı yokbende de var nasıl bir ağrı bu adet ağrısı gibi değil yanma gibi dimi uyuşuk
valla kk da ıyı vakıt gecıo evı temızlıycem de kocam sakın bıseye dokunma dedı beklıom bende bole mal mal ama yarın gebe degılsem evde çok ıs var benı bekleyen :)gelir gelir düşünme oyalan:)
aminnn canım ınsallah canım sayı verıcem sana ıkı tane dıyelım sen ıkı taneyı okuyunca buraya okudum yazıcaksın zaten en fazla 3 dusecek cunku sayımız arttı bıraz bu lıste pazartesıye bıter ama mazeretı olan olursa onun yerıne okursun canımBEN HER GÜN 1 TANE OKURUM. AMA KİME OKUCAĞIMIZI BANA SÖYLE NAMAZDAN SONRA OKUYAYIM. ALLAH TÜM DERTLERİMİZE DERMAN OLSUN.
ERKEK KARDEŞİM KASIM TERCİHLERİNDE ATANSIN . AMİN.
EŞİM İDDAA VE SİGARAYI BIRAKSIN. AMİN.
ANNEM İYİLEŞSİN. ESKİSİ GİBİ KENDİ İŞİNİ KENDİ GÖRSÜN. AMİN
RABBİM BANADA HAYIRLI, SAĞLIKLI BİR BEBİŞ VERSİN. AMİN
TAMAM CANIM HERGÜN 2 TANE OKURUM. ALLAH KABUL ETSİNaminnn canım ınsallah canım sayı verıcem sana ıkı tane dıyelım sen ıkı taneyı okuyunca buraya okudum yazıcaksın zaten en fazla 3 dusecek cunku sayımız arttı bıraz bu lıste pazartesıye bıter ama mazeretı olan olursa onun yerıne okursun canım
öyle düşünme ev işi boşver bitmez yaaahhvalla kk da ıyı vakıt gecıo evı temızlıycem de kocam sakın bıseye dokunma dedı beklıom bende bole mal mal ama yarın gebe degılsem evde çok ıs var benı bekleyen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?